Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Beļajevs: "Korabļovs nespēlēja, jo risina problēmas ar "Rīgu""

Beļajevs: "Korabļovs nespēlēja, jo risina problēmas ar "Rīgu""
Vladimirs Beļajevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Futbola kluba "Daugava" galvenais treneris Vladimirs Beļajevs pēc šodien piedzīvotā zaudējuma "Dinaburg" (0:1) pastāstīja, ka komandai ir problēmas ar sastāvu, kā arī to, ka aizsargs Igors Korabļovs nespēlēja, jo risina problēmas ar savu bijušo klubu "Rīga"

"Mums bija problēmas ar sastāvu, tādēļ nevarējām spēlēt vairāk vai mazāk atklātu futbolu pret "Dinaburg", ko mēs darījām pirmajā un otrajā aplī. Šoreiz sapratām, ka mums ir jāspēlē no aizsardzības, no totālas aizsardzības. Tīšām atstājām dziļā aizmugurē divus spēlētājus, bet priekšā izvirzījām tikai vienu. Pirmajā puslaikā mums pretuzbrukumu spēle neizdevās tik labi, kā otrajā.

Skaidrs, ka "Dinaburg" pārkārtojās, redzot mūsu taktiku, gaidīja savu izdevību un to arī sagaidīja. Šajā situācijā viss ir likumsakarīgi, viņi neforsēja notikumus laukumā, bet izveidoja momentu, kuru arī realizēja. Kad ir šāda taktika, grūti izveidot iespējas pozicionālā uzbrukumā. Tādu futbolu spēlēt nav patīkami, man pašam tāds nepatīk, bet tas bija jādara, jo bija problēmas ar sastāvu," iespaidos par spēli dalījās Vladimirs Beļajevs.

"Viņam šodien bija tiesas process ar savu bijušo klubu - "Rīga". Viņam traucēja personīgās lietas, tādēļ nevarēja atbraukt. Tā viņš ir pilnībā gatavs, aizvadījis jau 400. spēli Virslīgā, bija gatavs nospēlēt arī 401., bet to viņš vēl paspēs [smejas]," aizsarga Igora Korabļova nespēlēšanu skaidroja Beļajevs.


, 2009-08-24 20:58, pirms 15 gadiem
Rīgas domes Sporta pārvaldes priekšnieks K.Villerušs - weeeee
, 2009-08-24 21:35, pirms 15 gadiem
SA brīnās, kāpēc viņš visu laiku paliek savā vietā, kaut gan varas mainās (JL, TB/LNNK, tagad SC un LPP/LC).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Neklātienes cīņās izšķirsies Premjerlīgas tituls un Eirokausu ceļazīmes

Šovakar pulksten 18.00 ar desmit spēlēm vienlaicīgi sāksies Anglijas Premjerlīgas 38. jeb pēdējā kārta, kurā izšķirsies čempiontituls un Eirokausu ceļazīmes. Spēļu translācijas ''Go3'' platformā.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".