Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ukrainas Premjerlīga lemj par sezonas izbeigšanu un nekronēs čempionus

Ukrainas Premjerlīga lemj par sezonas izbeigšanu un nekronēs čempionus
Kijivas "Dynamo" spēlētājs Vitalijs Bujaļskis svin vārtu guvumu pret Dortmundes "Borussia". Foto:

LETA--DPA. Ukrainas Premjerlīga karadarbības dēļ pilnībā pārtrauc sezonu, netiekot noskaidrotai čempionvienībai.

Uzreiz pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā čempionāts tika apturēts uz nenoteiktu laiku, taču pēc visu 16 klubu vienbalsīga lēmuma otrdien tika pieņemts čempionātu izbeigt un tabulu atstāt februāra izskatā, taču nekronēt čempionus. Līgas lēmums vēl jāapstiprina Ukrainas Futbola asociācijas Izpildkomitejai.

Pēc ziemas pārtraukuma, kad Krievija iebruka Ukrainā 24.februārī, turnīra tabulas līderpozīcijas ar 47 punktiem 18 mačos ieņēma Doneckas "Shakhtar", otrajā vietā bija Kijivas "Dynamo" ar 45 punktiem, bet trešajā pozīcijā ierindojās "Dņipro-1" ar 40 punktiem. Savukārt "Oleksandriya", kuru sezonas pirmajā pusē vēl pārstāvēja Kaspars Dubra, ieņēma sesto vietu.

"Shakhtarr" un Luhanskas "Zorya" vienības, kas atrodas Ukrainas austrumu daļā, klubu mājvietas pameta jau 2014.gadā un aizvada spēles un treniņus citās vietās jau vairākus gadus.

Izmantotie resursi:
https://upl.ua/ua/news/view/6242
LETA


Žuzē Morinju. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
2

Žuzē Morinju tuvojas kļūšanai par Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri

Tiek ziņots, ka portugāļu speciālists Žuzē Morinju ir piekritis kļūt par Turcijas futbola komandas Stambulas ''Fenerbahce'' galveno treneri. Vienošanās tiks parakstīta uz nākamajām divām sezonām.
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
9

Ronaldu ar 35 vārtiem sezonā kļūst par Saūda Arābijas līgas rekordistu

Futbola sezona noslēgusies arī Saūda Arābijas futbola līgā, kurā par čempioni kļuva ''Al-Hilal''. Otro vietu ieņēma Krištianu Ronaldu pārstāvētā ''Al-Nassr'', portugālim sezonas laikā iesitot 35 vārtus un kļūstot par jauno līgas rekordistu gūtajos vārtos.
Foto: AP/Scanpix

Pēc "Brondby" zaudējuma par Dānijas čempioni futbolā kļūst "Midtjylland"

LETA--AP. "Midtjylland" vienība pēc konkurentes "Brondby" neveiksmes svētdien izcīnīja Dānijas čempiontitulu futbolā.