Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

LFF ar Siguldas vadību apspriež stadiona izveidi un piepūšamās halles ideju

LFF ar Siguldas vadību apspriež stadiona izveidi un piepūšamās halles ideju
Foto: LFF

Latvijas Futbola federācijas (LFF) delegācija 3. februārī viesojās Siguldas pilsētā un novadā, lai pārrunātu futbola attīstības jautājumus, kā arī vienotos par futbola stadiona realizāciju 2024. gadā.

Tikšanās laikā ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Līgu Sausiņu tika izrunāti kopīgie mērķi par futbola un infrastruktūras attīstību. Visi bija vienisprātis, ka nepieciešams attīstīt futbolu, un jau drīzumā tiks noslēgts nodomu protokols par stadiona izveidi ar sintētisko segumu 2024. gadā, kā arī tālākā nākotnē tiek apsvērta doma arī par piepūšamās halles būvniecību. Tāpat LFF pārstāvji tika iepazīstināti ar potenciālā futbola stadiona atrašanās vietu Siguldas pilsētā.

Vizītes laikā tika apskatīta Siguldas pilsētas un novada esošā sporta un futbola infrastruktūra, apskatīti dabīgie un mākslīgie laukumi, kas atrodas Siguldā, Krimuldā un Inčukalnā.

Vizītes laikā no LFF piedalījās tās prezidents Vadims Ļašenko, viceprezidents Sergejs Kovaļovs, kā arī LFF Vidzemes reģiona vadītājs Andis Rozītis un LFF infrastruktūras un saimniecības nodaļas vadītājs Haralds Gudermanis, tāpat arī Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa, Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais, Siguldas Sporta centra vadītājs Zintis Šķipors un FK "Sigulda" valdes loceklis un treneris Juris Slavēns.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14598/lff-dele...


, 2023-02-03 21:51, pirms gada
Lai izdodas stadiona un halles projekti! Turam īkšķus.
, 2023-02-03 22:24, pirms gada
Es noteikti neieteiktu piepūšamo halli. Saprotu, federācijai ir saķerti savi gali gan mākslīgo laukumu būvei, gan piepūšamo haļļu uzstādīšanai, bet piepūšamajām hallēm ir liela problēma, ka pēc pāris gadu lietošanas tās zaudē hermētiskumu un tad elektrības rēķins par pūtēju darbināšanu ir kosmosā. Latvijai tas noteikti nav labākais variants ar reālām ziemām, sniegu un temperatūras svārstībām.
, 2023-02-04 02:00, pirms gada
tukšu salmu kulšana arī ir darbs - teica pļuščenko un pārējā pavadošā delegācija
, 2023-02-04 07:41, pirms gada
Tikmēr pilsētā ar nākotni,kuru stutē mazis Puzes baroniņš par futbola infrastruktūras uzlabošanu nekas netiek domāts.Ventspilī tiks pievērsta uzmanība objektu modernizācijai un vēl nezin kam.23 gadu laikā nav spējīgi uzlikt apgaismojumu futbola laukumam,bet OC Ventspils tikai atrakstās,šoreiz vainu noveļot uz LFF un dārdzību.Tie iemesli šo gadu laikā ir bijuši ļoti daudz un dažādi,ka varētu stāstiņu uzrakstīt Ventspils pasaku grāmatā.Laiciņu apakaļ,Ļašenko nākot pie varas LFF, tika runāts par futbola manēžas iespējamo celtniecību Ventspilī,Liepājā un citur Latvijā,bet arī šīs runas ātri noplaka,jo no Ventspils pašvaldības atbalstu nesagaidīt.Viņiem patīk,ja pasniedz to kā LFF dāvanu,kā tas savulaik bija ar 3,vidusskolas laukumu.Šobrīd Ventspils puikām jābrauc uz Liepāju,ziemas laikā,spēlēt futbolu jaunajā manēžā,jo lūk Liepājā par futbolu un jaunatni domā,atšķirībā no tā krāsainā papagaiļa pārvaldītās pilsētas.
"Staiceles Bebri" un Jelgavas "Viola". Foto: Einārs Bērziņš/FK Staiceles Bebri
1

"Staiceles Bebri" un "Beitar"/"Riga Mariners" pārvar Latvijas kausa pirmo barjeru

Latvijas kausa izcīņas pirmajā kārtā panākumus guva 2. līgas komandas "Staiceles Bebri" un "Beitar"/"Riga Mariners".
Santa Sanija Vuškāne. Foto: FS Metta

Vuškānei trīs vārti 13 minūšu laikā, "Metta" pietuvojas līdervienībai

Latvijas Sieviešu futbola līgā ar Rīgas "Mettas" uzaru (5:0) pār Iecavas komandu noslēdzās piektās kārtas izspēle.
Foto: Sieviešu futbols
1

"Auda" nenosargā divu vārtu pārsvaru, taču atņem "Riga" pirmos punktus

Latvijas Sieviešu futbola līgā pirmoreiz punktus zaudējusi ambiciozā "Riga" komanda, kura Ķekavā spēkojās neizšķirti (2:2) pret "Audu".