Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Indriksons: "Jārada jaunatnes sporta sistēma!"

Indriksons: "Jārada jaunatnes sporta sistēma!"
Guntis Indriksons

Otrdienas vakarā LTV 7 "Sporta studijā" ciemojās Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons. Viņš bija reālists un atzina, ka futbolā mēs visu laiku nevaram gaidīt, lai nacionālā izlase konkurētu ar pasaules līmeņa komandām. Indriksonu vairāk uztrauc vispārējā situācija valstī sporta attīstībā un stratēģijā.

"Es jau neesmu īpaši pesimists, es esmu cilvēks, kas reāli skatās uz lietām," jau pašā sākumā sacīja LFF prezidents. Latvijas izlase pašlaik ieguvusi trīs punktus trijās spēlēs, un tas pat neesot slikti. "Es pat biju ļoti priecīgs un izbrīnīts par uzvaru Moldovā. Par pēdējiem diviem zaudējumiem – Grieķija un Šveice tomēr ir pavisam cita līmeņa komandas, viņu futbolisti spēlē labos klubos."

Federācija darot visu, lai manītu spēlētāju un treneru psiholoģiju, galvenais ir sagatavot futbolistus tādā līmenī, lai viņi varētu spēlēt vadošajos Eiropas klubos, tas nāks par labu arī izlasei. "Ko mums dod Latvijas futbolam pieci seši leģionāri vai katrā klubā? Praktiski neko. Es ceru, ka treneri arvien vairāk strādās ar jaunajiem, un katru gadu divi trīs aizbrauks spēlēt uz labiem Eiropas klubiem un arī tiks laukumā. Mums jau agrāk arī aizbrauca prom kādi deviņi futbolisti, bet reāli spēlēja tikai divi vai trīs."

Indriksons atzina, ka katrā atlases posmā Latvija nevar cerēt uz iekļūšanu Eiropas vai pasaules kausa finālturnīrā. Galvenais esot radīt jaunatnes sporta sistēmu valstī, ne tikai futbolā vien. Jārada internāti ar ēdināšanu, trenēšanos, labiem sadzīves apstākļiem. Tas atspēlēsies arī citā veidā – būs mazāk noziedzības, labāka veselība. "Bez valsts un pašvaldību atbalsta tas nebūs iespējams, es ceru, ka pienāks brīdis, kad deputāti to beidzot sapratīs," sacīja Indriksons. "Mēs jau Eiropā kā valsts vairāk nekā 20 dažādās pozīcijās esam pēdējie vai vieni no pēdējiem".

Pats LFF prezidents diezgan kritisks bija arī pret futbolistiem un dažu citu sporta veidu pārstāvjiem Latvijā: "Es kaut ko nesaprotu – manuprāt trenējas katru dienu, bet vairāk par trim –piecām precīzām piespēlēm laukumā nevar izdarīt! Tas gan neattiecas tikai uz futbolistiem.”

Studijas viesis atzina, ka pašlaik izlasē norit paaudžu maiņa, no Cauņas un Višņakova vēl nevarot prasīt to pašu, ko no mūsu labākajiem futbolistiem to ziedu gados. Tomēr LFF prezidents ļoti cerot, ka tuvākajā nākotnē kāds izcīnīs vietu labā klubā, un tas ļaus krietni progresēt meistarībā. "Es varu saderēt, ja Ernests Gulbis savulaik nebūtu aizbraucis trenēties uz Rietumiem, viņš šodien nespēlētu Madridē centrālajā laukumā ar pašu Rafaelu Nadalu," tādu piemēru minēja Guntis Indriksons, sekojot līdzi rezultātam arī tobrīd "Madrides Masters".

Indriksons gan uzsvēra, ka svarīgi ne tikai aizbraukt uz labiem Rietumu klubiem, bet nostiprināties arī sastāvā un tikt laukumā. "Cik tad mums agrāk patiešām spēlēja labā līmenī? Faktiski jau tikai divi – Marians Pahars un Igors Stepanovs." Latvijas futbolam noteikti būtu labāk, ja arī Māris Verpakovskis spēlētu, kaut vai Latvijā, nevis sēdētu uz rezervistu soliņa. Tomēr viņam nevarot tādu naudu samaksāt, bet sportista mūžs nav tik garš un katram jau ir sava ģimene un vēlmes.

