Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Markss

"Smiltene/ BJSS" sestdien aicina līdzjutējus atbalstīt komandu cīņā pret JDFC "Alberts"

"Smiltene/ BJSS" sestdien aicina līdzjutējus atbalstīt komandu cīņā pret JDFC "Alberts"
Smiltenes komandas jaunais futbolists Ričards Rullis
Foto: Gatis Samučonoks

Sestdien, 1. oktobrī, pulksten 14:00 Tepera stadionā tiks aizvadīta 25. kārtas spēle komanda.lv 1. līgas čempionātā, kurā vietējais futbola klubs “Smiltene/ BJSS” uzņems pozīciju zemāk esošo JDFC “Alberts” komandu. Atbalstīt savu komandu cīņā par 12. uzvaru 1. līgas sezonā aicināti visi Smiltenes novada sporta līdzjutēji.

Komanda.lv 1. līgas čempionātā jau zināmi sezonas čempioni. Tie ir SK “Babīte” futbolisti, kas pēc “Saldus” komandas diskvalifikācijas no turnīra, pārējām vienībām kļuvuši neaizsniedzami. Tikmēr cīņa par abām pārējām godalgotajām vietām un labāko sešinieku ir ļoti spraiga.

FK “Smiltene/ BJSS” ar izcīnītajiem 35 punktiem (ieskaitīta tehniskā uzvara pār “Saldu”) ieņem devīto vietu, vien par punktu atpaliekot no astotajā vietā esošās “RTU” komandas. Tikmēr, vien trīs punktus smilteniešiem priekšā ir “Tukums 2000” vienība, bet sestajā vietā esošā “Skonto” vienība ir četru punktu attālumā. Aiz smilteniešiem šobrīd atrodas JDFC “Alberts” vienība, kas atpaliek par deviņiem punktiem.

Tieši ar JDFC “Alberts” komandu šīs nedēļas nogalē savās mājās – Tepera stadionā – “Smiltene/ BJSS” komanda aizvadīs 25. kārtas spēli. Gaidāmā cīņa ļoti nozīmīga būs abām komandām. Smilteniešiem tā būs iespēja vēl vairāk saasināt cīņu par sesto vietu, kamēr “Alberts” komandas uzdevums būs nedaudz uzlabot savas pozīcijas cīņā par devīto vietu, pietuvojoties gan Smiltenes, gan arī “RTU” komandām.

Smiltenieši gaidāmajai cīņai gatavojas labā noskaņojumā. Skolas vecuma spēlētāji katru dienu aizvada aktīvus treniņus Tepera stadionā, kamēr vairāki pieredzējušākie futbolisti komandai pievienosies uz noslēdzošajiem treniņiem, nedēļas pirmajā pusē cīņai ar “Albertu” gatavojoties pēc individuāla plāna. No pamatspēlētājiem Smiltenes komandai gaidāmajā cīņā palīdzēt nevarēs uzbrukuma līderis Edgars Jansons un viens no aizsardzības balstiem Eduards Veģeris. Abi saņēmuši vienas spēles diskvalifikāciju dzelteno kartiņu limita pārsniegšanas dēļ.

Spēlēt būs gatavi pārējie vadošie komandas spēlētāji, viņu vidū labāko sezonu 1. līgā aizvadošais vārtsargs Dagnis Sausais, viens no līgas radošākajiem un tehniskākajiem pussargiem Kristers Aldis Puriņš, aizsargi – Eduards Deičs, Dairis Zariņš, kā arī tādi pamatspēlētāji kā – Dāvis Gaigals, Elvis Teremko, Eduards Stīpnieks, Jurģis Dudelis, Dāvis Rutks, Kristaps Ozols, Reinis Putrālis, Mārtiņš Rakštelis, Raimonds Dūmiņš un citi.
JDFC “Alberts”, aizvadītās kārtas spēlē, parūpējās par nelielu pārsteigumu, savā laukumā ar rezultātu 2:0 pārspējot novājināto “Skonto” vienību. Līdzīgi kā Smiltenes vienības, arī “Alberts” sastāvu veido pamatā gados jauni un perspektīvi spēlētāji. Komandas vārtus sargā Helumts Saulītis, kurš vairākkārt bijis komandas vilcējspēks, kā arī ir ticis izsaukts uz Latvijas jaunatnes futbola izlasēm. Spēlē pret “Skonto” komandu, bijušā Latvijas izlases aizsarga Artūra Zahraševska vadītās komandas sastāvā ar precīziem sitieniem izcēlās Fricis Roders un Aivars Emsis.

Uz gaidāmo spēli, lai aktīvi atbalstītu “Smiltene/ BJSS” komandu, aicināti visi Smiltenes novada sporta līdzjutēji. Gaidāmās spēles sākums Tepera stadionā sestdien pulksten 14:00. Līdz šim Smiltenes komanda savā laukumā 1. līgas čempionātā šajā sezonā piedzīvojusi vien trīs zaudējumus. Visas neveiksmes bijušas pret TOP 4 komandām – “Babīti”, “Rēzeknes FA” un “Audu”.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
FK Smiltene/ BJSS pārstāvis


Ingars Pūlis. Foto: Jānis Līgats

Valmierieši spēles izskaņā uzvar Ventspilī, RFS jaunieši rauj gabalos "Smilteni"

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā svētdien tika aizvadītas divas spēles. Ar spēles pēdējo 15 minūšu ofensīvu "Valmieras" dublieri ar 3:0 nokārtoja uzvaru izbraukuma spēlē pret JFK "Ventspils". Savukārt pavisam bēdīga spēle izvērtās smilteniešiem, kuri pie Daugavas krasta ielaida septiņas bumbas savos vārtos pret RFS dublieru komandu.
Milans Brahmanis. Foto: LFF
20

Oranžie iesit trīs vārtus Ogrē, Baumanis pārkož Mārupes gurķīšus

"Optibet" Nākotnes līgas čempionātā 3. spēļu kārtā izcili savu sezonas ievadu turpināja aizvadīt JDFS "Alberts" futbolisti, kuri ar 3:0 pārspēja "Ogres United". Savukārt par pirmo trīs vārtus šosezon sakrājušo spēlētāju kļuva Renē Baumanis, kura divi precīzie sitieni gādāja par "Leevon PPK" uzvaru ar 4:2 pār mārupiešiem.
Andrejs Sokolovs. Foto: LFF

Sokolovam lielisks tālsitiens, "Rēzekne" izlaiž divu vārtu pārsvaru

"Optibet" Nākotnes līgā noslēgusies otrā spēļu kārta. Pirmdienas pievakarē lielisks tālšāviens padevās 17 gadus vecajam Andrejam Sokolovam, tomēr viņa panākto 2:0 pārsvaru "Rēzeknes" futbolisti nenosargāja, spēlējot neizšķirti 2:2 ar ventspilniekiem.