Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Grigorčuks: "Tiesāšana sabojāja labu spēli"

Pēc uzvaras Baltijas Futbola līgas pusfināla atbildes mačā pret "FBK Kaunas" FK "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks, kurš lielāko daļu spēles noskatījās no tribīnēm, atzina, ka mačs bijis labs, bet to sabojājusi smieklīgā tiesāšana.

"Patīkami, ka abas komandas spēlēja spēcīgākajos sastāvos, kas arī padarīja šo spēli par tiešām labu. Tā pacēla visas līgas prestižu. Jā, mums laukumā devās arī spēlētāji, kas nemaz tik bieži neiziet sākumsastāvā, tomēr mēs strādājam tam, lai nebūtu tikai desmit līderu, kuriem pārējie tikai piespēlē. Šobrīd mums ir 16-18 spēlētāji, ar kuriem droši varam rēķināties, kā pamatsastāva spēlētājiem," skaidroja Grigorčuks. Viņa kolēģis, "Kaunas" galvenais treneris holandietis Antonius Jors zaudējumā vainoja aizsardzības kļūdas: "Pirmais puslaiks pagāja līdzīgā cīņā. Momentu nebija daudz, tomēr spēles temps bija tiešām labs. Pēc pārtraukuma mēs sāka labi, taču tad pieļāvām kļūdu aizsardzībā un ielaidām vārtus. Nopelnītā sarkanā kartīte ļoti apgrūtināja mums dzīvi, jo atspēlēties bija grūti."

Grigorčuks nekautrējās arī paslavēt savus padotos: "Misikovs progresē ļoti ātri, lai gan atzīšos, ka biju cerējis šobrīd jau rēķināties ar viņu kā stabilu pamatsastāva spēlētāju. Tomēr šodien viņš pierādīja, ka varam ar viņu rēķināties. Apsveicu viņu arī ar pirmajiem gūtajiem vārtiem oficiālā spēlē. Vispār esmu apmierināts ar sniegumu, kuru nodemonstrēja spēlētāji, kas pirmajā sastāvā līdz šim spēlējuši retāk. Piemēram, Soleičuks aizvadīja labu spēli, Grebis gan izveidoja momentus, gan nopelnīja kartīti, tā kā arī parādīja sevi labi."

Toties par tiesneša darbību sajūsmā nebija ne viens, ne otrs treneris. "Tiesāšana šo labo spēli sabojāja. Tā bija smieklīga, grēcīga, stulba un kādus tik vēl sliktus vārdus tai nevarētu piemeklēt," skarbs bija ventspilnieku galvenais. Jors bija saudzīgāks: "Kā zināms, kļūdās visi, un arī šajā spēlē bija strīdīgas epizodes. Lai gan jāpiekrīt, ka tiesāšana nebija laba."

Abi treneri arī komentēja faktu, ka Baltijas Futbola līgas finālā spēles divi Latvijas klubi. "Šajā brīdī tas it kā norāda, ka Latvijas čempionāts ir spēcīgākais Baltijas valstīs. Tomēr es neesmu redzējis pietiekoši daudz komandu, tāpēc ir grūti spriest par to līmeni. Protams, spēlēt šī turnīra finālā ir sasniegums, jo Baltijas līgas līmenis kopumā ir augsts," atzina Jors. Arī Grigorčuks nesteidzās pārslavēt Latvijas čempionāta līmeni: "Katrs klubs šim turnīram piegāja citādāk, tāpēc grūti izvērtēt, kuras valsts nacionālais čempionāts šobrīd ir spēcīgāks. Turnīrā netrūka labu komandu, kaut vai "Kaunas"."

Foto: Romāns Kokšarovs, SA


, 2007-09-26 21:06, pirms 17 gadiem
beidzot kāds k-ko labu par Grebi pasaka nevajadzēja puikam LM pamest...nu vismaz varēja pamest bet uz citu Latvijas klubu uzreiz
, 2007-09-26 21:12, pirms 17 gadiem
Mosj Grebi neveeleejaas pasji liepaajnieki? Sak: " Ja jau aiziet, tad lai iet..." Vismaz Dobrecovs savulaik gribeeja atgriezties Liepaajaa, bet vinju vairs atpakalj nenejeema.
, 2007-09-26 21:19, pirms 17 gadiem
da Grebi sen bija Slesara vietaa jaasuuta laukumaa! skaidrs, ja nebutu sernecka traumas, Slesars i nespeeletu, lai gan i tagad jams faktiski nespeele...
, 2007-09-26 21:26, pirms 17 gadiem
Par tiesasanu pilnigi piekritu Romanam-"Tā bija smieklīga"!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-09-27 07:56, pirms 17 gadiem
Lai arī tiesneši kļudās,tomēr tas neattaisno Romana uzvedību,kura bija maigi
sakot ļoti nekorekta ,gan pret ceturto tiesnesi,gan laukuma tiesnesi. Tā kā pelnīti tika aizsūtīts uz tribīnēm nomierināt nervus.
, 2007-09-27 10:02, pirms 17 gadiem
Itkā jau mazsvarīgi, bet kāds bija rezultāts?
, 2007-09-27 15:13, pirms 17 gadiem
algun, jaa Romam nau attaisnojuma, ka neiedeva bietee tam estu durikam, Tas gan
, 2007-09-27 22:27, pirms 17 gadiem
Romānam ir jādzer nervu zāles, tā nedrīkst uzvesties
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.