Pats LFF prezidents ik gadu investējot futbolā 1,5 – 2 miljonus eiro, kaut to naudu tikpat labi varētu novēlēt ģimenei. Viņa mērķis, lai jaunatnei ir ko darīt, kur trenēties, lai neblandītos apkārt pa ielām. Atbildot par Ķeizarmežu un sporta bāzes apbūvi, prezidents sacīja, kamēr vien viņš ir futbolā un pie pilnas apziņas, šie futbola laukumi palikšot, kaut apkārt tiem notiekot apbūve.

Diskutējot par Aleksandru Starkovu izlases galvenā trenera postenī: "Pašlaik mums Latvijā vienkārši labāka trenera futbolā nav. Varbūt kādreiz arī pienāks laiks uzaicināt ārzemju treneri, tomēr arī tam pašam Hidinkam ir pavisam cita izvēle, kādi 20 labi futbolisti, kas spēlē augsta līmeņa klubos."

LFF prezidents joprojām uzskata, ka pamatā ir jāstrādā ar bērniem, un no tiem sākas visa attīstība, tad būšot arī vairāk pašmāju futbolistu mūsu komandās. Par smago krīzi futbola klubā "Rīga": "Es nevaru apgalvot, ka arī federācijas cilvēki ir izdarījuši pilnīgi visu attiecībā pret "Rīgu". Nē, ir bijušas arī kļūdas, cilvēki nav laikus saskatījuši šo situāciju. Bet pamatā pati situācija ir nepareiza – tas ir absurds, ka pašvaldība uztur profesionālā sporta komandu, agrāk vai vēlāk radīsies problēmas. Ja blakus nav bizness, būs problēmas. Šis aspekts liek aizdomāties, turklāt, kāpēc tērēt simtus tūkstošus, lai maksātu leģionāriem, mums jāiegulda nauda savējos?"

Pašā nobeigumā LFF prezidents atklāja, ka pavisam drīz publika dzirdēs par kādu ļoti lielu totalizatora skandālu vienā no mūsu kaimiņvalstīm."Mēs jau futbolā darām visu, lai šo korupciju samazinātu."


, 2008-10-15 10:15, pirms 16 gadiem
viņam iekšā ir kautkāda sāpe, kas pa visām malām gribēja līst laukā lai arī kā viņš to centās apslāpēt
Slēpts komentārs: Baxter19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Huntington
Slēpts komentārs: Ivars77
, 2008-10-15 10:24, pirms 16 gadiem
Indriksons ir sakarīgs cilvēks.
Piekrītu, ka nepieciešams visā Latijā būvēt futbola halles, lai bērniem jau no 3 -4 gadu vecuma būtu kur sākt trenēties. Vēl jo vairāk futbols un basketbols vecākiem izmaksu ziņā ir daudz parocīgāks nekā hokejs, kuru visi vecāki nevar atļauties apmaksāt.

Vienīgi nevaru piekrist Indriksonam par leģionāru kvotu ieviešanu, jo :
1) es tomēr uzskatu, kvalitatīvi leģionāri paaugstina čempionāta līmeni un futbols ir daudz skatāmāks un arī interese skatītājiem būs daudz lielāka.
2) ja LFF nosaka, ka klubā jābūt arī vietējiem jauniešiem, tad viņiem ir iespējams mācīties no leģionāriem un paaugstināt savu kvalifikāciju

Vēl es gribētu ieteikt tomēr attīstīt kopš skolas jauniešiem futzālu. Jo tie paši Ronaldinjo un citi bērni futbola pamatus un visādas fīčes ieliek futzālā.

