Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: zaxx

Čīle triumfē COPA AMERICA,Messi beidz karjeru izlasē.

Čīle triumfē COPA AMERICA,Messi beidz karjeru izlasē.
Messi pēc zaudējuma Čīlei pendelēs.

Čīle triumfē «Copa America»; Mesi paziņo par...Kamēr sportacentrs guļ ,apollo jau raksts.

Čīle triumfē «Copa America»; Mesi paziņo par...

«Esmu noslēdzis savas gaitas izlasē. Darīju, ko varēju, bet ir sāpīgi nekļūt par čempionu,» norādīja 29 gadus vecais Mesi. «Ar izlasi esmu bijis četros finālos, taču nevienā no tiem nav izdevies izcīnīt uzvaru, tāpēc tas nav priekš manis. Es centos. Trofejas ir tas, ko gribēju visvairāk, bet nespēju pie tā tikt, līdz ar to, domāju, ka manas gaitas izlasē ir noslēgušās.»


Eduards Tīdenbergs. Foto: Aiga Veisa
1

Tīdenbergam tiek mīkstināts sods, diskvalifikācija noslēgsies nākamnedēļ

Latvijas futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja pēc FK "Liepāja" un Eduarda Tīdenberga iesniegumu izskatīšanas nolēmusi par mēnesi samazināt futbolistam piešķirto diskvalifikāciju. Tādējādi liepājnieku rindās futbolists varēs atgriezties jau nākamās nedēļas spēlē pret RFS.
Atis Ozols. Foto: Tukums 2000/Telms
1

"Tukums" lūkos paildzināt "Liepājas" ciešanas, "Riga" eksaminēs debitantus

"Tonybet" futbola Vrislīgas otrā spēļu apļa ievads turpināsies ar sacīkstēm Tukumā un galvaspilsētā. Briesmīgu pirmo apli aizvadījusī Tamaza Pertijas "Liepāja" viesosies pie Kristapa Dišlera vadītajiem tukumniekiem, bet valsts bagātākais klubs "Riga" uzņems debitanti "Grobiņu".
Foto: IMAGO/pepphoto/Scanpix
5

Dortmundes "Borussia" savā laukumā pret PSG notur minimālu uzvaru

UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē Dortmundes "Borussia" savā laukumā ar 1:0 pārspēja Parīzes "Saint-Germain", iegūstot vienu vārtu pārsvaru pirms nākamnedēļas gaidāmās atbildes spēles Parīzē.