Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Panathinaikos" vēl viens jaunieguvums

Grieķijas futbola kluba "Panathinaikos" rindas papildinājis kārtējais futbolists. Šoreiz komanda ir iegādājusies Kristosu Melisisu no cita grieķu kluba "PAOK".

25 gadus vecais grieķu aizsargs līgumu ar klubu oficiāli noslēgs rīt, kad izies medicīnisko apskati. Par aizsarga iegādi Atēnu klubs samaksās divus miljonus eiro, pie tam "PAOK" saņems pretī arī Filiposu Darlasu.

Tika paredzēts, ka Melisiss komandai pievienosies 2009. gada janvārī, taču sakarā ar labu centra aizsargu iztrūkumu "Panathinaikos" sastāvā, atēnieši nolēma pasteigties ar viņa iegādi. Personīgā līguma nosacījumi pagaidām netiek atklāti. Atgādināsim, ka rīt Atēnās ieradīsies vēl viens komandas jaunieguvums Rodrigo Souza.

Pagājušās sezonas trešā spēcīgākā Grieķijas komanda šovasar transfēru tirgū ir bijusi ļoti aktīva, iegādājoties vienu spēlētāju pēc otra. No spilgtākajiem pirmssezonas jaunieguvumiem noteikti jāpiemin Žilbertu Silva (no "Arsenal"), Ante Rukavina (no "Split"), Gabriels (no "Fluminense"), Andreass Ivanšics ("Red Bull"), kā arī Kleitons (no "Larissa") un Kristodulopuloss (no "PAOK"). Šobrīd klubs ir uzsācis sarunas arī par franču kluba Marseļas "Olympique" aizsarga Gaelu Givē iegādi.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com


, 2008-07-29 23:06, pirms 16 gadiem
Melisiss ir labs spēlētājs, kandidē uz Grieķijas izlasi, būs labs papildinājms Panathinaikos. Un ar visiem šiem papildinājumiem Panathinaikos būs nopietns konkurents Olympiakos komandai cīņā par titulu. Protams vēl paliek AEK Athens un PAOK...
"Venezia" futbolisti. Foto: Venezia FC

Venēcija nopelna 14. sezonu A sērijā; Nīderlandē negaidīts iznākums

Itālijas A sērijā pēc divu sezonu prombūtnes atgriezusies "Venezia", kvalifikācijas turnīra pēdējā kārtā ar 1:0 uzveicot "Cremonese".
"Pachuca" futbolists Salomons Rondons ar CONCACAF Čempionu kausu. Foto: Eduardo Verdugo/AP/Scanpix

Venecuēliešu zvaigzne Rondons spīd CONCACAF Čempionu kausa finālā

Ziemeļu un Centrālamerikas zonas (CONCACAF) Čempionu kausa izcīņā sesto reizi triumfējusi Meksikas vienība "Pachuca", finālspēlē savā laukumā ar 3:0 sakaujot ASV un Kanādas Augstākās līgas (MLS) čempioni Kolumbusas "Crew".
Žuzē Morinju. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
2

Žuzē Morinju tuvojas kļūšanai par Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri

Tiek ziņots, ka portugāļu speciālists Žuzē Morinju ir piekritis kļūt par Turcijas futbola komandas Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri. Vienošanās tiks parakstīta uz nākamajām divām sezonām.