Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Arsenal" 3 mēnešus jāiztiek bez Artetas un Debušī, Eto'o tuvu pārejai uz "Sampdoria"

"Arsenal" 3 mēnešus jāiztiek bez Artetas un Debušī, Eto'o tuvu pārejai uz "Sampdoria"
Matjē Debušī
Foto: AFP/Scanpix

Londonas "Arsenal" pussargs Mikels Arteta šodien veiksmīgi pārcietis potītes operāciju. Kreisā potīte 32 gadus vecajam spānim jau ilgāku laiku radīja neērtības, un pēc 26. novembra mača ar Dortmundes "Borussia" (2:0) Arteta vairs nav devies laukumā.

Šosezon spānis ir piedalījies 12 "Arsenal" spēlēs un guvis vienus vārtus. "Arsenal" vēsta, ka Artetas atlabšana ilgs aptuveni trīs mēnešus. Pieredzējušais pussargs Londonas klubam pievienojās 2011. gada vasarā, kad pārcēlās no cita angļu kluba "Everton".

Nākamos trīs mēnešus "Arsenal" būs jāiztiek arī bez aizsarga Matjē Debušī. Pēc svētdienas mačā pret "Stoke City" (3:0) gūtā savainojuma franču futbolistam tika veikta labā pleca operācija. 29 gadus vecajam aizsargam tā ir jau otrā ilgā pauze šajā sezonā – rudenī Debušī izlaida trīs mēnešus pēc potītes operācijas.

Londonas komandai tuvākajā laikā varētu pievienoties 17 gadus vecais poļu pussargs Kristians Bjeliks, kurš līdz šim ir spēlējis Varšavas "Legia". Polijas klubs šodien ziņoja, ka pussargs rīt dosies uz medicīniskajām pārbaudēm Londonā.

Tikmēr "Everton" uzbrucējs Semjuels Eto'o ir tuvu pārejai uz Itālijas komandu "Sampdoria". Atsevišķi mediji jau ziņo par kamerūnieša pāreju kā notikušu faktu, tomēr klubi vēl nav nākuši klajā ar oficiālu paziņojumu. "Sportmediaset" vēsta, ka bijušais "Inter" un "Chelsea" uzbrucējs ar "Sampdoria" parakstījis 18 mēnešu līgumu un piekritis algas samazinājumam par aptuveni 40 procentiem (salīdzinoši ar "Everton" saņemto). "Sampdoria" ar 30 punktiem 18 spēlēs ieņem piekto vietu A Sērijā.

33 gadus vecais Kamerūnas futbolists "Everton" pievienojās pirms šīs sezonas, parakstot divu gadu līgumu. Eto'o visu turnīru ietvaros piedalījās 20 spēlēs un guva četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
The Official Website of Arsenal Football Club |...
Live scores, results, fixtures, tables,...
Legia Warszawa - Strona Oficjalna - legia.com
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
mediaset.it


, 2015-01-15 23:12, pirms 9 gadiem
Arsenālam jāizmanto atlikušās 2 nedēļas un jānopērk ne tikai nākotnes spēlētāji, bet vismaz 1 EPL līmeņa aizsargs un pussargs
, 2015-01-15 23:39, pirms 9 gadiem
Arsē jau tapat nemāk izmantot Arteta viņš nav balstošais centra uzbrucējs Everton prata izmantot Artetu,Žel Debušī būtu noderējis un Arsenalam vajag dabūt kaut cik labu Centra aizsargu,Mertezakers lēns kā gliemezis.
, 2015-01-16 19:30, pirms 9 gadiem
gan jau , ka Hummelu nopirks
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.