Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Nihats atgriežas Turcijā

Nihats atgriežas Turcijā
Nihats Kahveči
Foto: AFP

Turcijas izlases uzbrucējs Nihats Kahveči turpmāk spēlēs "Besiktas" vienībā, ziņo turku mediji. Nihats ar Stambulas vienību līgumu parakstīs uz četriem gadiem. Pirms tam Nihats spēlēja "Villarreal" rindās.

Turcijas izlases un bijušais Spānijas kluba "Villarreal" uzbrucējs atgriezīsies dzimtajā "Besiktas" klubā, ziņo Turcijas avīze "Sabah". Nihats (29) esot ticies ar "Besiktas" prezidentu un vienojies par pāreju. Līgums uz četriem gadiem tiks parakstīts tuvākajās dienās.

Viens no Turcijas izlases līderiem iepriekšējā Eiropas čempionātā savu karjeru uzsāka tieši "Besiktas" klubā, kur 144 spēlēs guva 65 vārtus. Tad Nihats pārcēlās uz Spāniju, pievienojoties Sosjedadas "Real". Arī šajā klubā Nihats aizvadīja vairāk nekā 100 spēļu - 133 spēles un 58 vārti. Savukārt 2006.gadā Nihats pārcēlās uz "Villarreal", parakstot piecu gadu līgumu. Šajā komandā Nihata kontā 30 gūti vārti (60 spēlēs). Bet Turcijas izlasē Nihats aizvadījis 60 spēles un atzīmējies ar 17 rezultatīviem sitieniem.

Nihata izšķirošais vārtu guvums pret Čehiju Euro08

Izmantotie resursi:
lequipe.fr


, 2009-06-25 12:16, pirms 15 gadiem
žēl, nezinu kāpēc viņu neviens no Eiropas lielajiem klubiem nemēģināja iegūt. tiešām izcils uzbrucējs, un nejau tikai EURO2008 dēļ. šis futbolists var uzņemties atbildību grūtākajā brīdī, pārņemt līdera lomu un sasniegt daudz pat vienatnē. nezinu, Villā neaizgāja laikam tik labi, kā paredzēja.
, 2009-06-25 12:21, pirms 15 gadiem
60 spēlēs 30 vārti.Katrā otrajā sitis iekšā.Izcili.
, 2009-06-25 12:21, pirms 15 gadiem
Nu kad skatijos šo spēli pa tv kad rādija biju par Turciju un tik fantsastisku spēli redzēju 1 reiz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-25 13:20, pirms 15 gadiem
Nezinu, vai tiešām laiks jau bija doties atpakaļ? Nedomāju viss. Tas jau nekas, ka līgums noslēgts uz 4 gadiem - nospēlēs sezonu labi Turcijā, un nopirks viņu kāds labs Eiropas klubs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
18

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.