Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: andisd

Zantes Kausa izcīņa!!!

Trešo reizi Zantes stadionā 12.maijā tiks izspēlēts zantes kauss!

1. Laiks un vieta.

Turnīrs norisināsies 12.maijā Zantes sporta laukumā, Adrese: Kandavas nov., Zantes pagasts, Dūmu iela. Sākums 10:00, Reģistrācija 9:30 komandām, un tās spēlētājiem.

2. Spēlētāji.

Uz laukumu 8+1.

Katra komanda turnīram drīkst pieteikt 12 cilvēkus. Komandas pieteikums jāiesniedz šeit domubiedru diskusijā, vai pa e-pastu fkzante@inbox.lv vai zvanot 25513211- Andis, 29331014- Tomass. Vecuma ierobežojums nav. Spēlētāji būs jariģistrē pirms turnīra sākuma . Visas komandas, kas būs pieteikušās tiks ierakstītas šajā diskusijā.

3. Turnīra izspēles sistēma.

Katrai komandai tiek garantētas 3 spēles 2x12 minūšu garumā.

·Ja pieteiksies 8 komandas, tad tiks izdalītas 2 grupas pa 4 komandām (grupā spēlēs katrs ar katru). 2 labākās grupas komandas tiks tālāk uz pusfinālu, kur tiksies A1- B2 un B1-A2, tad pēc pusfināla būs spēle par 3 vietu, pēc bronzas mača fināls.

4. Disciplinārie noteikumi.
Disciplināros parkāpumus (rupjība, nesportiska rīcība, tiesneša lēmuma apstrīdēšana, utt.) izskata galvenais tiesnesis un turnīra organizatori. Galvenais tiesnesis Igors Zaļevskis. Ja pārkāpums tiek pieņemts komanda saņem 10 ls sodu. Spēlētājam vienas spēles laikā, saņemot divas dzeltenās kartiņas vai sarkano kartiņu ir jāizlaiž nākamā spēle.

5. Apbalvošana.

Pirmās trīs vietas tiek apbalvotas ar medaļām un 1. vieta ar kausu. Atsevišķi tiks apbalvoti un turnīra rezultatīvākais spēlētājs un vārtsargs.

6. Finanses.

Komandas dalības maksa ir 20 Ls. Dalības maksa jāsamaksā līdz turnīra pirmajai spēlei (12. Maijam) sacensību organizatoriem.

1. Zante
2. Viesatas
3. SK Kandava
4. Zemīte
5. Fs LLT
6. FK Pūre

7. FK Turība

8. LFA

Rezerve:

1. FK Abava


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.