Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Eduards Žukovs

Video: "Riga FC" neiesit pendeli un piedzīvo zaudējumu pret "Shinnik Yaroslavl"

18. februārī tika aizvadīta FNL pirmsezonas kausa otrā "Riga FC" komandas spēle. Šoreiz komanda tikās ar "Shinnik Yaroslavl". Lai gan norisinājās spraiga cīņa, "Riga FC" šajā spēlē cieta sakāvi, ar rezultātu 0:1. Piedāvājam šīs spēles labākos momentus.

Foto: FC Valmiera
6

"Metta" zaudējumu sēriju pārtrauc ar neizšķirtu pret "Valmieru"

"TonyBet" futbola Virslīgā "Valmiera" viesos nespēja pieveikt "Mettu", kas bija zaudējusi četros iepriekšējos mačos pēc kārtas, un spēlēja neizšķirti 1:1, turklāt mača lielāko daļu vadībā bija "Mettas" komanda.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne
7

Marešs pārsteidz ar soda sitienu, Marhijevs atnes RFS uzvaru pār "Audu"

"Tonybet" futbola Virslīgas otrais spēļu aplis ievadīts ar valsts čempionvienības RFS atspēlēšanos un uzvaru pār "Audu" ar 2:1. Uzvaras vārtus RFS labā piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Adams Marhijevs.
Foto: FC Nikers

"Nikers" bronzas sēriju sāk ar 10 vārtiem un drošu uzvaru

Latvijas telpu futbola Virslīgas bronzas sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" "Nikers" ar 10:3 pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību.