Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Van Gāls: "Otrais Smolinga brīdinājums bija muļķīgs"

Van Gāls: "Otrais Smolinga brīdinājums bija muļķīgs"
Kriss Smolings tiek noraidīts
Foto: PA Wire/Press Association Images

Vakar Anglijas Premjerlīgā divu Mančestras klubu duelī "City" ar 1:0 pārspēja "United". Vienīgos vārtus valsts čempionu labā guva Serhio Agvero, bet "United" spēli pabeidza 10 vīru sastāvā, par ko pārāk priecīgs nebija galvenais treneris Luiss van Gāls.

"Manchester United" palika mazākumā pirmā puslaika beigās, kad īsā laikā pie diviem brīdinājumiem tika Kriss Smolings. Lai gan "United" galvenais treneris Luiss van Gāls neapstiprināja, ka šī epizode būtu izšķīrusi mača iznākumu, Nīderlandes speciālists nebija gluži apmierināts ar Smolinga noraidījumu.

"Derbijā jābūt uzmanīgam – otrā dzeltenā kartīte bija muļķīga. Noraidījums šādās spēlēs nav vajadzīgs. Spēlētājam ir jākontrolē savas emocijas. Pirmo brīdinājumu neredzēju, bet otrās dzeltenās kartītes sakarā varu teikt – ja zini, ka tev jau viena ir, laukumā jāizturas citādāk. Tā es arī esmu teicis spēlētājiem," sacīja Van Gāls.

"Noraidījumam bija ietekme uz spēli, taču, neskatoties uz to, ka spēlējām 10 pret 11, otrajā puslaikā gribasspēka dēļ bijām labāki nekā pirmajā. Līmeņa ziņā esam tuvu pretiniekiem. To varēja vērot gan pret "Chelsea", gan pret "City". Šie ir divi labākie līgas klubi, bet mūsu līmeņa atšķirība no viņiem, manuprāt, nav nekāda. Kad redzu, ko mēs 10 vīru sastāvā spējām pret 11, varu būt lepns kā treneris," piebilda Nīderlandes speciālists.

Uzmanību izpelnījās arī epizode, kurā Maruāns Fellainī esot uzspļāvis vienīgo vārtu autoram Agvero. "Televīzijā varēja redzēt, ka Fellainī kliedz uz Agvero. Kad cilvēks kliedz, vienmēr izdalās kaut nedaudz siekalu. Nedomāju, ka Fellainī var raksturot kā apzinātu spļāvēju," savu futbolistu aizstāvēja Van Gāls.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2014-11-03 13:04, pirms 9 gadiem
Drīzāk muļķīga bija 1. kartiņa, 2. vismaz bija pa tēmu, jo, ja ne pārkāpums, būtu reāla vārtu gūšanas iespēja.
Nabaga Feleinī, kuram acīmredzot kaut kas nav kārtībā ar gremošanas sistēmu, ja jau viņam kliedzot, izdalās tik daudz siekalu. Negribētu stāvēt viņam klāt, kad viņš paceļ balsi.
, 2014-11-03 13:20, pirms 9 gadiem
Spļāviens tas nebija, dusmās bļāva un iznāca tā
, 2014-11-03 14:00, pirms 9 gadiem
Noteikti, ka sajaukts 1. ar 2. kartiņu !
, 2014-11-03 18:07, pirms 9 gadiem
1. bija muļķīga, 2. spēles epizode - nokavēja ar izklupienu, kas pierāda, ka MU vajag daudz labākus centra aizsargus.. Rojo arī nepārliecina, spēlē pavirši un tik daudz kļūdas pieļauj, bet cerams spēles laikā gūtā trauma nav nopietna..
, 2014-11-04 10:37, pirms 9 gadiem
Luiss, Smolingu turpmāk uz soliņa vai aiz tā, lai pārdomā dzīvi
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.