Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Manchester United" četras nedēļas bez Gigsa

"Manchester United" četras nedēļas bez Gigsa
Raiens Gigss
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempionei ''Manchester United'' tuvākās četras nedēļas nevarēs palīdzēt veterāns Raiens Gigss. Velsas pussargam konstatēts labās rokas lūzums.

Traumu 36 gadus vecais velsietis guva vakardienas spēlē pret ''Aston Villa'' (1:1), otrajā puslaikā ciešot sadursmē ar Stīvu Sidvelu. Gūtais savainojums ir gana nopietns, jo titulētajam futbolistam bez futbola spēlēšanas nāksies iztikt vismaz vienu mēnesi.

Tas nozīmē, ka ''United'' bez pieredzējušā pussarga nāksies iztikt abās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlēs pret ''Milan'', kā arī Premjerlīgas mačos pret ''Everton'', ''Wolverhampton'' un ''West Ham'', tāpat arī Anglijas Līgas kausa finālā pret jau pieminēto ''Aston Villa''.

Līgas kausa finālā (28. februāris) ''United'' nevarēs palīdzēt arī portugāļu pussargs Nani, kurš vakar tika noraidīts, tādējādi tiekot pie automātiskas trīs maču diskvalifikācijas.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


Slēpts komentārs: JTerry
, 2010-02-11 18:39, pirms 14 gadiem
Ahh..Nepatīkami jaunumi.Nani bija labā formā, bet Giggs ir vienkārši Giggs - viņš sliktāks nepaliek.Nu labi, domājams Parks dabūs spēlēt kreisajā flangā, un, skatoties sniegumu pret Arsenal, būtu pelnījis spēlēt.
, 2010-02-11 18:41, pirms 14 gadiem
JTerry rakstīja: vakar ļoti priecājāties par chelsea zaudējumu...
domāju jums šodien daudz lielāks zaudējums
Nerunā par visiem kopā...Nevienu brīdi neko neteicu par Chelsea zaudējumu.Zini kāpēc?Pretinieks ir jārespektē, ko liela daļa "fanu" ( visās nometnēs ) nespēj.
, 2010-02-11 18:49, pirms 14 gadiem
Nu ko, divi maleejie pussargi ir aaraa vienas speeles laikaa. Gigsiju pret Milaanu takaa vajadzeeja, bet varees tagad Parks censties sevi pieraadiit (CL vinjam tik slikti nemaz neiet). Par labo pusi probleemas nav, Valensija ir teicams visu sezonu un Rafaels zem vinja ar katru nedeelu uzlabo savu sniegumu.
, 2010-02-11 19:39, pirms 14 gadiem
Šitas gan nav labi! SAF gan cer, ka uz 10.marta spēli savā laukumā pret Milan Giggs atgriezīsies. Jācer. Starp citu, varbūt esmu ko palaidis garām, bet būtu īsti labs brīdis Obertānam sevi pierādīt. Viņš tak nav traumēts ko? Arī Parks protams var paņemt kreiso malu un Milānā, kur aizsardzība būs galvenais, viņš noteikti būs sākumā.
, 2010-02-11 19:56, pirms 14 gadiem
Es jau vakar skatoties spēli ,nodomāju, ka tik neatklās kādu lūzumu, galveias, lai Giggs sadakterē roku, atkopjas un ir tāds pats kā sezonas sākumā.
, 2010-02-11 19:57, pirms 14 gadiem
Cerams uz ātru atlabšanu, lai gan esmu Chelsea fans Repekts pret šo spēlētāju
, 2010-02-11 19:59, pirms 14 gadiem
JTerry rakstīja: vakar ļoti priecājāties par chelsea zaudējumu...
domāju jums šodien daudz lielāks zaudējums
Tevi bērnībā izmantoja vai kā? vakardien Manchester United fani vairāk priecājās par sasniegto neizšķirtu Aston Villa laukumā ar 10 spēlētājiem, nekā ar ļauniem nodomiem pavadīja Chelsea spēli.
