Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Stefan Effenberg

Arsenal un Aršavina izredzes

Arsenal un Aršavina izredzes

Izteikšu savas prognozes un gaidīšu jūsu komentārus.
ARSENAL. EPL vairs nav lielais 4-nieks,bet gan tikai 3-nieks. Šis būs gads,kad Arsenal ne tikai nespēs konkurēt ar CFC, MU un LFC, bet būs spiesta nopietni cīnīties par 4.vietu. Par to pārliecināsimies jau pēc pirmajiem zaudētajiem punktiem atklāšanas spēlē pret Everton. Nasri trauma, Adebajora prombūtne. Ir Fabregass, ir Van Persijs, var cerēt uz Rosicka spēli. Aizsardzība ir švaka- ar vienu Galasu nevilks. Prognoze- 5.vieta EPL un zaudējums Celtic divu spēļu summā. Lokālie kausi neinteresē.
Par komandas potenciālu daudz pasaka iespējamo panākumu balstīšana uz sarkanvaigaino krievu "jauno" (28 gadi) mīluli Aršavinu.
Šeit es prognozēju daudz lielāku ilūziju sabrukumu, nekā pašas komandas gadījumā. William Hill's vēl pirms nedēļas šo mazo vīriņu savās prognozēs virzīja kā 8.-11.kandidātu uz rezultatīvāko EPL spēlētāju (vienāds kofs ar Adebajoru, Robinjo un Berbatovu).
Prognoze- Aršavins nebūs 40 rezultatīvāko spēlētāju vidū, sezonas laikā gūs ne vairāk par 6 vārtiem. Paredzu arī,ka sezonas gaitā zaudēs vietu pamatsastāvā.
Prognozes pamatā- vēsturisks fakts,ka krievu futbolisti NEKAD nav spējuši kļūt par ilgtspējīgām vērtībām lielajā futbolā.

Šis raksts forumā paliks kā liecība manām prognozēm. Gaidīšu arī jūsējās, lai sezonas beigās redzētu,kuram taisnība.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-14 07:06, pirms 15 gadiem
Pamats taadiem izteikumiem ir. Nerunaaju par Arshavinu, bet par to piekto vietu.

Komandas sastaavs kljuust aizvien plaanaaks un plaanaaks, bet neaizmirsiisim par taadiem speeleetaajiem kaa Ramzijs, Vilsheers un Vela, kuri ar briidi, jo kljuust aizvien labaaki un aizvien vairaak var dot komandai. Par to arii nedriikst aizmirst.

Buutiibaa, tik pesimistisks nebuutu, jo kameer daudz maz nav entaas traumas kaadaa no poziicijaam, tikmeer komanda ir pietiekami speeciiga. Tiesa, shaadaa paskataa speeleejot visu sezonu, baidos, ka var buut sezonas beigas atkal padrankjiigas. Deelj traumaam.

Kas attiecaas uz traumaam siikaak, Fabianskis ir aaraa uz 2 meeneshiem, Dzoruu uz vienu, Volkots un Diaby izlaidiis Evertonas machu, Nasri 6-7 nedeeljas liidz atgriezhaas treninjos un Rosickim 2 nedeeljas (ar laikam liidz treninjiem).

Ir viena lieta, kas viesh optimismu un arii traumas kkaa neskjiet tik milziigi zaudejumi uzreiz (aciimredzot deelj taa, ka aizvietotaajiem nav jaaspeelee aarpus poziicijas). Un tas ir 4-3-3 peec kura, visticamaak, tiks speeleets.

Un, kas attiecas uz Arshavinu - vismaz 10 goli un 10 rez. piespeeles. Kaa minimums!
, 2009-08-14 07:30, pirms 15 gadiem
Kas attiecaas uz sastaavu:

Vaartsargi: Almunia juutami progreseejis kopsh briizha, kad paarnjeema Nr. 1 vietu no Jensa. Aizvien paarliecinoshaaks kljuust, turklaat ir apguvis pendelju atsishanas gudriibas taa izskataas. Ljoti labs back up ir Fabianskis, personiigi ljoti simpatizee shis vaartsargs, veel jauns, bet nekaads nevariigais jau nav. Var aizvietot Manuelu, kad vajadziigs, naakotnee stabils 1. numurs buus. Galvenais, lai shos divus vinja traumas meeneshus Almunia nospeelee bez traumaam un nav jaaredz Manonne vaartos. Katastrofa no vaartsarga, gauzhaam nepaarliecinosh liekas. Shcheznijs (4. GK) ir tocna labaaks par vinju.

