Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Latvijas Amatieru futbola līgā par pirmo pozīciju spraigi cīnās "Jaunība" un JUVS

Latvijas Amatieru futbola līgā par pirmo pozīciju spraigi cīnās "Jaunība" un JUVS
Foto: Māris Greidāns, synottipvirsliga.lv

Pirmdien Skonto hallē Rīgā aizvadīta Latvijas Amatieru futbola līgas (LAFL) priekšpēdējā kārtā pirms komandas dalīsies divās grupās.

Pagājušajā nedēļā “RTO” komanda izcīnīja pirmo punktu turnīrā. Nākamā spēle atnesa arī pirmo uzvaru, tika pieveikta “PRAEMIUM” komanda. Abas komandas risināja dažādus uzdevumus - “PRAEMIUM” komanda cīnās par labāko četrinieku, bet “RTO” komandai nepieciešami punkti otrajam posmam B divīzijā.

Pirmais puslaiks beidzās ar minimālu “RTO” komandas pārsvaru 2-1, bet izšķirošie notikumi risinājās pēdējās 10 minūtēs. Divas reizes “PRAEMIUM” komanda izlīdzināja rezultātu, bet pēc paris minūtēm atkal zaudēja vārtus. Rezultātā 4-3 “RTO” komandas labā. Pa diviem vārtiem Dāvida Kondratjuka un Pāvela Bļizņuka kontā.

Otrā laukumā cīnījās turnīra tabulā blakus esošas komandas - “ROPAŽI” un “RFT”. Abām komandām bija nepieciešama uzvara, un var teikt, ka šī bija 6 punktu spēle. Pirmajā puslaikā veiksmīgāki bija “RFT” komandas spēlētāji - uz Antona Aleksejenko vārtiem, Vadims Burlačuks atbildēja ar diviem. Otrajā spēles nogrieznī “ROPAŽI” komandai izdevās panākt izlīdzinājumu - neizšķirts 2-2, kas gan vairāk ir par labu “ROPAŽI” komandai.

Līdzīgs sižets bija spēlē starp “OSTNIEKS” un “AMOKO” komandām. Pirmo puslaiku veiksmīgāk aizvadīja “OSTNIEKS” komanda, uzvarot to ar 2-1. Otrajā puslaikā Kirils Pčelincevs izlīdzināja rezultātu, un tas vairs nemainījās līdz pat spēles beigām. “AMOKO” tagad paliek vienīgā komanda turnīrā, kurai nav izdevies izcīnīt uzvaru pirmajās 6 spēlēs, toties četrās ir fiksēts neizšķirts rezultāts.

Līderu duelī “JUVS” komanda izrādījās pārāka par “JAUNĪBA” komandu, gūstot divus bezatbildes vārtos otrajā puslaikā. Rezultātu atklāja Maksims Sidorovičs, bet Dmitrijs Valegžaņins dubultoja pārsvaru. Ar šo uzvaru “JUVS” komanda pārņēma līdera pozīciju turnīra tabulā.

Pirms pēdējās kārtas “JUVS” un “JAUNĪBA” komandas ir nodrošinājušas sev iekļūšanu labāko četriniekā, “RTO” un “AMOKO” komandas cīnīsies B divīzijā. Pārējām četrām komandām pēdējā kārta būs izšķiroša.

Nākamās spēles notiks pirmdien, 19. februārī:
21:00 JAUNĪBA – RFT (I)
21:00 ROPAŽI – RTO –(II)
22:00 PRAEMIUM – AMOKO (I)
22:00 JUVS – OSTNIEKS (II)

Turnīra tabula

VKomandaSUNZGV:ZVP
1JUVS641110:613
2.Jaunība640212:912
3.Ostnieks623112:79
4.Ropaži62318:99
5.RFT614113:117
6.Praemium620411:146
7.RTO611411:174
8.Amoko604211:154

Informāciju sagatavoja:
LAFL


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.