Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Pertija: "Kovaļovs treniņos nopelnīja vietu pamatsastāvā"

Pertija: "Kovaļovs treniņos nopelnīja vietu pamatsastāvā"
Tamazs Pertija
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Daugavpils "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija bijis ļoti priecīgs par vakar izcīnīto uzvaru pār "Tranzītu" (2:0), uzslavējot arī komandas jauno uzbrucēju Andreju Kovaļovu, kurš guva savus pirmos vārtus Virslīgā.

"Ļoti nopietni gatavojāmies šai spēlei, jo zinājām, cik labi "Tranzīts" izskatās pret labākajām komandām. Atliek atcerēties kaut vai uzvaru pār "Metalurgu". Pirms spēles bija sportiska mandrāža. Neskatoties uz to, nospēlējām ļoti disciplinēti. Žēl, ka neizmantojām visas vārtu gūšanas iespējas, jo vienmēr gribās izmantot visus momentus."

Tamazs arī analizēja jaunā uzbrucēja Andreja Kovaļova sniegumu, kā arī komentēja izredzes nākamajā spēlē pret "Skonto": "Esmu priecīgs, ka Andrejs guva savus pirmos vārtus tieši šodien. Tas ir tikai nedaudz no tā, kas viņam turpmāk būs jādara. Viņš ir pelnījis vietu pamatsastāvā, jo treniņos darbojas ar milzīgu atdevi. Priecē, ka otros vārtus guvām pēc standartsituācijas, jo pie tā treniņos ļoti daudz strādājam.

Komanda atrodas uz emocionālā pacēluma viļņa, to pierādīja arī šodienas spēle. Pret "Skonto" gatavosimies normālā režīmā. Galvenais būs atjaunot spēkus. Laba atjaunošanās - 40% no uzvaras pret "Skonto"."

Izmantotie resursi:
dinaburg.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-31 21:06, pirms 15 gadiem
juu.pret skonto gan jau rez buus ok
Žuau Kanselu un Fermins Lopess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Barcelona" atvadās ar uzvaru un no Madrides "Real" atpaliek tieši desmit punktus

Šovakar noslēgusies Spānijas čempionāta 2023./24. gada sezona. Vicečempione "Barcelona" beidzamajā spēlē ar 2:1 izbraukumā pārspēja "Sevilla". Uzvaras vārtus iesita Fermins Lopess.
Marko Arnautovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas titulu izcīnījusī "Inter" sezonu pabeidz ar neizšķirtu

Šovakar Itālijas A sērijas sezonas noslēdzošo spēli aizvadīja čempione Milānas "Inter", kas viesos cīnījās neizšķirti 2:2 pret "Verona". Čempionu labā abus vārtus guva austrietis Marko Arnautovičs.
Toni Kross. Foto: Reuters/Scanpix
6

''Real'' fani atvadās no Krosa, klubs spēlē neizšķirti pret ''Real Betis''

Sestdienas vakarā pēdējo spēli Madrides ''Real'' skatītāju priekšā aizvadīja vācietis Toni Kross, kurš šonedēļ paziņoja par karjeras noslēgšanu pēc 2024. gada Eiropas čempionāta. No vācieša silti atvadījās gan komandas personāls un komandas biedri, gan atnākušie līdzjutēji, taču 38. kārtas spēlē pret ''Real Betis'' tika spēlēts neizšķirti 0:0.