Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Rodžerss: "Man jāuzņemas atbildība"

Rodžerss: "Man jāuzņemas atbildība"
Brendans Rodžerss
Foto: PA Wire/Press Association Images

Anglijas Premjerlīgā vakar kārtējo zaudējumu piedzīvoja "Liverpool". Pazīstamais klubs ar 1:3 atzina "Crystal Palace" pārākumu, zaudējot jau ceturto maču pēc kārtas.

"Liverpool" šīs sezonas sākumu nevar saukt par veiksmīgu. Jau septembrī Brendana Rodžersa vadītā komanda piedzīvoja negaidītus zaudējumus pret "Aston Villa" un "West Ham United" un arī sezonas turpinājumā ik pa brīdim zaudēja punktus. Novembrī "Liverpool" ir piedzīvojis tikai neveiksmes – zaudētas visas četras spēles, to vidū ir arī vakardienas neveiksme pret "Crystal Palace" (1:3).

"Mēs esam ļoti sarūgtināti gan par sniegumu, gan par rezultātu. Kā komandas galvenajam trenerim man ir jāuzņemas visa atbildība par notiekošo," atzina Rodžerss. "Šie ir sliktākie komandas rezultāti manā vadībā, un vienīgā izeja ir strādāt visiem kopā. Mums jākļūst labākiem, turklāt tas ir jāizdara ļoti ātri, jo jau drīz mūs gaida saspringts kalendārs," piebilda "Liverpool" galvenais treneris. "Neesmu tik iedomīgs, lai uzskatītu, ka spēšu noturēties amatā jebkurā gadījumā. Spēlēs ir jāuzvar. Ar īpašniekiem mums ir laba komunikācija – mēs esam godīgi un atklāti viens pret otru. Taču tajā pašā laikā ir jābūt labiem rezultātiem un sniegumam," sacīja Rodžerss.

Jau parīt "Liverpool" gaida svarīga izbraukuma spēle Bulgārijā pret "Ludogorets", bet līdz pat Jaunajam gadam Rodžersa vadītajai komandai būs ļoti saspringts grafiks. Spēles notiks ik pēc trim-četrām dienām (izņēmums – Ziemassvētku laikā būs piecu dienu pauze). Šajā laikā Liverpūles vienībai paredzētas arī spēles ar "Manchester United" un Londonas "Arsenal".

Premjerlīgā ar 14 punktiem 12 spēlēs "Liverpool" ieņem necilo 12. pozīciju, tikmēr UEFA Čempionu līgā angļu klubam ir trīs punkti četrās spēlēs.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Live scores, results, fixtures, tables,...


, 2014-11-24 13:56, pirms 9 gadiem
Nu šogad kauns par Liverpool..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-24 14:23, pirms 9 gadiem
LeoMessi rakstīja: Tas ir EPL. No 2.vietas uz 13.vietu nākamajā sezonā. Piemēram vai Real La Ligā arī spētu nokrist uz 13.vietu, jo citas komandas ir tikpat spēcīgas? šaubos

EPL - labākā līga Eiropā
saliidzinaji ar Madridi ar kadu liverpool + time mulkiem ir motivacisjas trukums !
, 2014-11-24 14:27, pirms 9 gadiem
un vel EPL labaka liiga eiropa ? paskaties kautvai uz cempionu liigu pedejos gadus kas uzvarejis pat neviena komanda no EPL nav tuvuma bijusi finalam !
, 2014-11-24 14:30, pirms 9 gadiem
Galiigi shvaks tas Liverpool shogad,saakumaa domaaju ka vnk neveicas,bet tagad jau ieziimeejas sezona
, 2014-11-24 14:35, pirms 9 gadiem
backa_Nr1 rakstīja: un vel EPL labaka liiga eiropa ? paskaties kautvai uz cempionu liigu pedejos gadus kas uzvarejis pat neviena komanda no EPL nav tuvuma bijusi finalam !
Slikti tev ar atminu, Chelsea uzvarejis CL 2012 gada, pec tam uzvarejis Eiropas ligu pagajusaja sezona vini speleja CL pusfinala
, 2014-11-24 14:49, pirms 9 gadiem
Tikai kvēlākie Liverpool fani varētu uzskatīt, ka komanda iepriekšējā sezonā neuzlēca vairākus pakāpienus pāri galvai. Neapgalvošu tagad, ka otrā vieta nebija pelnīta, bet ne tikai Svaresa dēļ cīnījās par pirmo vietu. Šogad problēmas aizsardzībā nav palikušas mazākas, pendeles tiesneši vairs tik laipni nedala (un nav jau arī vairs tik daudz iemeslu), bet dziļu aizsardzību bez Svaresa uzlauzt ir vēl grūtāk. Neviens vairs īsti negrib pret Pool spēlēt atklātu futbolu, jo zin ka centra pussargi neuzspēj pārslēgties aizsardzībai, bet centra aizsargi katrā spēlē 3-4 momentus pretiniekiem paši uztaisīs.
Rodžerss tagad kļuvis par ķīlnieku iepriekšējās sezonas panākumam, kas savā ziņā bija arī veiksmīga apstākļu sakritība. Reālā dzīvē Pool ir klubs, kuram katru sezonu sakostiem zobiem jācīnas par tikšanu ČL, reizi pa reizei izšaujot ar veiksmīgāku sezonu.
, 2014-11-24 14:51, pirms 9 gadiem
LeoMessi rakstīja: Tas ir EPL. No 2.vietas uz 13.vietu nākamajā sezonā. Piemēram vai Real La Ligā arī spētu nokrist uz 13.vietu, jo citas komandas ir tikpat spēcīgas? šaubos

