Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Baltijas futbola sezonu janvārī Rīgā ievadīs "Baltijas čempionu kauss"

Baltijas futbola sezonu janvārī Rīgā ievadīs "Baltijas čempionu kauss"
Aleksandrs Starkovs un "Skonto" komanda atzīmē titula izcīnīšanu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

No 7. - 9.janvārim Olimpiskā sporta centra futbola hallē (Grostonas ielā 6b, Rīgā) norisināsies pirmssezonas „Baltijas čempionu kausa” izcīņa, kurā piedalīsies visu triju Baltijas valstu 2010.gada čempioni futbolā

Latviju šajā turnīrā pārstāvēs "LMT Virslīgas" čempione „Skonto FC”, Lietuva tiks pārstāvēta ar ilggadējiem "A līgas" čempioniem „FK Ekranas” futbolistiem, bet Igauniju šajā kausā pārstāvēs aizvadītās sezonas spēcīgākais klubs Tallinas „Flora”, kas pēdējo reizi par valsts čempionu kļuva 2003. gadā.

Turnīrs sāksies piektdien, 7.janvārī, plkst 15:45 ar spēli starp „Skonto FC” - „FK Ekranas”. Otrajā spēles dienā savā starpā tiksies „FK Ekranas” un „FC Flora”, šīs spēles sākums paredzēts 8. janvārī plkst. 13:15. Savukārt "Baltijas čempionu kauss" noslēgsies ar „FC Flora” – „Skonto FC” maču svētdien, 9.janvarī, plks. 13:30.

Jāatzīmē, ka visas trīs turnīra dalībnieces 2011. gada janvāra beigās piedalīsies tradicionālajā „Sadraudzības kausa” izcīņā, kas šogad notiks Sanktpēterburgā, tādējādi gatavošanos sezonai šīs komandas uzsāk ātrāk. Šo turnīru var uzskatīt arī par svarīgu posmu komandu gatavošanos procesā 2011.gada Latvijas, Lietuvas un Igaunijas futbola sezonām.

Latvijas Futbola federācija cer, ka šis turnīrs kļūs par ikgadēju, un aicina visus futbola cienītājus klātienē apmeklēt Baltijas labāko komandu spēles Rīgas Olimpiskajā centrā.

2011.gada Baltijas Čempionu kauss futbolā

DatumsLaiksSpēle
07.01.2010.15:45„Skonto FC” (Latvija) - „FK Ekranas” (Lietuva)
08.01.2010.13:15"FK Ekranas” (Lietuva) - „FC Flora” (Igaunija)
09.01.2010.13:30„FC Flora” (Igaunija) – „Skonto FC” (Latvija)

Turnīra spēles notiks Olimpiskajā Sporta centrā, Rīgā.

Izmantotie resursi:
lff.lv


, 2010-12-17 15:54, pirms 13 gadiem
Paldies par aicinājumu apmeklēt, bet kāda ir ieejas cena?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-17 20:54, pirms 13 gadiem
Nu iespēja Skonto labi iesākt sezonu. To arī novēlu. Varētu būt interesantas spēles, bet fakts, ka tās notiks telpās, padarīs tās vēl interesantākas. Lai veicas. Jāņem kauss!
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.