Aizsargi: Bazhas bija, kad paraadiijaas runas par Eboue aizieshanu, kas atstaatu vienu pashu Bakarii savaa malaa un vajadziibas gadiijumaa... visticamaak Dzoruu kaa aizvietotaaju un liidz ar to, tas buutu robs centraa. Taa kaa Eboue paliek taa izskataas, abas aizsardziibas malas ir vairaak kaa gatavas jaunajai sezonai. Labajaa Sagna, kas ir viens no labaakajiem savaa poziicijaa pasaulee, ja ne pat labaakais. Back up Eboue, kas veel joprojaam kaa RB ir tiiri labs speeleetaajs. Otraa malaa ir Clichy (komentaari lieki), turklaat par back up poziiciju smags ciininjs buus starp Traori un Gibbsu. Uz ko Gibbs ir jau speejiigs, to mees esam jau redzeejushi. Traore nedomaa atpalikt. Konkurence kreisajaa malaa buus. Centraa ir Gallasa-Veermalena sadarbiiba, veel apkaart vajadziibas gadiijumaa grozaas Silvestre, Dzoruu un Senderos. Ir liidera dotiibas (Veermalens), ir garie (Senderos un Dzoruu) un ir pieredze (Silvestre, Gallas). Iespeejams, nenaaktu par skaadi ieguut veel kaadu centra aizsargu.

Triis centra pussargi: Ir Sesks, buus atpakalj Nasri. Vilsheers arii ir vairaak kaa gatavs iesaistiities. Playmakeri. Veel vinjiem pievienojaas Diaby, Denilsons, Songs un Ramzijs, kuri var aizlaapiit caurumus. Tiesa, vajag veel kaadu!

3 uzbruceeji: Ir Niklas, Eduardo, Robins, Vela, Arshavins, arii Teo un pat Rosickis var speeleet (manupraat). Niklas vajadziibas gadiijumaa (3 uzbruceeju sastaavaa) var speeleet ne tikai pa centru, bet arii pa labo malu. Taads flops kaa pag. gados, izskataas ka arii vairs nav. Labi pasaacis speeleet. Robinu var atvirziit uz kreiso. Arshavins ar var pa kreiso, Teo labo malu. Vela arii pa kreiso. Rosickis vai nu pussargu liinijaa vai pa prieksheejaas malaam var laist valjaa ka nu tikai. Dudu gan jaatur pa centru, clinical finisher. Bet var arii vajadziibasgadiijumaa pa kreiso speeleet vinjs. Buutiibaa izveeles iespeejas, ka nu tikai.

Secinaajumi: kaads centra pussarga pirkums, iespeejams, arii centra aizsarga un shii komanda ir gatava ciiniities pat (lai cik tas daudziem neskjistu jociigi) tituliem. Traumas, protams, apgruutinaas to dziivi, bet speeleejot shaadaa formaacijaa, kad visi daudz maz varees savaas pamatpoziicijaas speeleet, taam nebuut nav tik liels efekts kaa, piemeeram, speeleejot peec 4-4-2, kad ir piedziivoti visaadi pigori traumu periodos.
, 2009-08-14 08:05, pirms 15 gadiem
Stefan Effenberg-vispār nekādu faktu tikai žults,mana prognoze visiem tiks aizvērtas mutes un Arsenal būs 3kā(ja tā notiksies tad komanda patiešām progresē)daudzi te raud par sastāvu,bet nav tas sastāvs tik slikts,ja paskatās,vienīgi traumas un soliņš varētu būt par īsu

(Aizsardzība ir švaka- ar vienu Galasu nevilks.) šitā vispār pērle puisēn zini tādus spēlētājus kā Sagna,Clichy(vieni no labākajiem savās pozīcijās).
, 2009-08-14 08:06, pirms 15 gadiem
un par Arshavinu 4 goli vienkārši uzraksti man nepatīk Arshavins un viss...
, 2009-08-14 08:20, pirms 15 gadiem
, 2009-08-14 08:24, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: Stefan Effenberg-vispār nekādu faktu tikai žults,mana prognoze visiem tiks aizvērtas mutes un Arsenal būs 3kā(ja tā notiksies tad komanda patiešām progresē)daudzi te raud par sastāvu,bet nav tas sastāvs tik slikts,ja paskatās,vienīgi traumas un soliņš varētu būt par īsu


