Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

C grupa: "Zenit" un "Monaco" cīņā neizšķirts, "Bayer" pārspēj "Benfica"

C grupa: "Zenit" un "Monaco" cīņā neizšķirts, "Bayer" pārspēj "Benfica"
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas C grupas pirmajā spēlē šodien Sanktpēterburgas "Zenit" savā laukumā cīnījās neizšķirti ar "Monaco" (0:0). Vēlāk vakarā Leverkūzenes "Bayer" ar 3:1 pārspēja Lisabonas "Benfica".

Pirmajā puslaikā laukumā dominēja viesi, kuriem bija ievērojams teritoriāls pārsvars, kas gan nespēja sagādāt gaidīto vārtu guvumu. Puslaika izskaņā pie lielākas teikšanas tika arī Andrē Vilaša-Boaša trenētais "Zenit", tomēr nekas vairāk par tāliem sitieniem laukuma saimniekiem neizdevās.

Otrajā puslaikā aktīvāki jau bija "Zenit" futbolisti, pirmajās minūtēs vairākas labas iespējas atklāt rezultātu bija Halkam un Rondonam. Atbildi parādā nepalika arī "Monaco", trāpot pa vārtu konstrukciju, tomēr rezultāts šajā spēlē tā arī netika atklāts – 0:0. "Zenit" tā bija jau 15. nezaudētā spēle pēc kārtas (visu turnīru ietvaros).

Abu līderu neizšķirts nozīmēja, ka iespēja pietuvoties bija kādai no atlikušajām komandām. Šo iespēju izmantoja Leverkūzenes "Bayern", kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Lisabonas "Benfica". Stefans Kīslings un Hjunmins Sons pirmā puslaika otrajā pusē panāca 2:0 mājinieku labā, bet otrajā puslaikā punktu mačam pielika Hakana Calhanoglu realizētais 11 metru soda sitiens – "Bayer" iesita pendeli tikai divas minūtes pēc viesu gūtajiem vārtiem.

UEFA Čempionu līga, C grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Zenit – Monaco0:0
Bayer – Benfica3:1 (2:0)Kīslings 25' Sons 34' Calhanoglu 64' (11m) – Salvio 62'
VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Zenit21102:04
2.Monaco21101:04
3.Bayer21013:23
4.Benfica20021:50

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...


, 2014-10-01 21:08, pirms 10 gadiem
Kaut kāda kolhoza dēļ nerāda ČL. Pilnīgs sviests. Tāda sajūta, ka kolhozā arī dzīvojam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-10-01 21:17, pirms 10 gadiem
Zenit rolls:O
, 2014-10-01 21:18, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: nerāda? es spēli skatījos pa TV! Zenit varēja vinnēt,bet koka gabals Rondons sapinās kājās
Diemžēl man nav iespēja pareizajā virzienā uzlikt šķivi, līdz ar to pieejami tikai kanāli, kuri ir pieejami.
, 2014-10-02 00:10, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Diemžēl man nav iespēja pareizajā virzienā uzlikt šķivi, līdz ar to pieejami tikai kanāli, kuri ir pieejami.
tā jau tava problēma tad ir
, 2014-10-02 00:37, pirms 10 gadiem
kurmiic rakstīja: tā jau tava problēma tad ir
daļēji piekritīšu, taču man vairāk rūp tas, kāpēc tiek rādīts kkāda lokāla mēroga hokeja līga, kamēr iet ČL? Saprotu, brīvos brīžos var ielikt, jo tāpat nav ko rādīt kopš tenisa atņemšanas, taču ne jau tad, kad iet augstākās raudzes kontinenta sacensības.
, 2014-10-02 07:41, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: daļēji piekritīšu, taču man vairāk rūp tas, kāpēc tiek rādīts kkāda lokāla mēroga hokeja līga, kamēr iet ČL? Saprotu, brīvos brīžos var ielikt, jo tāpat nav ko rādīt kopš tenisa atņemšanas, taču ne jau tad, kad iet augstākās raudzes kontinenta sacensības.
pa tv6 Arsenāls kapāja...
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.