Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Van der Meide pievienojies ''Rovers'' treniņnometnei

Van der Meide pievienojies ''Rovers'' treniņnometnei
Endijs van der Meide
Foto: AP

Bijušais Nīderlandes izlases pussargs Endijs van der Meide, kurš pēc sezonas beigām tika atbrīvots no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Everton'', pievienojies cita Premjerlīgas kluba ''Blackburn Rovers'' treniņnometnei, kur jau trenējas itālis Kristians Vjeri.

Pirms pāris dienām jau ziņojām, ka ''Rovers'' komandai uz pārbaudes laiku pievienojies bijušais ''Inter'', ''Juventus'' un ''AC Milan'' 35 gadus vecais uzbrucējs Kristians Vjeri, kurš kopš aprīļa (lauza līgumu ar ''Atalanta'') palicis bez darba.

Tagad ''Rovers'' treniņnometnei, kura notiek Austrijā, pievienojies vēl viens daudziem jau aizmirsts futbolists Van der Meide (29), kurš iepriekšējās četras sezonas pārstāvējis Anglijas Premjerlīgas klubu ''Everton''. Diemžēl kādreizējais ''Ajax'', ''FC Twente'' un ''Inter'' talantīgais futbolists Anglijā nav spējis iejusties, četru gadu laikā ''Everton'' rindās aizvadot tikai 20 spēles.
''Everton'' klubu bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs, kurš valstsvienības rindās spēlējis no 2002. līdz 2004. gadam, aizvadot 18 spēles un gūstot vienus vārtus, veltījis skarbus vārdus komandas galvenā trenera Deivida Moijesa virzienā, sakot, ka viņš tīšām esot gribējis sabojāt holandieša karjeru.

Jau vēstījām, ka šī nebūs pirmā reize, kad ''Rovers'' treneris Sems Alardaiss savas komandas rindas domā papildināt ar izbalējušu zvaigzni. Savulaik, strādājot ''Bolton'' komandā, Alardaiss parakstīja līgumus ar tādiem spēlētājiem kā Jurijs Džorkaefs, Džei Džei Okoča, Ivans Kampo, Fernando Jerro, Hidetoši Nakata un Nikolā Anelka.
''Domāju, ka Van der Meides labākais sniegums jau ir galā, jo, ja ''Everton'' vadība domātu, ka viņš joprojām ir spējīgs spēlēt Premjerlīgā, tad nebūtu viņu atlaiduši. Lai nu kā, ar mums kopā trenējas arī Vjeri un, piesaistot Van der Meidi, mēs no tā neko nezaudēsim,'' sacīja komandas galvenais treneris Alardaiss.

Izmantotie resursi:
blackburn.vitalfootball.co.uk


, 2009-07-09 17:03, pirms 15 gadiem
šim spēlētājam vairāk interesēja ballītes un iedzeršana, neviss nopietns futbolista "darbs",ja tā var izteikties par futbola spēlēšanu...
bet lai veicas.. Once a Blue, always a Blue
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-09 17:09, pirms 15 gadiem
Jau vēstījām, ka šī nebūs pirmā reize, kad ''Rovers'' treneris Sems Alardaiss savas komandas rindas domā papildināt ar izbalējušu zvaigzni. Savulaik, strādājot ''Bolton'' komandā, Alardaiss parakstīja līgumus ar tādiem spēlētājiem kā Jurijs Džorkaefs, Džei Džei Okoča, Ivans Kampo, Fernando Jerro, Hidetoši Nakata un Nikolā Anelka.

Anelkam jau nu nav vieta sarakstā pie "izbalējušam zvaigznēm"
, 2009-07-09 17:19, pirms 15 gadiem
Atceros kā EČ ar savu piņķerīgo driblu sagādāja problēmas mūsu aizsardzībai.
, 2009-07-09 17:28, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: Jaa Nikolā Anelka ir ljooti izbaalejusi zvaigzne!!!


ps: vai tik Tu neesi izbālējis reportieris??
nu godīgi sakot, tajā brīdī viņam nebija tie labākie laiki. protams, viņš bija par jaunu lai sauktu viņu par norietējušu zvaigzni, bet tieši tajā komandā pavadītais laiks palīdzēja viņam atdzīvināt savu karjeru
, 2009-07-09 17:30, pirms 15 gadiem
Un vispaar Boltona speeja kvalificeeties Eirokausiem ar Alardaisa sastaava komplekteeshanas filozofiju...
, 2009-07-09 17:35, pirms 15 gadiem
astro rakstīja: nu godīgi sakot, tajā brīdī viņam nebija tie labākie laiki. protams, viņš bija par jaunu lai sauktu viņu par norietējušu zvaigzni, bet tieši tajā komandā pavadītais laiks palīdzēja viņam atdzīvināt savu karjeru
Tieši tā!
Pēc Arsenal Anelka bija sācis meklēt piedzīvojumus (Real, PSG, Liverpool, M.City, Fenerbahce) un karjera gāja uz leju. Kaut cik sevi atrast viņš spēja Turcijā un pēc tam arī Bolton. Un ne par velti pērn pārgāja uz Chelsea!
, 2009-07-09 17:49, pirms 15 gadiem
runajiet labi par Nicolasu!, Z-svetkos dabusiet davanas.
, 2009-07-09 18:24, pirms 15 gadiem
nu prieks. ceru viņu redzēt atkal spēlējam.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.