Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Shakhtar" iegūst Ukrainas kausu

"Shakhtar" iegūst Ukrainas kausu
Doņeckas "Shakhtar"
www.goal.com

Ar Doņeckas "Shakhtar" kluba uzvaru ir noslēgusies Ukrainas kausa izcīņa. Noraidījumiem bagātā spēlē doņeckieši uzvarēja Kijevas "Dynamo" ar 2:0.

Šī sezona mazliet veiksmīgāka līdz šim bija „Shakhtar” futbolistiem, kuri Ukrainas čempionātā atrodas vienu punktu virs „Dynamo”. Abas komandas jau ilgākus gadus ir galvenie konkurenti, tādēļ cīņa solījās būt ļoti sīva.

Tā arī bija šodien. Spēle visumā bija līdzīga, bet visu izšķīra kļūdas. Doņeckas futbolisti kļūdījās mazāk un pateicoties 44. minūtē gūtajiem Gladkija vārtiem devās pārtraukumā esot vadībā.

Otrajā puslaikā lielie kijeviešu centies atspēlēties deva augļus, jo doņeckieši sāka „krāt” dzeltenās kartiņas. 62. minūtē pēc Brandau noraidījuma „Dynamo” ieguva iespēju spēlēt vairākumā, bet...jau pēc piecām minūtēm noraidījumu nopelnīja Diakate.

Kā izrādījās, tas bija vēl tikai sākums noraidījumu vētrai, kas risinājās vēlāk. Bet vēl pirms tam, pateicoties Gaja vārtiem, „Shakhtar” ieguva divu vārtu pārsvaru, ko arī prata nosargāt. Mača pēdējās minūtes bija ļoti rupjas, spēlētāji uzvedās nedisciplinēti kā rezultātā tika parādītas divas sarkanās kartiņas, kā arī Gladkijam par simulāciju tika parādīta otra dzeltenā kartiņa.

Ukrainas kausa fināls.
„Shakhtar” – „Dynamo” 2:0 (1:0) ( Gladkijs 44’, Gajs 78’)

Izmantotie resursi:
ua-football.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-05-07 23:00, pirms 16 gadiem
Prieks... Tomēr simpatizē vairāk... Tā arī nesaprotu- Bija 4 vai 5 sarkanās???
, 2008-05-08 15:12, pirms 16 gadiem
csukiiiiiiii es par dinamo
Torstens Finks. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv
3

Bijušais ''Riga'' stūrmanis Finks kļūst par Beļģijas vadošā kluba ''Genk'' galveno treneri

Bijušais ''TonyBet'' Virslīgas kluba ''Riga'' galvenais treneris Torstens Finks kļuvis par Beļģijas augstākās līgas vienas no vadošajām vienībām ''Genk'' galveno stratēģi.
Tomislavs Stipičs. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv
7

Bijušais ''Riga'' speciālists Stipičs apstiprināts par Sofijas CSKA treneri

Bulgārijas klubs Sofijas CSKA paziņojis, ka uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl vienu par kluba jauno galveno treneri kļuvis Tomislavs Stipičs, kurš pirms tam divas sezonas trenēja Virslīgas klubus ''Auda'' un ''Riga''.
"Venezia" futbolisti. Foto: Venezia FC

Venēcija nopelna 14. sezonu A sērijā; Nīderlandē negaidīts iznākums

Itālijas A sērijā pēc divu sezonu prombūtnes atgriezusies "Venezia", kvalifikācijas turnīra pēdējā kārtā ar 1:0 uzveicot "Cremonese".