(Aizsardzība ir švaka- ar vienu Galasu nevilks.) šitā vispār pērle puisēn zini tādus spēlētājus kā Sagna,Clichy(vieni no labākajiem savās pozīcijās).
Protams, kad tad vinjs ir bijis slikts, kad nav traumu! Tikai kjibele taada, ka taas traumas ir vienmeer un biezhi vien tas solinjs ar bik pa iisu izraadaas. Tur taa probleema un neapmierinaatiiba sastaavaa sleepjaas!
, 2009-08-14 08:29, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: šeit interesants viedoklis:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/a/arsenal/8193860.stm
Tas bija tas, kaadeelj gandriiz vai leekaaju aiz sajuusmas, izdzirdot par Vieiru. Apzinos, cik vinjs var speeleet, bet aarpus taa zaales plekjiisha uz ko ir speejiigs...
Bet nu piekrist var vinjam - viens, divi respekteejami vaardi un lieta dariita. Un ideaalaakajaa variantaa - tas ir CM poziicijaa!
, 2009-08-14 08:32, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Tas bija tas, kaadeelj gandriiz vai leekaaju aiz sajuusmas, izdzirdot par Vieiru. Apzinos, cik vinjs var speeleet, bet aarpus taa zaales plekjiisha uz ko ir speejiigs...
Bet nu piekrist var vinjam - viens, divi respekteejami vaardi un lieta dariita. Un ideaalaakajaa variantaa - tas ir CM poziicijaa!
es arī uzreiz atcerējos par Vieru(jo nesen bija baumas par viņa atgriešanos) pēc šī viedokļa....
, 2009-08-14 08:36, pirms 15 gadiem
īsti nezinu par Ramseyu man ir sajūta,ka viņa progress ir apstājies, bet toties Willshers šogad varētu spīdēt
, 2009-08-14 08:37, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: īsti nezinu par Ramseyu man ir sajūta,ka viņa progress ir apstājies, bet toties Willshers šogad varētu spīdēt
Nu nu... nav jau nekaads playmaker vinjs galu galaa, melnaa darbinja dariitaajs jau vien ir. Progresee jau progresee...
, 2009-08-14 09:27, pirms 15 gadiem
Par komandas potenciālu daudz pasaka iespējamo panākumu balstīšana uz sarkanvaigaino krievu "jauno" (28 gadi) mīluli Aršavinu.
Šeit es prognozēju daudz lielāku ilūziju sabrukumu, nekā pašas komandas gadījumā. William Hill's vēl pirms nedēļas šo mazo vīriņu savās prognozēs virzīja kā 8.-11.kandidātu uz rezultatīvāko EPL spēlētāju (vienāds kofs ar Adebajoru, Robinjo un Berbatovu).


Varu derēt, ka tādam Nikolā Anelkam nebija īpaši labvēlīgas likmes kļūt par PL rezultatīvāko spēlētāju pagājušosezon. Bukmeikeru sarakstu topā parasti ir pazīstamākie uzvārdi, bet ne vienmēr tās prognozes tā arī piepildās.
Kurš teica, ka panākumus balsta tikai uz Aršavinu? Viņš ir vērtīgs papildinājums uzbrukumā, komandas daļa. Un ne jau uz viņa viena pleciem būs komandas uzbrukums. Bet tādas kvalitātes spēlētājs kā viņš ievērojami pastiprina jebkuras komandas uzbrukumu.

Prognoze- Aršavins nebūs 40 rezultatīvāko spēlētāju vidū, sezonas laikā gūs ne vairāk par 6 vārtiem. Paredzu arī,ka sezonas gaitā zaudēs vietu pamatsastāvā.
Prognozes pamatā- vēsturisks fakts,ka krievu futbolisti NEKAD nav spējuši kļūt par ilgtspējīgām vērtībām lielajā futbolā.


Pēc Tavas loģikas arī Marianam Paharam Premjerlīgā nebūtu ko darīt, jo Latvijas futbolisti pirms viņa taču PL neko nebija sasnieguši?
Prognozē pēc tā, ko ir vai nav izdarījuši citi? Taču paskaties uz to, ko pats spēlētājs var izdarīt un jau ir izdarījis laukumā. Es pretī atļaušos prognozēt, ka 6 golus viņš sasitīs jau līdz oktobra beigām (ja nesatraumēsies). Pēc tam paskatīsimies.