, 2010-02-11 20:05, pirms 14 gadiem
kingland rakstīja: Par labo pusi probleemas nav, Valensija ir teicams visu sezonu un Rafaels zem vinja ar katru nedeelu uzlabo savu sniegumu.
Patiesībā esmu pārsteigts ar Rafaēla spēli, ar savu augumu, nebūt nebiju domājis, ka spēs pilnvērtīgi iesaistīties United sastāvā, bet viņa degsme, mani katru spēli iepriecina
, 2010-02-11 20:11, pirms 14 gadiem
Kocers rakstīja: Patiesībā esmu pārsteigts ar Rafaēla spēli, ar savu augumu, nebūt nebiju domājis, ka spēs pilnvērtīgi iesaistīties United sastāvā, bet viņa degsme, mani katru spēli iepriecina
Rafaels progresē ar katru spēli. Gadās protams kļūdas, bet ne jau velti viņš tiek regulāri laukumā. Protams, sava loma tam ir arī daudzo aizsargu traumām. Bet nu viņš ar katru spēli kļūst drošāks, un līdz ar to arī pārliecinošāks darbībās. Par augumu... nu nedomāju ka Garijs ir diži garāks Toties tehniskāks gan!
, 2010-02-11 20:20, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Rafaels progresē ar katru spēli. Gadās protams kļūdas, bet ne jau velti viņš tiek regulāri laukumā. Protams, sava loma tam ir arī daudzo aizsargu traumām. Bet nu viņš ar katru spēli kļūst drošāks, un līdz ar to arī pārliecinošāks darbībās. Par augumu... nu nedomāju ka Garijs ir diži garāks Toties tehniskāks gan!
Salīdzinot ar Nevilu, Rafaēls ir vairāk tendēts uz uzbrukumu, kas pilnīgi saprotams jaunam aizsargam, bet atceroties spēli pret City, kur Rafaēla primārais mērķis bija Belamijs, mani iepriecināja viņa spēle aizsardzībā. Personīgi man, prasītos, ka Evra spēlētu kopā ar Valensiju un Rafaēls ar Giggsu, bet tās ir tikai, nerealizējamas, iedomas.
, 2010-02-11 20:43, pirms 14 gadiem
Kocers rakstīja: Salīdzinot ar Nevilu, Rafaēls ir vairāk tendēts uz uzbrukumu, kas pilnīgi saprotams jaunam aizsargam, bet atceroties spēli pret City, kur Rafaēla primārais mērķis bija Belamijs, mani iepriecināja viņa spēle aizsardzībā. Personīgi man, prasītos, ka Evra spēlētu kopā ar Valensiju un Rafaēls ar Giggsu, bet tās ir tikai, nerealizējamas, iedomas.
Tagad vienkārši tādi laiki pienākuši! Nevienam daudz maz augstākā līmeņa klubam nav vajadzīgs malējais aizsargs, kurš nav spējīgs "labi" spēlēt uzbrukumā Tad kad Nevils mācijās, tik izteiktas tendences tomēr nebija. Bet tik un tā es neteiktu, ka Nevils ir(bija) slikts uzbrukumā.
, 2010-02-11 20:53, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka United ir gana labi nokomplektēta komanda, lai dažas spēles arī bez Gigsa un Nani iztiktu.
, 2010-02-11 20:57, pirms 14 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Es domāju, ka United ir gana labi nokomplektēta komanda, lai dažas spēles arī bez Gigsa un Nani iztiktu.
Bet nezini kas par iemeslu, ka Obertāns pēdējā laikā nav sastāvā?

Un ne jau tas uztrauc, ka nebūtu kas spēlē, bet gan tas, ka šis modelis ar Giggsu un Nani bija lieliski ieskrējušies! Laika gan tagad ir pietiekoši, lai sagatavotos nākamās nedēļas spēlei.
, 2010-02-11 21:03, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Bet nezini kas par iemeslu, ka Obertāns pēdējā laikā nav sastāvā?

