Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Ditton-Daugava" pirms pēdējās kārtas izsēj punktus

"Ditton-Daugava" pirms pēdējās kārtas izsēj punktus
"LDZ-Cargo" saglabā izredzes uz pirmo vietu
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Ar "Ditton-Daugava" un "Latgales Ceļdara" bezvārtu neizšķirtu noslēgusies Daugavpils futbola čempionāta priekšpēdējā kārta. Pirms pēdējām spēlēm turnīra tabulā pirmo vietu ar 30 punktiem dala "Ditton-Daugava" un "LDZ-Cargo".

Daugavpils futbola čempionāta 13. kārta iesākās ar graujošu "LDZ-Cargo" uzvaru pār turnīra pastarīti "Vikingi" - 7:0. Par spēles varoni uzvarētāju rindās kļuva Valērijs Burlakovs, kuram šajā spēlē četri vārti, kas ļāvis izvirzīties pirmajā vietā bombardieru vērtējumā. Citā otrdienas spēlē "RSS-LRC", atspēlējot divu vārtu deficītu, ar 3:2 pieveica "Norteks", saglabājot izredzes ieņemt ceturto vietu. Divi vārti Jevgēņijam Narovskim.

Interesantākās kārtas spēles norisinājās ceturtdienas vakarā. Kā pirmās laukumā devās "Ilūkstes" un PFK" komandas. Spēles sākumā milzīgs pārsvars piederēja ilūkstiešiem, kuri vārtus guva visdažādākajā stilā, noslēdzot pirmo puslaiku savā labā ar 3:0. Jāsaka, ka arī policistiem netrūka vārtu gūšanas momentu, taču pirmajā puslaikā tie netika realizēti. Kas neizdevās pirmajā, tas izdevās otrajā. Īsā laikā "PFK" panāca izlīdzinājumu, bet tad "Ilūkste" atbildēja ar Raivja Linarda trešo precīzo raidījumu šajā spēlē. Taču arī šoreiz vadību neizdevās noturēt - 4:4.

Kārtas noslēdzošajā mačā "Latgales Ceļdaris" spēja atstāt sausā "Ditton-Daugavu", saasinot cīņu par zelta medaļām. Uz doto brīdi pa 30 punktiem turnīra tabulā ir "Daugavai" un "LDZ-Cargo". Savstarpējās spēlēs labāk klājies "Ditton-Daugavai", tādēļ pēdējā kārtā pret "Norteks" viņus apmierinās jebkāda uzvara. "LDZ" pēdējā spēlē tiksies ar "RSS-LRC".

Jau tagad skaidrs, ka trešo vietu ieņems "Ilūkste", bet "Ceļdaris" ar "LRC" sadalīs ceturto vietu.

Daugavpils futbola čempionāta tabula

VKomandaSP
1.Ditton-Daugava1330
2.LDZ-Cargo1330
3.Ilūkste1324
4.RSS-LRC1320
5.Latgales Ceļdaris1320
6.PFK1312
7.Norteks137
8.Vikingi132

Bombardieri

VSpēlētājsKomandaVārti
1.Valērijs BurlakovsLDZ-Cargo14
2.Austris AbdulajevsDitton-Daugava13
3.Jevgēņijs NarovskisRSS-LRC10

Izmantotie resursi:
DAUGAVPILS PILSETAS SPORTA PARVALDE


Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.