Kopumā - ar uzbrukumu un uzbrūkošo pussargu līniju viss ir kārtībā. Ir kvalitāte un pietiekamas rezerves.

Bažas joprojām sagādā jau pagājušosezon tradicionāli vājās vietas - īsais soliņš, centra pussargi un centra aizsardzība.
, 2009-08-14 09:56, pirms 15 gadiem
Prognozes pamatā- vēsturisks fakts,ka krievu futbolisti NEKAD nav spējuši kļūt par ilgtspējīgām vērtībām lielajā futbolā.

Bet kā tad Andrejs Kančelskis? Labi, viņš piedzima Ukrainā, bet bija krievs un spēlēja Krievijas izlasē. Vēl viņam, ja var ticēt wikipēdijai ir arī kkādas lietuviešu asinis.

Laigan neredzu lielu jēgu ielaisties šeit garās diskusijās, jo tak skaidrs, ka prognozes balstās uz politiskiem un vēsturiskiem aizspriedumiem.

Bet topiku gan nedzēs laukā, Effe.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-14 11:14, pirms 15 gadiem
Stefan Effenberg rakstīja: Domāju,mums pie manis izveidotā topika sezonas laikā vēl būs daudz iespēju atgriezties- tad arī atcerēsimies,ko kurš prognozējis.
Ja Clichy un Sagna tiek virzīti (refresh) par super malas aizsargiem,tad viss skaidrs.
Kas Tev skaidrs? Viņi arī ir starp labākajiem PL malas aizsargiem, ja tas Tev ir kaut kāds jaunums, tad arī daudz kas ir skaidrs par Tavām zināšanām.

Bakary Sagna:
# Voted Premier League's best right-back in the 2007-08 season

Gael Clichy
* Member of PFA Team of the Year: 2007–08
, 2009-08-14 11:34, pirms 15 gadiem
Effenberg sarunājam tā tu pēc iespējas paseko līdzi Arsenal spēlēm,jo varētu būt tā,ka beigās būsi šis komandas līdzjutējs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-14 12:37, pirms 15 gadiem
Atis Sēklinieks rakstīja: Domaju,ka jau pirma spele Goodisonaa visu saliks pa plauktiniem un agrak man tik tikama komanda piedzivos sakavi ar pieklajigu handikapu.
labdien, skriinu panjem!
, 2009-08-14 12:38, pirms 15 gadiem
Un par Clichy/Sagna... njaa! Tieshaam shvaki!
, 2009-08-14 12:52, pirms 15 gadiem
Pašlaik liekas, ka Arsenal tiešām varētu būt vājāks nekā pagājušajā sezonā. Tas būtu tikai loģiski - Turē, Adebajors atstāja komandu. Taču Arsenal ar to ir slavens, ka viņiem ir vesela plejāde ļoti, ļoti talantīgu spēlētāju, kuri uzspēlējot dažas spēles būs gatavi pat pamatsastāvam. Tā kā nenorakstiet Arsenal par agru, uzskatu, ka ir iespējams pat labāks rezultāts nekā pērn. Turklāt nedrīkst aizmirst par to, ka Arsenal sastāvā ir viens fantastisks spēlētājs - Teo Volkots, kurš tikai traumu dēļ nav sasniedzis augstākās futbola virsotnes. Labu analīzi uzrakstījis Gunner un, ja palasa tad var secināt, ka ar sastāvu problēmām nevajadzētu būt.
, 2009-08-14 12:56, pirms 15 gadiem
Mazliet naivs tev tas topiks ir sanaacis
, 2009-08-14 13:02, pirms 15 gadiem
Jaani, ja paskataas uz paardoshanu no gaishaas puses tad, lai kaa arii iisti to negribeetos atziit, Turee tomeer peedeejo dazhu sezonu laikaa vairs nebija tas pats Turee, kas agraak. Liidz ar to 16 miljonu ieguushanu par vinju var pat nosaukt par City apkraapshanu.
Liidziigi vareetu buut arii ar Adebajoru - taisa probleemas un peec vienas izcilas sezonas, neko dizhu jau arii neiespeeja!

