Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Žo spēlēs "Everton"

Žo spēlēs "Everton"
Žo
Foto: AFP

Brazīlijas futbolists Žo sezonas atlikušo daļu spēlēs "Everton" kluba rindās, jo "Manchester City" un "Everton" kluba vadībām izdevies vienoties par uzbrucēja izīrēšanu "Everton" uz sešiem mēnešiem.

Žo Mančestras klubam pievienojās vasarā par apmēram 19 miljoniem sterliņu mārciņu, bet nav attaisnojis uz viņu liktās cerības, jo nav izcēlies nedz ar rezultativitāti, nedz ar apmierinošu sniegumu. Bieži vien gados jaunais uzbrucējs izcēlies arī ar dažādiem disciplīnas pārkāpumiem.

"Everton" klubu pēdējā laikā vajājušas neveiksmes, jo savainojumus guvuši vairāki komandas uzbrucēji (Saā, Jakubu, Voens), tadēļ komandas galvenais treneris aktīvi meklēja pastiprinājumu uzbrucēju līnijā. Abu komandu vadībām izdevās vienoties par uzbrucēja izīrēšanu uz sešiem mēnešiem, arī pats futbolists piekrita līguma nosacījumiem, tādēļ jau šodien viņš oficiāli pievienojies "Everton".

Sava jaunā kluba rindās 21 gadu vecais uzbrucējs spēlēs ar 11. numuru. Savas karjeras laikā Žo spēlējis arī Maskavas "CSKA" un "Corinthians", kā arī aizvadījis trīs spēles Brazīlijas izlases sastāvā. "Manchester City" komandas rindās Brazīlijas futbolists aizvadīja 12 spēles, kurās izcēlās ar trīs vārtu guvumiem.

Izamntotie resursi:
evertonfc.com


, 2009-02-02 17:10, pirms 15 gadiem
hell yeah.. beidzot gaidītais pastirpinājums uzbrukumā.. ar Anicebē un Kaihilu būtu bijis grūti iznest atlikušo sezonas daļu.. domājams, ka Žo atvērsies Everton komandā..
com on U Blue...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-02 18:58, pirms 15 gadiem
Kaa tad viss beidzaas ar Vagner Love paarieshanu uz Everton? Par Žo prieks,lai vinjam veicaas Everton
, 2009-02-02 19:08, pirms 15 gadiem
Labs transfērs, lai veicas Jo.
Bukajo Sakā un Martins Edegors. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
6

"Arsenal" uzvar rezultatīvā derbijā, trīs punkti arī Mančestras "City"

Anglijas futbola Premjerlīgā "Arsenal" guva svarīgu 3:2 uzvaru pār savu principiālo pretiniece "Tottenham", uzvarot Ziemeļlondonas derbijā. "Arsenal" pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0, taču mača izskaņā tāpat bija spiesta satraukties par uzvaras nosargāšanu. Savukārt Mančestras "City" ar 2:0 pieveica "Nottingham".
Noni Madueke. Foto: Reuters/Scanpix
1

''Chelsea'' atspēlējas no 0:2 un tiek pie punkta Birmingemā pret Villa

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Londonas ''Chelsea'' otrajā puslaikā atspēlējās no 0:2 un izcīnīja punktu Birmingemā pret vietējo ''Aston Villa'' – 2:2.
Brunu Fernandišs. Foto: AFP/Scanpix

MU izsēj uzvaru pār ''Burnley'', Īsaks un Gordons nokārto ''Newcastle'' panākumu

Anglijas Premjerlīgas 35. kārtā Mančestras ''United'' mājās izsēja uzvaru pār Bērnlijas futbolistiem. Citā mačā Aleksandra Īsaka un Entonija Gordona duets nokārtoja graujošu Ņūkāslas ''United'' uzvaru.