Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Jānoskaidro ceturtā pusfināliste - ''Riga'' vai ''Jelgava''

Jānoskaidro ceturtā pusfināliste - ''Riga'' vai ''Jelgava''
Boriss Bogdaškins un Andrejs Perepļotkins
Foto: Zigismunds Zālmanis

Šovakar Skonto stadionā Latvijas kausa ceturtdaļfināla ietvaros tiks noskaidrota pēdējā pusfināliste. ''Riga'' FC savā laukumā uzņems ''Jelgavas'' futbolistus. Mača sākums pulksten 19:00.

Latvijas kausā jau ir zināmas trīs no četrām pusfināla dalībniecēm. ''Liepāja'' ar laimīgu 2:1 pieveica ''Ventspili'', ''Spartaks'' ar minimālu 1:0 apspēlēja ''Metta/LU'', bet 2. līgas komandu ''Karosta'' paredzami bez problēmām uzvarēja RFS - 7:0.

''Riga'' un ''Jelgava'' šajā sezonā savā starpā tikušās trīs reizes, un allaž uzvarējusi Rīgas komanda. Sezonas ievadā jelgavnieki nopelnīja divas sarkanās kartītes, un ''Riga'' sagrāva pretiniekus ar 3:0, pēc tam savā laukumā rīdzinieki svinēja panākumu ar minimālu 1:0, bet pēdējā mačā Kaspars Gorkšs uzvaras vārtus guva spēles 88. minūtē.

Interesanti, ka ''Riga'' tieši pret ''Jelgavu'' aizvadīja pēdējo oficiālo spēli, bet 4. septembrī treniņnometnes laikā cīnījās neizšķirti 1:1 ar ''FCI Tallinn''.

''Jelgava'' savukārt pēc Ravila Sabitova stāšanās pie galvenā trenera stūres pārbaudes mačā ar 2:1 pieveica Lietuvas komandu ''Utenis'', bet Virslīgas čempionātā jelgavniekiem nebija ko likt pretī RFS komandai - 0:3.

Mača sākums šovakar Skonto stadionā pulksten 19:00. Tiešraidē cīņu demonstrēs portāls Sportacentrs.com.


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.