Taa kaa 50/50. Itkaa zaudeejumi, bet no otras puses atbriivoshanaas no nu jau liekaa! (ceru, ka rindaa staav Silvestre )
, 2009-08-14 13:12, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Jaani, ja paskataas uz paardoshanu no gaishaas puses tad, lai kaa arii iisti to negribeetos atziit, Turee tomeer peedeejo dazhu sezonu laikaa vairs nebija tas pats Turee, kas agraak. Liidz ar to 16 miljonu ieguushanu par vinju var pat nosaukt par City apkraapshanu.
Liidziigi vareetu buut arii ar Adebajoru - taisa probleemas un peec vienas izcilas sezonas, neko dizhu jau arii neiespeeja!

Taa kaa 50/50. Itkaa zaudeejumi, bet no otras puses atbriivoshanaas no nu jau liekaa! (ceru, ka rindaa staav Silvestre )
Par Toure piekriiitu, Adi gan bija zeeel atdod
, 2009-08-14 13:13, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Par Toure piekriiitu, Adi gan bija zeeel atdod
Nu tad ceram, ka taa bija tikai viena veiksmiiga sezona vinjam... (07/08)
, 2009-08-14 16:07, pirms 15 gadiem
Nedomāju, ka Arsenal EPL būs 5. vietā. Manā skatījumā - labākajā gadījumā 7. vieta aiz MU, Chelsea, Liverpool, Aston Villa, M. City, Tottenham, ļoti ceru arī uz Everton. Vēl gan Arsenal var paspēt nopirkt kādu labu špīleru. Citādi sanāk, ka
vārtsargs - vidūvējs, lai gan dažreiz var izglābt;
aizsardzība - bez zvaigznēm. Saņja, Klišī jau nu nav nekādi lielie meistari, vienīgi varbūt veterāns Galass;
pussargi - viss atkarīgs no Fabregasa;
uzbrukums - te Arsenal ir labāka situācija. Aršavins ir diezgan labs spēlētājs, bet, manuprāt, lielākas cerības Arsenal jāsaista ar van Pērsiju un Eduardo. Jāņem gan vērā, ka vairs nebūs galvenās zvaigznes Adebojera.
Protams, daudz kas būs atkarīgs no Vengera, kurš skaitās ļoti labs treneris, taču diemžēl nav uzvarētājs. Tāpēc prognozēju, ka misters Vengers atkal daudz sūdzēsies par pretīgajiem britu rupekļiem no Stoke, Everton u.c., glupajiem tiesnešiem, bet par titulu atkal varēs aizmirst vēl pirms Ziemassvētkiem.
, 2009-08-14 16:09, pirms 15 gadiem
Pagaidām ļoti grūti spriest par vietu sadalījumu tabulā, es pat paredzu, ka šosezon varētu būt "lielais divnieks" CFC un MU, jo arī Liverpūle faktiski ir kļuvusi vajāka, ne pastiprinājusies un par MCity iekļūšanu uz "augšējā plaukta" arī tikai ilūzijas bez reāla seguma.
Par Aršāviņa potenciālo sniegumu runājot: nu skaidrs ir viens, paķert visus pretiniekus uz "muļķa" kā pag. sezonas noslēgumā vairs nesanāks, pārsteiguma moments ir zudis, tagad visi zina, ka viņš ir jāuzmana un pamatīgi. Paredzu, ka liela nozīme būs fiziskajai kondīcijai un tās izrietošajam traumatismam. Nav neiespējami, ka viņu "neizslēdz" jau pirmajā spēlē, ja trāpīsies, piemēram, tādam Tonijam Hibertam zem ērtās kājas izklupiena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-14 16:44, pirms 15 gadiem
Gunnera pirmās divas esejas kopā ir 5 reizes garākas par autora rakstu
, 2009-08-14 16:55, pirms 15 gadiem
Vispār jau autors ļoti drosmīgu prognozi izteica par Aršavinu. Tik nebūs interesanti, ja pēc sezonas šis raksts esportā vairs nebūs atrodams
, 2009-08-14 17:24, pirms 15 gadiem
Kaut neesmu tas lielākais Arsenal un Aršavina atbalstītājs, varu teikt diezgan droši, ka Andrejs šosezon gūs vismaz 10 vārtus (precīzāka prognoze, no 10 līdz 15). Zināma stabilitāte viņam varētu pazust tieši viņa psiholoģijas dēļ. Kā mums ir zināms, tad atbildīgajos brīžos Andrejs spēj lieliski koncentrēties un pielāgoties vēlamajām situācijām, bet gadās arī savādāk(motivācijas trūkums var piemeklēt jebkurā momentā).
Anglijas čempis tomēr ir tā vieta, kur tev jācinās un jābūt pilnībā gatavam katrā spēlē, vienalga vai izšķirošā, vai (kaut) draudzības.
Iznāks vēl kā Romkam, sezonas pirmā puse Totenheimā lieliska, otrā nepārliecinoša. Un uz soliņa.
Arsenal lielākais pluss ir komandas ātrums un jaunība. Arī treneris ir pasaules klases ar lielisku karjeru. Prognozēt būtu ļoti grūti, bet trešā vai ceturtā vieta būtu ļoti objektīvi šādam sastāvam.
, 2009-08-14 17:33, pirms 15 gadiem
ansiso rakstīja: Vispār jau autors ļoti drosmīgu prognozi izteica par Aršavinu. Tik nebūs interesanti, ja pēc sezonas šis raksts esportā vairs nebūs atrodams
Print skrīni ir nokārtoti.
, 2009-08-14 18:04, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Kas attiecaas uz sastaavu:

