Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Tottenham" par 26 miljoniem mārciņu pievienojas "Valencia" uzbrucējs Soldado

"Tottenham" par 26 miljoniem mārciņu pievienojas "Valencia" uzbrucējs Soldado
Roberto Soldado (nr.14)
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham" paziņojis par spāņu uzbrucēja Roberto Soldado pievienošanos, liecina informācija kluba oficiālajā mājas lapā. Bijušā "Valencia" futbolista pāreja angļu klubam izmaksājusi 26 miljonus britu mārciņu.

Aizvadītajā sezonā Soldado 46 spēlēs "Valencia" sastāvā guva 30 vārtus. 24 vārti "La Liga" čempionātā ļāva spānim ieņemt piekto vietu labāko snaiperu sarakstā, atpaliekot vien no Lionela Mesi, Krištianu Ronaldu, Radamela Falkao un Alvaro Negredo.

Pēc piektdien paredzētajām medicīniskajām pārbaudēm Soldado ar "Tottenham" parakstīs četru gadu līgumu. Spāņu futbolists būs trešais "Tottenham" pirkums šajā vasarā, angļu klubam iepriekš parakstot līgumus ar Paulinju ("Corinthians", 17 miljoni mārciņu) un Naseru Čadli ("Twente", 7 miljoni mārciņu).

28 gadus vecais uzbrucējs ir arī spēlējis Spānijas valstsvienībā, piedaloties 11 spēlēs un gūstot sešus vārtus. Kopš pievienošanās "Valencia" 2010.gadā Soldado guvis 80 vārtus 146 spēlēs, bet savu profesionāļa karjeru sāka Madrides "Real" sistēmā, pēc tam pārejot uz "Getafe".

Izmantotie resursi:
Welcome to tottenhamhotspur.com
BBC - Homepage


, 2013-08-01 14:27, pirms 11 gadiem
Beils značit jau Realā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-01 14:54, pirms 11 gadiem
Ronaldo un Benzema ir divas dazadas poziicijas. Vins jau pats presee ir teicis ka nejuutas eerti izteikta uzbruceeja lomaa, taa ka naaksies Real mekleet veel kaadu uzbruceeju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-01 15:07, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Real spridzina, sastāvs varētu būt šāds -
V:Kasillias (rezervē Lopess)
A: Marselo (Koentrao), Ramoss (Pepe), Varanē, Carvajal (Arbeola)
P: Kedira(Kasemiro), Modričs(Alonso), Ezils (di Marija), Beils (Isko) +Kakā
U: Ronaldu (Benzemā)
Kurš tieši spridzinās uzbrukumā, viens pac Benzemā.Priekškam vispār vajag to Beilu būtu nopirkuši beidzot kādu super uzbrucēju nevis ņemās ar tiem Iguainiem un Benzemā.
, 2013-08-01 16:16, pirms 11 gadiem
Lucho rakstīja: Kurš tieši spridzinās uzbrukumā, viens pac Benzemā.Priekškam vispār vajag to Beilu būtu nopirkuši beidzot kādu super uzbrucēju nevis ņemās ar tiem Iguainiem un Benzemā.
Kas tu domā, ka Messi sistu kaut tuvu tik pat daudz Realā, kur aizmugurē ir CR, Isko + iespējams Beils, kā Barsā? Līdz uzbrucējiem vienkārši bumba tik bieži nenonāk. Var jau teikt, ka nespēj atbrīvoties no aizsargiem utt, bet būsim godīgi, CR pašam ļoti patīk sist, lai gan mēdz arī piespēles šad tad iedot.
, 2013-08-01 17:42, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Real spridzina, sastāvs varētu būt šāds -
V:Kasillias (rezervē Lopess)
A: Marselo (Koentrao), Ramoss (Pepe), Varanē, Carvajal (Arbeola)
P: Kedira(Kasemiro), Modričs(Alonso), Ezils (di Marija), Beils (Isko) +Kakā
U: Ronaldu (Benzemā)
CR nav Uzbrucējs ! Viņš ir Pussargs
, 2013-08-01 17:53, pirms 11 gadiem
labs ieguvums priekš Spurs,nevajadzētu būt problēmām ar iejušanos angļu stilā
, 2013-08-01 23:39, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Kas tu domā, ka Messi sistu kaut tuvu tik pat daudz Realā, kur aizmugurē ir CR, Isko + iespējams Beils, kā Barsā? Līdz uzbrucējiem vienkārši bumba tik bieži nenonāk. Var jau teikt, ka nespēj atbrīvoties no aizsargiem utt, bet būsim godīgi, CR pašam ļoti patīk sist, lai gan mēdz arī piespēles šad tad iedot.
Es to domāju tā, ka Real pussgatavi stāri uzbrucējos nekad nav bijuši.Pat Zidāna un Figo laikos uzbrukuma priekšā bija Rauls un Ronaldo.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.