Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Diabī traumas dēļ nespēlēs vēl trīs mēnešus, aizkavēsies arī Ezila atgriešanās

Diabī traumas dēļ nespēlēs vēl trīs mēnešus, aizkavēsies arī Ezila atgriešanās
Abu Diabī
Foto:AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" pussargs Abu Diabī atkal guvis savainojumu, kas viņa pilnvērtīgu atgriešanos laukumā aizkavēs vēl par vismaz trim mēnešiem, tāpat atlabšana nevedas tik ātri kā cerēts Mesutam Ezilam, taču pozitīvā ziņa ir Olivjē Žirū atgriešanās treniņos.

"Arsenal" un traumas Premjerlīgā jau labu laiku ir visai tuvi jēdzieni, un savainojums 2013. gada martā piemeklēja arī Francijas pussargu Abu Diabī. Kopš tā brīža viņš bija piedalījies tikai divās "Arsenal" spēlēs, un nu tiek ziņots, ka treniņā viņš guvis jaunu traumu (sarauts augšstilba muskulis) un nevarēs spēlēt apmēram trīs mēnešus. Jāatgādina, ka Diabī līgums ar Londonas klubu iztek pēc šīs sezonas.

Traumas dēļ pēdējo pusotru mēnesi komandai nav palīdzējis arī Mesuts Ezils, kuram sākotnēji bija noteikts piecu nedēļu atlabšanas termiņš. Pats Ezils gan paziņojis, ka tas bijis pārāk optimistisks: "Es nevaru spēlēt jau piecas nedēļas un nevarēšu vēl septiņas. Tas ir ilgs laiks, taču tāds nu ir futbols."

Taču "Arsenal" nometnē ir arī kāda pozitīvākā ziņa, proti, cits Francijas spēlētājs Olivjē Žirū, kurš guva smagu traumu pašā sezonas sākumā, atgriezies komandas treniņos. Tas gan vēl nenozīmē gatavību spēles režīmam, un komandas treneris Arsens Vengers norādījis, ka Žirū apsteidz paredzēto atlabšanas termiņu, taču par konkrētiem pilnvērtīgiem atgriešanās datumiem vēl netiek runāts.

Izmantotie resursi:
The Official Website of Arsenal Football Club |...
Arsenal news: Arsenal midfielder Abou Diaby...
Mesut Özil admits he won’t return for Arsenal...


, 2014-11-13 18:50, pirms 9 gadiem
Arsenal vispar fascinē ar tām traumu padarīšanām, Valkots diaby ... spilgtākie piemēri un tie kas atnāk uz komandu agrak vai vēlāk arī kārtīgi satraumējas!!
, 2014-11-13 18:51, pirms 9 gadiem
Arsenalam nafig jāpadzen visi fizio un dakteri, tas reāli nav normāli.
, 2014-11-13 19:15, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Arsenalam nafig jāpadzen visi fizio un dakteri, tas reāli nav normāli.
It kā jau tika nomainīti bet redzu ka nekas nemainās!
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.