Un ne jau tas uztrauc, ka nebūtu kas spēlē, bet gan tas, ka šis modelis ar Giggsu un Nani bija lieliski ieskrējušies! Laika gan tagad ir pietiekoši, lai sagatavotos nākamās nedēļas spēlei.
Jo sāka rādīt vājāku sniegumu, plus uzradās grūtāki mači, plus Nani sāka baigi labi spēlēt. Līdz ar Gigsa un Nani izkrišanu viņam parādās iespēja. Čempionu līgā gan skaidrs, ka spēlēs Valensija un Parks, bet, piemēram, pret West Ham domāju, ka Obertāns varētu uzspēlēt, lai gan tik pat labi varētu spēlēt arī Gibsons.
, 2010-02-11 21:12, pirms 14 gadiem
Nu tad skaidrs! Tā jau arī domāju, jo šāda tendence "jaunajiem" MU spēlētājiem ir diezgan regulāri. Pat reizēm liekas, ka iegādājoties kādu jaunu spēlētāju, SAF sākumā spēles 3-5 ieliek to sastāvā, atrod nelielu spēles laiku, un pēc tam "aiztriec" trenēties Gan jau ka SAF novērtē spējas kaujas apstākļos un tad ir zināms kurā virzienā jāstrādā. Es tik uzprasīju, jo iedomājos, ka varbūt kādu informāciju par traumu būtu palaidis garām. Tad viss ok.
, 2010-02-11 21:19, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu tad skaidrs! Tā jau arī domāju, jo šāda tendence "jaunajiem" MU spēlētājiem ir diezgan regulāri. Pat reizēm liekas, ka iegādājoties kādu jaunu spēlētāju, SAF sākumā spēles 3-5 ieliek to sastāvā, atrod nelielu spēles laiku, un pēc tam "aiztriec" trenēties Gan jau ka SAF novērtē spējas kaujas apstākļos un tad ir zināms kurā virzienā jāstrādā. Es tik uzprasīju, jo iedomājos, ka varbūt kādu informāciju par traumu būtu palaidis garām. Tad viss ok.
Nē, Tev pilnīga taisnība - ar jauniem spēlētājiem tā tiešām vienmēr tiek darīts. Un tad, jo futbolists labāk sevi parāda, jo ilgāku spēles laiku saņem. Pēc laika šie futbolisti saņem atkārtotu iespēju, ko tad nepieciešams abām rokām izmantot. Ja neizmanto, atkal nokļūst rezervēs un gaida nākošo iespēju.
Fergusons ir pacietīgs, iespējas dod pa vairākiem lāgiem. Vienā brīdī gan, protams, arī viņam apnīk un tad futbolists tiek pārdots.
, 2010-02-11 21:40, pirms 14 gadiem
Nu tur jau tā lieta, kad konkurence top klubos ir milzīga! Cik nu nācies izlobīt no mums pieejamās informācijas, jaunajiem viss pamats SAF "labvēlībai" tiek izveidots tieši treniņprocesā! Tā nu gan nav nekāda milzīgā sensācija Bet SAF tieši jauno spēlētāju izaugsmei seko līdz pats treniņprocesos un arī protams rezerves sastāva spēlēs. Ir protams spēlētāji, kuri ir iegādāti uzreiz ar domu, ka viņš būs pamatsastāva spēlētājs, un tad nu tas tiešām ir jāpierāda vairāk vai mazāk tajās reizēs, kad iespēja tiek dota! Noteikti ir tā, ka katrā klubā treniņprocess tiek veidots atšķirīgi, tapēc arī nav nekāds brīnums, ka pēc sākotnējās pārbaudes, spēlētājs tiek tā kā nosūtīts uz treniņbāzi, kurā tad arī tiek sagatavots spēlētājs SAF prasībām! Arī CR pagāja zināms laiks, līdz viņš bija gatavs kaut vai fiziski spēlēt pamatsastāvā. Bet tādi talanti gadās, nu...
, 2010-02-11 21:50, pirms 14 gadiem
Loooti slikti .... pret Milanu jau nu tiesam Giggsijs ar savu pieredzi bija vajadzigs!
, 2010-02-11 22:03, pirms 14 gadiem
ļoti slikta ziņā,kaut gan skatoties spēli teicu,,tā var salaust roku,, ...laikam piesaucu bēdu