EPL - labākā līga Eiropā
Piekrītu. Bet nu pat ja kādam ir pretenzījas pret apzīmējumu labākā, tad noliegt, ka interesantākā (protams, runājot par top līgām), būtu vienkārši stulbi.
, 2014-11-24 15:09, pirms 9 gadiem
Pagajusa sezona bija brinums un pat ne Svarezs, visa komanda bija lieliska, spelejot loti labu futbolu, visi speletaji atdeva viaus spekus, taka Southamptona sosezon. Tagad, pec titula neigusanas, ir zaudejusi motivaciju un vairs nespej, Slipijs G vairs nespej atkartot to un atgriezusies kur tai ari ir jabut.
, 2014-11-24 15:11, pirms 9 gadiem
Ja Liverpoop sevi neuzskata par vidus tabulas komandu, tad Rodzers ir jamaina, jo ka jau teicu, ari mazas komandas soke kaa piemers ir Southamptona un nu ari perna Liverpoopa
, 2014-11-24 15:38, pirms 9 gadiem
LeoMessi rakstīja: Tas ir EPL. No 2.vietas uz 13.vietu nākamajā sezonā. Piemēram vai Real La Ligā arī spētu nokrist uz 13.vietu, jo citas komandas ir tikpat spēcīgas? šaubos

EPL - labākā līga Eiropā
Dortmundes Borussia ir izkrišanas zonā...
, 2014-11-24 16:05, pirms 9 gadiem
Gilberto
Piekritu tev, chalis galigi aizmirsis, ka ir Bundesliga, lai ari uzvaretaju paredzet Bundesliga ir seviski viegli, bet paredzet kaut ko vairak ir gandriz neiespejami, jo tas vietas mainas traki, no top 5 uz izkrisanas zonu, vai tuvu tai noklust gandris katru sezonu kada komanda un nav parsteigums, ja paris sezonu laika no titula cinisanas noklust cīņā par izdzivosanu. Kamer EPL ir interesanta tiesi titula cinisanas, jo ka kuru gadu, bet var sasniegt pat 5 komandas cinamies par titulu, bet tas necinas par izdzivosanu tuvaja laika un spej palikt kaut kur vismaz vidu
, 2014-11-24 16:23, pirms 9 gadiem
Nu Dortmundes panākumi 90% bija saistīti ar pieciem spēlētājiem. Divi jau ir aizgājuši pie galvenajiem konkurentiem, bet Roiss, Humelss un Gindogans vairāk mazāk palātā pa tv visu laiku futbolu skatās. EPL šobrīd grūti iedomāties ka top klubi viens otram līderus pārdotu (ar retiem viena kluba zināmiem izņēmumiem). Tur pat vidusmēra klubi savējos labākos spēlētājus ar gariem zobiem pat par milzīgu uzcenojumu pārdod.
, 2014-11-24 16:45, pirms 9 gadiem
Ja jau uzņemies atbildību, tad ATKĀPIES!!! 100 000 000 iztērē spēlētāju iegādei un 12 vietā??? Nopēr pusi Southemton sākumsastāva (labākos!!!) un ir 12 vietā, bet Southempton ar Kūmanu 2 !!! RODŽER, PROTIES KAUNA UN ATKĀPIES!!!
, 2014-11-25 09:09, pirms 9 gadiem
LeoMessi rakstīja: Tas ir EPL. No 2.vietas uz 13.vietu nākamajā sezonā. Piemēram vai Real La Ligā arī spētu nokrist uz 13.vietu, jo citas komandas ir tikpat spēcīgas? šaubos

EPL - labākā līga Eiropā
Pilnigas mulkjibas, EPL bombardieris Suaress aizbrauc uz Spaniju, komanda superstaari, ipashi Mesi, kam aizsargi pieversh lielu uzmanibu, atbrivo zonas, bet shis taapat vaartus nevar guut pret komandaam, kas tiek sagrautas! EPL NAV specigaka liga, salidzini atrumus speles REAL-BARCA un pagajsnedeljas ARSENAL-MANU! Milziga atskiriba
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.