Aktuāls ir treneru jautājums. Nu lai piedod man vietējie censoņi, tomēr viņi nevar iemācīt svaigas futbola vēsmas, pareizu filigrānu tehniku. Tapēc aktuālas ir futbola akadēmijas, kur kā vieslektorus varētu arī uzaicināt kādus brazīļu vai nīderlandes trenerus vai aktīvus spēlētājus.
, 2008-10-15 10:25, pirms 16 gadiem
Baxter19 rakstīja: Lielaaku pesimistu neesmu redzeejis......
kāds vēl Tev pesimists???
kurā mirklī viņš pateica kaut ko pārāk skarbu vai neobjektīvu????!!!!
taīsnība par mūsu zemo līmeni sporta spēlēs, taisnība par nesakārtoto jaunatnes sporta saimniecību, taisnība par (NE) esošo sporta bāzu infrastruktūru, valsts atbalstu jaunatnes sporta klubiem utt utjpr.!!!!!!
, 2008-10-15 10:29, pirms 16 gadiem
Lai man liek mīnusus, es tomēr esmu par Indriksonu.
Pie visas šīs patvaļas pašvaldībās, un IZM, kur sēž visādi korumpēti patmīļi, kur nevar izveodpt normālu sporta sistēmu un pie katra būvniecības projekta vēlas savus 10% ar savu būvniecības firmu starpniecību, visu cieņu iNDRIKSONAM, kurš uztur futbola Skonto sistēmu un futbola laukumus.

Ja jau tā nebūtu tad INdriksons KALVĪŠA TREKNAJOS GADOS VARĒJA AIZBŪVĒT VISU ĶEIZARMĒZU PIE EZERA, NAFIG VIŅAM TAD VAJADZĒJA TURĒT KAUT KĀDUS FUTBOLA LAUKUMUS????

ĻAUDIS TIEŠĀM AIZBRAUCIET UN PASKATIETIES, ĶEIZARMEŽĀ IR TIE 8 FUTBOLA LAUKUMI, IR SPORTISITIEM VIENĪCA, TRENIŅU BĀZE, BASEINS, KUR ARĪ PARASTIE CILVĒKI VAR SPORTOT.

