Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Mednis

"Tottenham" un "Liverpool" pārliecinoši iesoļo Līgas kausa pusfinālā

"Tottenham" un "Liverpool" pārliecinoši iesoļo Līgas kausa pusfinālā
"Tottenham" spēlētāji pēc vārtu guvuma
Foto: AP/Scanpix

Šovakar Anglijas Līgas kausa izcīņā tika noskaidrotas atlikušās divas pusfinālu dalībnieces. Lielāko interesi izraisīja divu Premjerlīgas klubu cīņa, kurā "Tottenham Hotspur" savā laukumā negaidīti pārliecinoši ar 4:0 sagrāva "Newcastle United". Savukārt "Liverpool" bez lielām problēmām ar 3:1 pieveica Čempionāta līdervienību "AFC Bournemouth".

Spēle "White Hart Lane" sākās ar mājinieku aktīvāku darbību uzbrukuma zonā, tomēr Alana Pārdjū komanda izturēja sākotnējo spiedienu, atbildot ar Musa Sisoko tālsitienu. "Tottenham" izdevās rezultātu atklāt 18. minūtē, kad pēc stūra sitiena rupji kļūdījās tverot bumbu vārtsargs Džeks Olnviks, ko momentā izmantoja Nabils Bentalebs, cīņā ar aizsargu spējot raidīt bumbu tīklā (1:0). Lai arī līdz pārtraukumam laiks vēl bija pietiekami daudz, viesiem tādu vērā ņemamu iespēju izlīdzināt rezultātu nebija. Savukārt laukuma saimnieku sastāvā regulāri izcēlās Harijs Keins, kā arī Kristians Eriksens. Mourisio Poketino komanda laukumā izskatījās daudz pārliecinošāk, spēles taktika daudz pārdomātāka, tamdēļ pēc pirmajām 45 minūtēm māca šaubas par "Newcastle" iespējām uzvarēt mačā.

Jau pašā otrā puslaika ievadā mājinieki dubultoja pārsvaru, kad Nasers Čadli no soda laukuma robežas spēcīgi raidīja bumbu kreisajā apakšējā vārtu stūrī. Dažas minūtes vēlāk arī viesi beidzot izveidoja reālu iespēju pārspēt Mihelu Vormu, bet Remī Kabelā no vārtu priekšas nespēja precīzi noslēgt Ajoze Peresa piespēli. Šajā brīdī arī pagaisa visas "Newcastle" cerības, jo 65. minūtē Keins no soda laukuma kreisās malas spēcīgi raidīja bumbu tālajā stūrī (3:0). Bet 70. minūtē, pavisam neilgi pēc ierašanās laukumā, Roberto Soldado bija pirmais pie Olnvika atvairītās bumbas, padarot rezultātu pavisam nepieklājīgu (4:0). Kaut arī iespējas mainīt rezultātu bija abām komandām, spēles iznākums bija nolemts un vārtsargi vairs sarūgtināti netika.

Otrā ceturtdaļfināla spēlē "Liverpool" viesojās pie Čempionāta līdervienības "AFC Bournemouth" un pārliecinoši iekļuva pusfinālā, pieveicot pretiniekus ar rezultātu 3:1. Jau pirmajā puslaikā liverpūlieši nodrošināja komfortablu divu vārtu pārsvaru, kuru nosargāja līdz mača beigām. Divi rezultatīvi raidījumi Rahīma Sterlinga kontā.

Anglijas Līgas kauss, 1/4 fināli

KomandasRezultātsVārtu guvēji
Derby County(2) - Chelsea1:3(0:1)Braisons 71' - Azārs 23' Luiss 56' Širle 82'
Sheffield United(3) - Southampton1:0(0:0)Maknaltijs 63'
AFC Bournemouth(2) - Liverpool1:3(0:2)Goslings 57' - Sterlings 20'51' Markovičs 27'
Tottenham - Newcastle4:0(1:0)Bentalebs 18' Čadli 46' Keins 65' Soldado 70'

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...


, 2014-12-17 23:44, pirms 9 gadiem
Negaiditi slikti Nukastla spelejusi pedejas speles, domaju, gan ka sakuma forma neatgriezisies.
, 2014-12-17 23:47, pirms 9 gadiem
Paskatijos uz rezultatu Frankfurtes spele, 4:4, Herta pakasa 3 golu vadibu (0:3, 2:4, 4:4), trakas lietas, it ipasi pedjie divi goli, kas izlidzinaja speli naca no talantiga Majera pasaa speles izskana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-18 00:06, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Paskatijos uz rezultatu Frankfurtes spele, 4:4, Herta pakasa 3 golu vadibu (0:3, 2:4, 4:4), trakas lietas, it ipasi pedjie divi goli, kas izlidzinaja speli naca no talantiga Majera pasaa speles izskana.
Episks mačs
, 2014-12-18 00:11, pirms 9 gadiem
Trešās līgas klubs kausa pusfinālā - tādēļ Anglijas futbols ir interesantākais Eiropā.
, 2014-12-18 00:39, pirms 9 gadiem
MrObjektivais
taa pati komanda bija ari FA kausa pusfinala
, 2014-12-18 00:46, pirms 9 gadiem
CHELSEA-Liverpool pusfināls
Būs interesanti.
, 2014-12-18 00:51, pirms 9 gadiem
Bournemouth sākusi startēt arvien labāk. Nemaz nebiju dzirdējis par šādu vienību- izrādās savā 80+ gadus ilgajā vēsturē praktiski vislaik kūlusies pa pēc spēka trešo līgu, tagad pirmās divas sezonas otrajā līgā un šogad pat tabulas augšgalā.
, 2014-12-18 00:56, pirms 9 gadiem
RobisK rakstīja: Tottenham ir uzņēmusi zvērīgu formu. MU pret viņiem klāsies ļoooti grūti.
Novembrī varbūt arī bija neslikta, bet tas gan pateicoties pavājiem pretiniekiem. Decembī savukārt pat savās mājās nespēj uzvarēt Crystal palace. Nezinu, kur tu tādu zvēru ieraudzījis.

Laikam vnk kremt, ka tikko sagrāva komandu, kurai City pamanījās pakāst, bet tāda jau tev bieži vien ir tā loģika A>B un B>C, tātad A>C, bet te nav matemātika puis, bet futbols.
Foto: Zuma Press/Scanpix
7

Traumu vajātā ''United'' ielaiž četrus pret ''Crystal Palace''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārta noslēdzās ar Londonas ''Crystal Palace'' piekto nezaudēto spēli pēc kārtas un pārliecinošu uzvaru (4:0) pār Mančestras ''United''.
Julens Lopetegi. Foto: Imago Images/Scanpix

Lopetegi vasarā varētu pārņemt ''West Ham'' galvenā trenera amatu

Angļu mediji ziņo, ka pēc šīs sezonas par Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham'' galveno treneri kļūs spāņu speciālists Julens Lopetegi. Viņš amatā nomainītu Deividu Moizu, kuram pēc sezonas beidzas pašreizējais līgums.
Mohameds Salāhs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Salāhs ar vārtiem un piespēli palīdz ''Liverpool'' pārspēt ''Tottenham''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārtas ietvaros uzvarēja ''Liverpool'', kas, līdz 59. minūtei iesitot četrus vārtus, ar 4:2 apspēlēja ''Tottenham''. Uzvaru ar vārtiem un piespēli veicināja Mohameds Salāhs.