Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Raidījumā "Olē" viesosies FS "Metta/LU" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons

Raidījumā "Olē" viesosies FS "Metta/LU" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons
Ģirts Mihelsons.
Foto: raidījums OLE

16. decembrī pulksten 19.00 radio NABA futbola raidījumā viesosies FS "Metta/Latvijas Universitāte" ģenerālsekretārs un Latvijas Futbola federācijas (LFF) Jaunatnes futbola komitejas priekšsēdētājs Ģirts Mihelsons.

Galvenokārt tiks apspriesta Latvijas futbola saimniecība, sākot ar jauniešu futbolu, līdz pat klubu infrastruktūrai. Uzmanība tiks pievērsta arī jauniešu pārejai uz pieaugušo futbolu.

Tiks apspriests arī jautājums par privāto un pašvaldības klubu atšķirībām, kā arī citām aktuālām tēmām Latvijas futbolā.

Savu jautājumu iespēja būs uzdot arī klausītājiem ierakstot to mikroblogu vietnē twitter.com/olenaba vai sūtot uz e-pastu ole@radionaba.lv


Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
1

Uldriķis klubu sezonu Nīderlandē noslēdz ar rezultatīvu sitienu

Nīderlandes otrās spēcīgākās futbola līgas jeb "Eerste Divisie" pēdējā kārtā Roberts Uldriķis šovakar guva Leuvardenas "Cambuur" vienīgos vārtus neizšķirtā (1:1) pret "Helmond".
Meisa Diops. Foto: Jānis Līgats
12

Eirokausiem nepielaistā "Valmiera" turpina laupīt punktus Rīgas lielklubiem

"Tonybet" Virslīgas 12. spēļu kārtā "Skonto" stadionā sezonas pirmo neizšķirtu nācās piedzīvot "Riga" futbolistiem, kuri ar 1:1 tika tikai pie punkta spēlē pret "Valmieru". Rīdziniekus otrā puslaika vidū vadībā izvirzīja Raivis Jurkovskis, bet piecas minūtes vēlāk atbildes triecienu deva Lūkass Vapne.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.