TUR NESTĀV 10 STĀVĪGAS MĀJAS AR OFISIEM ....
, 2008-10-15 10:31, pirms 16 gadiem
par to pašu hokeju runājot.. - daudzi notiekti izbrīnījās, kad Indriksona kungs izteicās, ka arī tur mēs neesam elitē.. UN VIŅAM BIJA TAISNĪBA!!! Slidas ir redzējuši cilvēki kādās 40 valstīs, organizētas pusprofesionālas komandas ir kādās 30, daudzmaz normālā līmenī spēlē kādās 15 valstīs, bet hokejs sporta veids Nr.1 ir tikai Kanādā. Tieši tāpēc arī mēs esam ap 12. vietu pasaulē, ka nav jau konkurences kā basketbolā kaut vai, nemaz nerunājot par futbolu.
, 2008-10-15 10:31, pirms 16 gadiem
Ivars77 rakstīja: Indriksons: "Jārada jaunatnes sporta sistēma''????
Jautājums ir -kāpēc tā nav radīta jau agrāk, jo tas pats G. Indriksona kungs jau vien šos daudzos gadus ir stūrējis LV futbola saimniecību! Ja par šīm lietām viņš būtu sācis runāt tiko kāpa LFF prezidenta krēslā,tad tagad jau jaunatnes futbols nestu pirmos augļus!
Līdz šim tas viss bija novelts uz klubu pleciem!
Pirmkārt, federācija viena pati nevar risināt šo jautājumu, jo federācijai nav lieli naudas līdzekļi lai BALSTĪTU visu Latvijas jaunatnes futbola sistēmu un tas pat nebūtu tai jādara, un šeit bez VALSTS un PAŠVALDĪBAS ATBALSTA un IEINTERESĒTĪBAS šnekas nav panākams..
Otrkārt, Guntis Indriksons ir devis tik daudz Latvijas futbolam šajos gados, ka to pat nav iespējams novērtēt naudā.. Es pat brīnos pa to, ka viņam nav dotas tiesības rekonstruēt un attīstīt Daugavas stadiona apkārtni, LU stadionu.. lai tur tiek daļa no teritorijas atvēlēta birojiem, veikaliem vai jeb kādai citai komercplatībai, jo Latvijā ar pliku sportu nenopelnīsi. Bet Latvijā jau bez kukuļa un savstarpējām intrigām nekas nav iespējams un nebūs iespējams.. tikai bezsaturīga diršana!
Treškārt, Indriksona kungs ir uzcēlis (par saviem naudas līdzekļiem) vienīgo kaut cik normālo stadionu Latvijā..
, 2008-10-15 10:31, pirms 16 gadiem
Indriksons godīgākais cilvēks Latvijā!!!
, 2008-10-15 10:31, pirms 16 gadiem
man patika viens no skatitaja jautajumiem,par starkavu,ka vinu vajag mainit uz kaut kada arzemes treneru,pilniba piekritu,jo kad komandu vada starkovs komanda spele primitivu speli,vajag kaut ko mainit,un manuprat to var izdarit arzemes treners.
, 2008-10-15 10:32, pirms 16 gadiem
īpaši spilgta bija piebilde par Rīgas Dinamo un to, kas tad šajā komandā taisa rezultātu (visi to var novērtēt paskatoties uz individuālās statistikas rādītājiem).
, 2008-10-15 10:36, pirms 16 gadiem
par ārzemju treneri - atkal jau Indriksons pateica ģeniāli..
+/- starp puķēm, bet ar tādu domu, ka mums pašlaik nepalīdzēs arī Hidinks, jo futbolistiem 1) trūkst meistarības 2) inteliģences.
Tāpēc jau arī SKONTO sistēmā strādā ārzemnieki, lai pēc gadiem mums būtu gan gudrāki, gan tehniskāki, gan labāki futbolisti, kurus tad arī lielajā izlasē varēs vadīt ārzemju SPECIĀLISTS!
, 2008-10-15 10:37, pirms 16 gadiem
Dažbrīd bija jocīgi klausīties Indriksonu... varēja domāt, ka studijā sēž pavisam ne galvenais cilvēks Latvijas futbola saimniecībā.
, 2008-10-15 10:39, pirms 16 gadiem
Krisssss rakstīja: par to pašu hokeju runājot.. - daudzi notiekti izbrīnījās, kad Indriksona kungs izteicās, ka arī tur mēs neesam elitē.. UN VIŅAM BIJA TAISNĪBA!!! Slidas ir redzējuši cilvēki kādās 40 valstīs, organizētas pusprofesionālas komandas ir kādās 30, daudzmaz normālā līmenī spēlē kādās 15 valstīs, bet hokejs sporta veids Nr.1 ir tikai Kanādā. Tieši tāpēc arī mēs esam ap 12. vietu pasaulē, ka nav jau konkurences kā basketbolā kaut vai, nemaz nerunājot par futbolu.
Nemuldi hokeju spele 70 valstis, bet tikai 48 spele oficialajos turniros kadas 15 vel palaikam uzspele kados iihf turniros, bet parejas vnk nav iihf dalibnieces. Pusprofesionalas komandas ir nedaudz vairak ka 30. Normala limeni spele vairak ka 20. Ranka mes dalam 10-11 vietu nevis esam 12.
Protams mes nevaram saukt sevi grandu, bet tomer mes esam augshaa.
, 2008-10-15 10:40, pirms 16 gadiem
Krisssss rakstīja: UN VIŅAM BIJA TAISNĪBA!!! Slidas ir redzējuši cilvēki kādās 40 valstīs, organizētas pusprofesionālas komandas ir kādās 30, daudzmaz normālā līmenī spēlē kādās 15 valstīs, bet hokejs sporta veids Nr.1 ir tikai Kanādā.
Somi saka, ka viņiem sports nr.1 arī ir hokejs. Tā, ka ir 2 valstis
, 2008-10-15 10:41, pirms 16 gadiem
Krisssss rakstīja: īpaši spilgta bija piebilde par Rīgas Dinamo un to, kas tad šajā komandā taisa rezultātu (visi to var novērtēt paskatoties uz individuālās statistikas rādītājiem).
to, ka vārtus pārsvarā gūst ārzemnieki, tikai liecinas, ka Rīgas Dinamo ir nepieciešams Latvijas hokejam. Citādi šobrīd lielākai daļai Latvijas hokejistu nav kur celt savu meistarību šāda līmeņa sacensībās.
, 2008-10-15 10:44, pirms 16 gadiem
