Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: "RTU/Skonto Academy" atklāj "Mercure" kausu ar graujošu uzvaru pār "Preiļiem"

9. martā "Electrum" Olimpiskajā centrā norisinājās "Mercure Rīga" kausa spēle futbolā starp Preiļu BJSS un "RTU FC/Skonto Academy". Mačā dominēja rīdzinieki, un kopumā izcīnīja graujošu uzvaru ar 8:0 (3:0; 5:0). "RTU/Skonto Academy" sastāvā ar "hat-trick" izcēlās gruzīns Giorgi Gogolašvili un Marks Smuļko, pa vieniem vārtiem pievienoja Klāvs Bāliņš un Jānis Krautmanis.

, 2018-03-09 18:31, pirms 6 gadiem
Grjaznovam tajā pussargu konkurencē, kas šobrīd ir RFS, tikt pie spēles laika būtu nereāli. Jāmēģina pieteikt sevi kā līderi RTU komandā un tad jau piedāvājumi no Virslīgas komandām neizpaliks.
Rīgas "Mettas" futbolistes. Foto: FS Metta

Arī "Mettas" futbolistēm sezonas ievadā nevainojama bilance

Latvijas Sieviešu futbola līgas kopvērtējuma galvgalī pēc trim spēļu kārtām atrodas galvaspilsētas komandas "Riga" un "Metta".
''Riga FC'' un RFS spēles moments. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova
1

"Riga" futbolistes SFL mačā pārspēj RFS vienību

LETA. "Riga" sestdien izcīnīja uzvaru "LuckyBet" Sieviešu futbola līgas (SFL) trešās kārtas mačā un kļuva par turnīra līdervienību.
Foto: LFF
7

Latvijas kausā izlozēti pirmā posma pāri

Ceturtdien notikušajā "11.lv Latvijas kausa" izcīņas jaunās sezonas pirmā posma izlozē noskaidroti sacensību pirmie komandu pāri.