Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ernandess pagarina līgumu ar "Manchester United"

Ernandess pagarina līgumu ar "Manchester United"
Havjērs Ernandess
Foto: AP/Scanpix

Meksikas uzbrucējs Havjērs Ernandess piekritis piecu gadu līguma pagarinājumam ar Anglijas čempionvienību "Manchester United", pavēstījis futbolista aģents Eduardo Ernandess.

23 gadus vecais uzbrucējs kļuva par pagājušās sezonas lielāko atklājumu Anglijā. Visos turnīros "United sastāvā viņš guva 20 vārtus un no komandas pamatsastāva izstūma Dimitaru Berbatovu.

Nedēļas sākumā parādījās baumas par to, ka talantīgo uzbrucēju vēlas "Real", taču tagad runām pielikts punkts, jo Ernandess piekritis jaunam līgumam ar Anglijas spēcīgāko klubu.

"Par cipariem nerunāšu, taču tas ir piecu gadu līgums, kas paredz bonusus par komandas sasniegumiem atsevišķos turnīros. Arī Ernandesa pirmais līgums nebija slikts, taču tas bija viņa pirmais kontrakts, kuru nevar salīdzināt ar Veina Rūnija un Nani līgumiem. Šodien varu atklāt, ka līgums ir parakstīts, un visi ir apmierināti," teica Čičarito (Havjēra Ernandesa iesauka) aģents Eduardo Ernandess.

Nedēļas sākumā pie jauna četru gadu līguma tika 22 gadus jaunais pussargs Toms Kleverlijs. Jauns kontrakts piedāvāts arī Denijam Velbekam. "United" pēdējā gada laikā līgumus pagarinājis ar 13 futbolistiem.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News


, 2011-10-13 10:16, pirms 13 gadiem
Real, laikam, tikai sētas mietu negrib...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-13 22:59, pirms 13 gadiem
gadīsim kad sāksies sacensība par Neimāra iegādi
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.