Njaa naudinjas nav
1,5 - 2 miljoni eiro ta ir vnk smiekliiga nauda!
Par taam peispeleem labi pateica
, 2008-10-15 10:45, pirms 16 gadiem
Krisssss rakstīja: par to pašu hokeju runājot.. - daudzi notiekti izbrīnījās, kad Indriksona kungs izteicās, ka arī tur mēs neesam elitē.. UN VIŅAM BIJA TAISNĪBA!!! Slidas ir redzējuši cilvēki kādās 40 valstīs, organizētas pusprofesionālas komandas ir kādās 30, daudzmaz normālā līmenī spēlē kādās 15 valstīs, bet hokejs sporta veids Nr.1 ir tikai Kanādā. Tieši tāpēc arī mēs esam ap 12. vietu pasaulē, ka nav jau konkurences kā basketbolā kaut vai, nemaz nerunājot par futbolu.
Komandas, kuras spēlē augstākajā līmenī varētu būt tikai 7 - ASV, Kanāda, Krievija, Čehija, Somija, Zviedrija, Slovākija. Tad varētu būt otrais ešelons... Vācija, Šveice, Baltkrievija, pateicoties KHL, domāju, tur stabili varētu ieskaitīt arī Latviju.
, 2008-10-15 10:49, pirms 16 gadiem
Indriksons kaut ko minēja par to, ka entos simtus tūkstošu labāk ieguldīt bērnu sportā, nekā maksāt profesionāļiem no ārzemēm. Ja viņš domāja atkal par Rīgas Dinamo, tad jāatceras, ka lielu daļu Dinamo budžeta veido ārzemju nauda... kuras nebūtu, ja nebūtu Rīgas Dinamo un tie paši ārzemju spēlētāji.
, 2008-10-15 10:52, pirms 16 gadiem
eske rakstīja: Komandas, kuras spēlē augstākajā līmenī varētu būt tikai 7 - ASV, Kanāda, Krievija, Čehija, Somija, Zviedrija, Slovākija. Tad varētu būt otrais ešelons... Vācija, Šveice, Baltkrievija, pateicoties KHL, domāju, tur stabili varētu ieskaitīt arī Latviju.
Tu uzskati, Vāciju un Baltkrieviju par labakam komandam, bet es tev varu pateikt taa no 1998-2008 Vacija B grupa spelejusi 3 reizes Baltkrievija 2 reizes. Mes ne par matu neesam sliktaki par shim komandam ari pirms Dinamo.
Ja par Futbolu runajot, tad Indriksons tiesham ir daudz darijis Futbola attistibas laba.
, 2008-10-15 11:03, pirms 16 gadiem
Butu mums tadi Indriksoni katra sporta veida. Tiesam vinu apbrinoju.
, 2008-10-15 11:05, pirms 16 gadiem
eske rakstīja: Indriksons kaut ko minēja par to, ka entos simtus tūkstošu labāk ieguldīt bērnu sportā, nekā maksāt profesionāļiem no ārzemēm. Ja viņš domāja atkal par Rīgas Dinamo, tad jāatceras, ka lielu daļu Dinamo budžeta veido ārzemju nauda... kuras nebūtu, ja nebūtu Rīgas Dinamo un tie paši ārzemju spēlētāji.
tas drizak bija attiecinams uz basketbolu.
, 2008-10-15 11:11, pirms 16 gadiem
Ir tāda tipa cilvēki,kuriem ļoti patīk,ka visapkārt viss ir slikti,kuri uz šā fona jūtas ļoti komfortabli-neviens neko nedara,neviens man nepalīdz,es pats nezin kāpēc n-tos gadus velku visu vezumu.Šajā ziņā es tomēr atdalītu Indriksona izteicienus(kuri mani visumā tracina) no viņa darbības(bet Latvijas futbolu viņš vada lieliski).Viņa gaušanās šobrīd ir tik nomācoša,ka tā,manuprāt,ne tikai nepievērš uzmanību problēmām,bet nomāc visu sabiedrības viedokli.Praktiski jau Indriksons zemapziņā apzinās,ka saistība starp sabiedrības vajadzību pēc futbola un esošo sporta veida stāvokli ir galvenais iemesls kāpēc viss ir tik bēdīgi.Mēs jau varam atsaukties uz to,ka latviešiem kā nordiskai nācijai jau definiski piemīt tieksme uz individualitāti,bet futbols vairāk kā jebkurš no sporta veidiem ietver sevī šo te ļoti spēcīgo bara filozofiju(līdz pat valstij jau kā ideoloģijas apvienotam pūlim)Teikt,ka cilvēkam attīstot sevi atbirst visas ambīcijas un ir nepieņemami sevi palikt zem kādiem sabiedrības izdomātiem uzstādījumiem,taču vienalga neaizmuksi no dabīgās tieksmes just emocijas un līdzpārdzīvot,un šajā ziņā sports vienmēr būs labākais līdzeklis.Līdz ar to mēs nonākam pie tā par ko visu šo laiku Indriksons arī runā-valsts atbalsta futbolam.Kāpēc visās postpadomju(izņemot Baltiju)valstīs futbols ir burtiski saaudzis,vai pat iekļāvies valsts pārvaldē?Pirmais -tas ,ka tur saprot,ka nav spēcīgāka valsts vienotāja par šo bara instinktu.Otrais -jau ir tīri individuālas atšķirības.Visur PSRS republikās valsts vadību ir pārņemuši ļoti spēcīga rakstura cilvēki,lielāko tiesu sportiska gara un sporta sistēmas cilvēki.Mentalitātes lieta-cilvēki izvēlas pakļauties spēcīgākajiem.Bet kas mums ir pie varas?Zeķubikšu bars,kuram fizskultūras stunda bija skolas lielākās mocības.Lai tāds cilvēks kā Indriksons ietu šajā klaunu barā mēģināt kautko saniegt-viņu ar varu tur neievilksi!
, 2008-10-15 11:14, pirms 16 gadiem
flipsider rakstīja: tas drizak bija attiecinams uz basketbolu.
Basketbolam tiešām ir daudz jautājumu.
, 2008-10-15 11:23, pirms 16 gadiem
Indriksons: "Es pat biju ļoti priecīgs un izbrīnīts par uzvaru Moldovā. Par pēdējiem diviem zaudējumiem – Grieķija un Šveice tomēr ir pavisam cita līmeņa komandas, viņu futbolisti spēlē labos klubos."

