Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Vengers: "Mums vajadzēja gūt vēl otrus vārtus!"

"Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers pēc svētdien izcīnītās uzvaras Anglijas Premjerlīgas spēlē pret Londonas "Chelsea" pauda lepnumu par savu futbolistu demonstrēto sniegumu, uzsverot, ka viņa komanda bija pelnījusi gūt vēl vienus vārtus.

"Mēs darbojāmies ļoti elastīgi un bijām gatavi cīnīties par katru bumbu. Mums vajadzēja gūt arī otros vārtus," sacīja Vengers. Tāpat treneris uzslavēja savas komandas spēli aizsardzībā, nodēvējot to par izcilu. "Aizsargi ne tikai noturēja mūsu vārtus neieņemtus, bet arī piedalījās vārtu gūšanā," piebilda futbola speciālists.

Vaicāts par savām prognozēm saistībā ar Premjerlīgas čempionātu, Vengers uzskata, ka patlaban galvenie favorīti cīņā par uzvaru ir Mančestras "United" un "Arsenal". ""Liverpool" komanda ir zaudējusi daudz punktus mājas spēlēs, tā varētu būt viņu galvenā problēma. Arī "Chelsea" sniegums patlaban nav labākais, kaut arī viņi ir pierādījuši savu cīņassparu."

Izmantotie resursi:
www.goal.com


Slēpts komentārs: PolkaDot
, 2007-12-16 22:11, pirms 17 gadiem
protams,arii Chelsea vajadzeeja guut atbildes vaartus,jo iespeejas bija gan kaa vienai,taa arii otrai komandai!
jaapiekriit vien par to ka tagad cinjaa nu ir palikushas izteikti 2 labaakaas komandas,MU un Gunneri!buus interesanti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-16 22:39, pirms 17 gadiem
zidane,gadaas arii taa.
bet nu labaak paskaties video kur vinjam viss sanaak,to ir daudz vairaak.
, 2007-12-16 22:49, pirms 17 gadiem
Šitas labāks ZIDANE IS BACK.. Tikai tur nav CR7

http://www.youtube.com/watch?v=9PGe_ZAxTWs&NR=1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-17 00:18, pirms 17 gadiem
ble to Grantu vajag nost! Ka viņš tads ir? kad pienak laiks spelem pret M.united tad 0:2, pret Arsenal 0:1. Vai tas ir Chelsea. Bet Abramovič čista debils! Lippi bez darbavietas, bet tas cer uz to Grantu. psc
, 2007-12-17 00:27, pirms 17 gadiem
Deimon.. nauda, nauda.. un žīdi, žīdi (atvainojos, negribu nevienu rasistiski aizskart)
, 2007-12-17 07:44, pirms 17 gadiem
Deimon,driiz bez darba buus arii Raimons Domeneks,Rafa Benitez un Franks Rijkaards...Mans kaiminsh arii ir bez darba
, 2007-12-17 12:59, pirms 17 gadiem
tu gribi teikt ka viņi ir labaki par Lippi? es uzskatu ka nevar uzvaret 2.PČ pec kārtas, to jau pieradija Skolari, kas pec 2002. gada uzvaras ar Braziliju, grasijas to atkartot ar Portugali, bet labu ka vel 4.vietu dabuju, jo knapi parvaeraj 1/4 Final. Tapec tgd Lippi butu labak stradat ar kadu klubu, lai jau cita atmosfera vinnet ar Chelsea čemipon ligu, nu un protams Anglijas ligu ar kausu, nevis ar to Grantu, jo ar viņa taktiku Chelsea neka vairs neuzvares MU, Barca vai pat Milan, kas A serija čakare. Kr4. ja pec šaja sezona Chelsea atkal neizpildis vajadzigo, tad Abramovič točn bus debils! (vnk. viņš domaja ka Chelsea pedeja laika vispar nezaude, bet tas tikai tāpēc, ka neviena no tam spelem Chelsea netiekas ar vienu no Eiropas labakajiem klubiem kas spele UCL, bet ka pienaca laiks uzspelet, tad zaudejums. Tas nav Chelsea...
, 2007-12-18 01:59, pirms 17 gadiem
Deimon, tu esi stulbs.
Speele pret MU vinam bija pirmaa pie Chelsea stuures... kaa var kko savest kaartiibaa klubaa paaris dienu laikaa...peec taa, kad iepriekshejais visu tur ir sadirsis smagi.
Un no kuriem laikiem Chelsea defaultaa ir jaauzvar Arsenal un MU viesos?

OffTopic:
Kr4. ja pec šaja sezona Chelsea atkal neizpildis vajadzigo, tad Abramovič točn bus debils!

Logjika? Luudzu izskaidro.

Otrkaart Lippi tika vasaraa piedaavaats reizes 3 .
Matija Šarkičs pret Beļģijas izlasi savā pēdējā futbola spēlē. Foto: imago/Photo News/Scanpix

Pēkšņi miris Melnkalnes izlases un "Milwall" vārtsargs Šarkičs

Anglijas futbola klubs "Milwall" paziņojis, ka 26 gadu vecumā mūžībā aizgājis komandas pamatvārtsargs Matija Šarkičs.
Eriks ten Hags ar FA kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
8

Pēc divu nedēļu izvērtējuma ''United'' trenera amatā paliks Ten Hags

Nīderlandes futbola speciālists Eriks ten Hags turpinās darbu ar Anglijas Premjerlīgas klubu Mančestras ''United'', ziņo britu mediji. Pēc divu nedēļu līdzšinējā darba izvērtējuma un nesekmīgām pārrunām ar citiem potenciālajiem aizstājējiem nolemts slēgt jaunu līgumu ar līdzšinējo kluba treneri.
Džeimijs Vārdijs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pēc atgriešanās Premjerlīgā Vārdijs pagarina līgumu ar Lesteru

Lesteras "City" aizvadītajā sezonā triumfēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā un nopelnīja tiesības atgriezties Premjerlīgā. Kluba leģenda Džeimijs Vārdijs pagarinājis līgumu uz vienu sezonu, kas viņam būs 13. sezona Lesterā.