Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Notiks studentu kausa izcīņa futbolā

Sestdien, 27.aprīlī, no pulksten 12:00 RTU stadionā Daugavgrīvas ielā 56a notiks studentu kausa izcīņā futbolā astoņi pret astoņi. Nāc un atbalsti savas augstskolas komandu!

Sacensības, ko rīko Rīgas Futbola federācija sadarbībā ar Futbola turnīru asociāciju, notiks jau otro reizi. Pērnruden galveno balvu ieguva Rīgas Tehniskās universitātes komanda, kas finālā ar rezultātu 3:0 pārspēja Latvijas Jūras akadēmijas vienību. Mačā par trešo vietu Stradiņa universitātes studenti ar 4:1 pieveica LSPA.

Visas četras rudens turnīra pusfinālistes sacentīsies arī šoreiz. Pavisam kopā šajā kausa izcīņā piedalīsies septiņas komandas, bez jau pieminētajām arī SSE Riga, LU un Ventspils Augstskola. Sacensību nolikums paredz, ka medaļu komplekti tiks sadalīti viena apļa turnīrā, komandām tiekoties katrai ar katru 2 x 10 minūšu spēlē. Tātad pavisam turnīrā katrai vienībai garantētas sešas spēles.

Kausa izcīņas uzvarētāju apbalvošana un kausa pasniegšana ieplānota uz pulksten 18.00. Visi godalgoto vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar SIA „Geka” (www.geka.lv) sarūpētiem kausiem un medaļām, kā arī ar sacensību tehniskā atbalstītāja – veikala „Komanda” (www.komanda-online.lv) atlaižu kartēm.

Paredzams, ka šī būs viena no pēdējām kausa izcīņām pēc šāda formāta, jo jau ar 2014.gadu plānots rīkot pilnvērtīgu čempionātu augstskolu komandām.

Plašāku informāciju par turnīru meklējiet tā mājas lapā: fta.lv


, 2013-04-26 15:23, pirms 11 gadiem
šogad var prognozēt LU uzvaru?
, 2013-04-26 16:24, pirms 11 gadiem
vantinieks rakstīja: šogad var prognozēt LU uzvaru?
Nedomāju ... Šaubos, vai spēlēs tie džeki, kas ikdienā spēlē Metta/LU vai Metta/LU-2, domāju, ka spēlēs nākamie no saraksta, un tad priekšroka atdodama RTU, kas točna startēs +/- ar to pašu sastāvu, kas pērn RČ vinnēja. Interesanti, kādā sastāvā šogad būs LSPA, rudenī jau nu pašvaks bija
, 2013-04-26 17:49, pirms 11 gadiem
Laikam jau pirms starta skaidrs, ka LLU (Jelgava) nebūs Kausa pretendenti ...
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.