Tad, kad
2003. gadā mēs uzvarējām Ungāriju, Zviedriju un Turciju, mēs bijām meistarīgāki?
Grieķija uzvarēja 2004. gada EČ, Grieķija bija spēcīgākā komanda tajā čempionātā?
Krievija EČ 2008 iekļuva 1/2 finālā, krievu spēlētāji bija labāki un meistarīgāki par to pašu Itāliju, Franciju, Nīderlandi, Horvātiju, Portugāli, Čehiju, kuras palika aiz Krievijas?

Attieksme pret darbu un sasniedzamo rezultātu ļoti daudz ko izsaka.
, 2008-10-15 11:26, pirms 16 gadiem
Viens no retajiem cilvēkiem Latvijā, kas kaut ko saprot no sporta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-15 11:44, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nez, man jau liekas, ka ne hokejā, ne basketbolā, ne futbolā pie mums nav lietderīgi taisīt kaut kādu internātu sistēmu jaunatnei.
.....
Gribēšu redzēt, cik lielu inteliģences līmeni sasniegsi, ja starplaikos starp sēdēšanu bibliotēkā neiziesi ārā uzspēlēt to pašu futeni!
Ja paanalizēsi to, kādi cilvēki pašlaik atrodas gan valsts, gan lielāko uzņēmumu vadībā, tad sapratīsi, ka liela daļa no viņiem ir bijušie airētāji, basketbolisti utt!!!
, 2008-10-15 11:50, pirms 16 gadiem
Es laikam kaut ko esmu palaidis garām - Vai Indriksonu TIKKKO ievēlēja par LFF prezidentu, ja viņš nāk ar šādiem paziņojumiem???

Ja neesmu neko palaidis garām, kādas lietas viņš ir bīdījis pirms tam? Sanāk, ka pie futbola piramīdas veidošanas vispār nav strādājis? "Feina" futbola ilgermiņa "attīstība", kopš viņš ir LFF prezidents, ir bijusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.