Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Evrā pagarina līgumu ar "Manchester United" līdz 2014. gadam

Evrā pagarina līgumu ar "Manchester United" līdz 2014. gadam
Patrīss Evrā
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līdervienība „Manchester United” paziņojusi, ka noslēgts jauns līgums ar franču kreisās malas aizsargu Patrīsu Evrā, kurš klubā īpašumā būs līdz 2014. gada vasarai.

29 gadus vecais Evrā uz Mančestru pārcēlās 2006. gadā. „United” viņu no „Monaco” iegādājās par pieciem miljoniem mārciņu. Pēdējā pusgada laikā regulāri bija dzirdamas baumas par to, ka Evra grasās pamest „United” un pārcelties uz kādu citu grandu (visbiežāk minēts Madrides „Real”), taču tas nav noticis. Šodien aizsargs licis parakstu uz jauna līguma, saskaņā ar kuru viņš „sarkano velnu” rīcībā būs līdz 2013./2014. gada sezonas beigām.

„United” sastāvā Evrā kļuvis par stabilu pamatsastāva vērtību un dažreiz nepieciešamības gadījumā spēlējis arī kreisā pussarga pozīcijā. Francūža kontā 226 spēles, kurās gūti trīs vārti. Mančestras sastāvā izcīnīti trīs Premjerlīgas tituli, trīs Līgas kausi (viens kā kapteinim), tāpat arī tikts pie UEFA Čempionu līgas un FIFA kluba Pasaules kausiem.

„Kopš pirmo reizi šeit ierados, spēlēšana Mančestrā ir bijusi kā sapņu piepildījums. Fani, spēlētāji, treneris un kluba personāls visi strādā ļoti smagi, lai padarītu šo klubu par labāko pasaulē. Piecu gadu laikā esmu izcīnījis daudz trofeju, bet vēlos gūt vēl vairāk. Zinu, ka visiem šeit ir tāda pati mentalitāte,” teica Evrā, kuru viņa treneris Alekss Fergusons nodēvējis par vienu no labākajiem kreisās malas aizsargiem pasaulē.

„Evrā kļuvis par vienu no vadošajām personām ģērbtuvē. Lieliski, ka viņš savu nākotni saista ar mums. Patrīsa talants un pieredze „United” būs ļoti svarīgi,” piebilda Fergusons.

Izmantotie resursi:
Manchester United Official Web Site


, 2011-02-21 16:57, pirms 13 gadiem
Nu bilde jau nu labā
, 2011-02-21 17:11, pirms 13 gadiem
Priecīga ziņa man, kā United līdzjutējam
, 2011-02-21 17:24, pirms 13 gadiem
īsti pat nesaskatīju iemeslu lai šis darījums nenotiktu.....priekā
, 2011-02-21 17:25, pirms 13 gadiem
Tā protams ir ļoti pozitīva ziņa! Jāsaka gan, ka baigi gribētos redzēt un saskatīt tādu pašu strauju Fabio progresu, kāds notiek ar Rafaelu, bet Evra stabilitāte vienkārši nedod iespēju Fabio tikt laukumā! Bet gan jau iespējas būs un tas ka Evra paliek, ļauj par šo pozīciju kādu laiku neuztraukties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-21 17:43, pirms 13 gadiem
phKRII rakstīja: kaadaa jeega?
taapat 2012 gadaa 23 decembrii visi noliksim karoti.
Tak pasaules gals nebūs
, 2011-02-21 17:47, pirms 13 gadiem
During his first week in Manchester United Evra supposedely asked Gary Neville where the nearest church was. Gary asked him why he wanted to know such a thing and was met with this response:
“So I can thank God for letting me join the biggest club in the world.”
, 2011-02-21 19:02, pirms 13 gadiem
Lieliski. Vienkārši lieliski.
, 2011-02-21 19:24, pirms 13 gadiem
mans uzvārds ir Pahars
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
7

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
1

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.