Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Fogts saglabā optimismu

Fogts saglabā optimismu
Bertijs Fogts
Foto: AFP

Nigērijas futbola izlases galvenais treneris Bertijs Fogts pēc pirmdien piedzīvotās neveiksmes Āfrikas Nāciju kausa izcīņas mačā pret Kotdivuāru (0:1) nav zaudējis optimismu, paužot pārliecību, ka viņa padotie noteikti kvalificēsies turnīra ceturtdaļfinālam.

"Mēs zaudējām Āfrikas labākajai komandai," sacīja 61 gadus vecais vācu futbola speciālists. "Taču mēs atgriezīsimies. Arī pirms diviem gadiem piedzīvojām sakāvi pirmajā spēlē, bet tāpat sasniedzām izslēgšanas maču kārtu," viņš piebilda.

Nākamajā grupu turnīra kārtā Nigērijai būs jātiekas ar Mali, kas savā pirmajā mačā ar rezultātu 1:0 pieveica Beninu. Atgādināsim, ka nākamajā kārtā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas.


Izmantotie resursi:
www.bbc.com


, 2008-01-22 10:50, pirms 16 gadiem
jātiek jau ir, citu variantu nav!
Hoselu. Foto: AFP/Scanpix
92

Hoselu ar diviem vēliem vārtiem neticami ieved Madrides "Real" finālā

Šovakar UEFA Čempionu līgas finālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas savā laukumā atspēlējās un ar 2:1 pieveica Minhenes "Bayern". Par varoni kļuva Hoselu, kurš izcēlās 88. minūtē un kompensācijas laika pašā ievadā.
Mirklis pēc Florences "Fiorentina" vārtu guvuma. Foto: Yves Herman/Reuters/Scanpix

"Fiorentina" atspēlējas Brigē un otro gadu pēc kārtas sasniedz Konferences līgas finālu

UEFA Eiropas Konferences līgas pusfināla otrajā duelī Florences "Fiorentina" izbraukumā spēkojās 1:1 pret vienu no Beļģijas spēcīgākajiem klubiem "Club Brugge", divu spēļu summā izrādoties pārāka ar 4:3.
Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.