Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Simau un Fernandess pārcelsies uz "Besiktas"

Simau un Fernandess pārcelsies uz "Besiktas"
Simau Sabrosa no "Atletico" atvadījās ar vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Divi Portugāles futbolisti Simau Sabrosa un Manuels Fernandess jau tuvākajā laikā parakstīs līgumus ar Turcijas Superlīgas klubu "Besiktas". Oficiāli Turcijas vienībai spēlētāji pievienosies janvārī.

Stambulas "Besiktas" transfēru loga laikā nolēmis pastiprināties ar uzreiz trīs portugāļiem, kuri sastādīs kompāniju tautietim Rikardo Kvarežmam. Madrides "Atletico" kreisās malas pussargs Simau Sabrosa (31) jau oficiāli atvadījies no kluba, sakot, ka viņš pilnībā izbaudījis laiku šajā komandā. Viņš arī izteica pateicību komandas faniem par sniegto atbalstu. Madridē Simau pavadīja trīs ar pusi sezonas, savu pēdējo maču aizvadot vakar pret Barselonas "Espanyol". Tieši ar kapteiņa apsēju spēlējošais Sabrosa guva vienīgos vārtus, nodrošinot savējiem uzvaru ar 1:0.

Simau pēc šīs sezonas beigām būtu beidzies līgums ar "Atletico", bet Madrides vienības vadība negrasījās piedāvāt viņam jaunu līgumu. Tieši šī iemesla dēļ pussargs nolēmis pārcelties uz Turciju. Par spēlētāja pāreju "Besiktas" samaksās ap diviem miljoniem eiro. "Atletico" rindās Simau nospēlēja vairāk nekā simts spēles, gūstot vairāk nekā 20 vārtus. Madrides klubs jau atradis aizstājēju portugālim brazīliešu pussarga Eliaša Mendesa (25, iepriekš ''Corinthians'') personā, kurš parakstījis līgumu uz četriem ar pusi gadiem.

Medicīniskās apskates "Besiktas" izgājis arī Manuels Fernandess (24), ar kuru tuvākajā laikā tiks parakstīts līgums. Pussargs līdz šim pārstāvēja "Valencia", taču nespēja nostiprināties vienības pamatsastāvā. Ļoti nopietna interese Turcijas grandam ir arī par Brēmenes "Werder" snaiperi Ugo Almeidu, kuram gan ir arī citi karjeras turpināšanas varianti.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Soccer / Football News and Scores - ESPN Soccernet
News, Travel, Weather, Entertainment, Sports,...
PortuGOAL.net - Portuguese football/soccer ||...


, 2010-12-23 16:57, pirms 13 gadiem
Simau jau tik vecs?!
, 2010-12-23 16:57, pirms 13 gadiem
Nu Simau ir tiešām grandiozs pastiprinājums turkiem, lai arī Manuels Fernandess nāk no tāda kluba kā Valencia, tomēr ar pirmo viņu nesalīdzināsi. Sāk Turcijā veidoties portugāļu kolonija - labu portugāļu kolonija. Ugo Almeidam gan, manuprāt, nebūtu vērts pārcelties uz Turciju. Viņš ir Brēmenes vilcējs un, ja arī ies prom no Werder, tad jāpaliek kādā no TOP4 līgu klubiem. Klīst baumas, ka par viņu interesējoties Liverpool. Nav izslēgts, ka Pooli pametīs Toress, jo viņu savā sastāvā grib redzēt Barca, kas tīko atkal arī pēc Arsenal līdera Fabregasa. Tās visas pagaidām ir baumas, bet nu laiks rādīs, cik no tām beigu beigās izrādīsies patiesas...
, 2010-12-23 16:59, pirms 13 gadiem
Rich rakstīja: Simau jau tik vecs?!
Jā ir labs futbolists
, 2010-12-23 18:15, pirms 13 gadiem
lieliski iepirkumi Bešiktašam, bet jācer, ka neatkārtosies Galatasaraj liktenis, kuru iepirkumi bija arī fascinējoši, bet rezultāti...
, 2010-12-23 19:35, pirms 13 gadiem
Jācer, ka Besiktas neies Maskavas "Dinamo" pēdās, kad pirms pāris gadiem sapirkās vairākus portugāļus, bet turnīra tabulā vazājās pa vidusdaļu.
, 2010-12-23 19:41, pirms 13 gadiem
kāpēc turkiem jāmaksā 2M,ja Simau līgums pēc sezonas beidzas un varēs pāriet kā brīvais aģents?
, 2010-12-24 00:34, pirms 13 gadiem
puslaiks rakstīja: kāpēc turkiem jāmaksā 2M,ja Simau līgums pēc sezonas beidzas un varēs pāriet kā brīvais aģents?
tāpēc ka viņš pievienojas jau tagad,nevis tad kad beidzies līgums,Athletic vismaz ieguva kaut kādu summu nevis pēc sezonas atlaida pa velti
, 2010-12-24 00:40, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Nu Simau ir tiešām grandiozs pastiprinājums turkiem, lai arī Manuels Fernandess nāk no tāda kluba kā Valencia, tomēr ar pirmo viņu nesalīdzināsi. Sāk Turcijā veidoties portugāļu kolonija - labu portugāļu kolonija. Ugo Almeidam gan, manuprāt, nebūtu vērts pārcelties uz Turciju. Viņš ir Brēmenes vilcējs un, ja arī ies prom no Werder, tad jāpaliek kādā no TOP4 līgu klubiem. Klīst baumas, ka par viņu interesējoties Liverpool. Nav izslēgts, ka Pooli pametīs Toress, jo viņu savā sastāvā grib redzēt Barca, kas tīko atkal arī pēc Arsenal līdera Fabregasa. Tās visas pagaidām ir baumas, bet nu laiks rādīs, cik no tām beigu beigās izrādīsies patiesas...
nu es pirms pāris dienām,kad uzzināju par Simao pāreju,lasīju,ka Almeida arī jau pie Besiktas un par tām baumām par Barcu,domāju,ka šosezon vairs nevienu nepirks,pietiek jau ar Afelaju un Masherano,bet sezonu starplaikā,kad Millan izpirks Zlatanu,tad gan sāksies kustība
, 2010-12-24 11:42, pirms 13 gadiem
njā, tādi spēlētāji kā Simau tiek pirkti par 2 miljoniem... tas ir psc, kur futbols ripo.
, 2010-12-24 18:13, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: njā, tādi spēlētāji kā Simau tiek pirkti par 2 miljoniem... tas ir psc, kur futbols ripo.
Tas tāpēc, ka Simau beigtos līgums pēc šīs sezonas, un Atletico droši vien pieņēma pirmo piedavājumu par viņu lai klubam iekasētos naudiņa.
, 2010-12-24 21:10, pirms 13 gadiem
Atletico taisās Simau vietā ņemt Huanfranu.
30. datumā tiks prezentēts pirmais pirkums - centra pussargs Eliass no Corinthians, vakar izgāja klubā medicīnisko pārbaudi.
"Vitesse" pret PSV. Foto: imago/Pro Shots/Scanpix
3

Saikne ar Abramoviču maksā "Vitesse" 18 punktus un pirmo izlidošanu 35 gadu laikā

Nīderlandes Karaliskās futbola asociācijas (KNVB) neatkarīga licencēšanas komiteja pieņēmusi lēmumu atņemt 18 punktus Eredivisie pastarītei Arnemas "Vitesse", kas tādējādi garantējusi augstākās līgas pamešanu.
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.