, 2010-02-11 22:10, pirms 14 gadiem
Kocers rakstīja: Salīdzinot ar Nevilu, Rafaēls ir vairāk tendēts uz uzbrukumu, kas pilnīgi saprotams jaunam aizsargam,
Tas ir vēl jo vairāk saprotams brazīliešu fulbekam.
Brazīlijā pa flangiem uzbrūk tieši malējie aizsargi, nevis pussargi, tieši tāpēc jau viņi spēja sagatavot tādus superspēlētājus kā Kafu un Karloss
, 2010-02-12 00:15, pirms 14 gadiem
Kocers rakstīja: Patiesībā esmu pārsteigts ar Rafaēla spēli, ar savu augumu, nebūt nebiju domājis, ka spēs pilnvērtīgi iesaistīties United sastāvā, bet viņa degsme, mani katru spēli iepriecina
pēs tavas bildes, izskatās, ka tu kādu izmanto vēl šobaltdien
, 2010-02-12 07:33, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Šitas gan nav labi! SAF gan cer, ka uz 10.marta spēli savā laukumā pret Milan Giggs atgriezīsies. Jācer. Starp citu, varbūt esmu ko palaidis garām, bet būtu īsti labs brīdis Obertānam sevi pierādīt. Viņš tak nav traumēts ko? Arī Parks protams var paņemt kreiso malu un Milānā, kur aizsardzība būs galvenais, viņš noteikti būs sākumā.
tu esi pārliecināts, ka spēlē starp šiem klubiem aizsardzība būs galvenais? ņemot vērā, ka tieši tā šosezon ir klupšanas akmens?
, 2010-02-12 08:59, pirms 14 gadiem
CentisŪbele rakstīja: tu esi pārliecināts, ka spēlē starp šiem klubiem aizsardzība būs galvenais? ņemot vērā, ka tieši tā šosezon ir klupšanas akmens?
Nu cik nu vispār par to varu būt pārliecināts Ne jau tieši aizsardzībā, pie sava soda laukuma un tur iekšā! Bet laukuma vidusdaļā. Abām komandām ir spēcīga pussargu līnija, manuprāt Milan noteikti pirmajā spēlē centīsies uzspiest MU spēles kontroli laukuma vidū! Tapēc arī teicu, ka Milānā noteikti laukumā Giggsa vietā būs Parks, jo viņš ir vairāk tendēts uz aizsardzību nevis uzbrukumu.
, 2010-02-12 10:56, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu cik nu vispār par to varu būt pārliecināts Ne jau tieši aizsardzībā, pie sava soda laukuma un tur iekšā! Bet laukuma vidusdaļā. Abām komandām ir spēcīga pussargu līnija, manuprāt Milan noteikti pirmajā spēlē centīsies uzspiest MU spēles kontroli laukuma vidū! Tapēc arī teicu, ka Milānā noteikti laukumā Giggsa vietā būs Parks, jo viņš ir vairāk tendēts uz aizsardzību nevis uzbrukumu.
100% Parks spēlēs. Es domāju, ka te nav divu domu. Un uzbrukumā būs viens Rūnijs - kā vienmēr izbraukuma mačos.
Maurisio Početīno ar Londonas "Chelsea" futbolistiem pēc pēdējās spēles sezonā. Foto: David Cliff/EPA/Scanpix
2

Početīno neturpinās trenēt "Chelsea"

LETA. Argentīnietis Maurisio Početino neturpinās vadīt Anglijas futbola premjerlīgas vienību Londonas "Chelsea", otrdien pavēstīja klubs.
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
11

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.
Roberto De Dzerbi. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix
2

De Dzerbi rīt pametīs Braitonas kluba galvenā trenera amatu

Itāļu speciālists Roberto De Dzerbi pēc rītdienas spēles pret Mančestras "United" neturpinās darbu Braitonas vienības galvenā trenera amatā, vēsta klubs.