Vaartsargi: Almunia juutami progreseejis kopsh briizha, kad paarnjeema Nr. 1 vietu no Jensa. Aizvien paarliecinoshaaks kljuust, turklaat ir apguvis pendelju atsishanas gudriibas taa izskataas. Ljoti labs back up ir Fabianskis, personiigi ljoti simpatizee shis vaartsargs, veel jauns, bet nekaads nevariigais jau nav. Var aizvietot Manuelu, kad vajadziigs, naakotnee stabils 1. numurs buus. Galvenais, lai shos divus vinja traumas meeneshus Almunia nospeelee bez traumaam un nav jaaredz Manonne vaartos. Katastrofa no vaartsarga, gauzhaam nepaarliecinosh liekas. Shcheznijs (4. GK) ir tocna labaaks par vinju.

Aizsargi: Bazhas bija, kad paraadiijaas runas par Eboue aizieshanu, kas atstaatu vienu pashu Bakarii savaa malaa un vajadziibas gadiijumaa... visticamaak Dzoruu kaa aizvietotaaju un liidz ar to, tas buutu robs centraa. Taa kaa Eboue paliek taa izskataas, abas aizsardziibas malas ir vairaak kaa gatavas jaunajai sezonai. Labajaa Sagna, kas ir viens no labaakajiem savaa poziicijaa pasaulee, ja ne pat labaakais. Back up Eboue, kas veel joprojaam kaa RB ir tiiri labs speeleetaajs. Otraa malaa ir Clichy (komentaari lieki), turklaat par back up poziiciju smags ciininjs buus starp Traori un Gibbsu. Uz ko Gibbs ir jau speejiigs, to mees esam jau redzeejushi. Traore nedomaa atpalikt. Konkurence kreisajaa malaa buus. Centraa ir Gallasa-Veermalena sadarbiiba, veel apkaart vajadziibas gadiijumaa grozaas Silvestre, Dzoruu un Senderos. Ir liidera dotiibas (Veermalens), ir garie (Senderos un Dzoruu) un ir pieredze (Silvestre, Gallas). Iespeejams, nenaaktu par skaadi ieguut veel kaadu centra aizsargu.

Triis centra pussargi: Ir Sesks, buus atpakalj Nasri. Vilsheers arii ir vairaak kaa gatavs iesaistiities. Playmakeri. Veel vinjiem pievienojaas Diaby, Denilsons, Songs un Ramzijs, kuri var aizlaapiit caurumus. Tiesa, vajag veel kaadu!

3 uzbruceeji: Ir Niklas, Eduardo, Robins, Vela, Arshavins, arii Teo un pat Rosickis var speeleet (manupraat). Niklas vajadziibas gadiijumaa (3 uzbruceeju sastaavaa) var speeleet ne tikai pa centru, bet arii pa labo malu. Taads flops kaa pag. gados, izskataas ka arii vairs nav. Labi pasaacis speeleet. Robinu var atvirziit uz kreiso. Arshavins ar var pa kreiso, Teo labo malu. Vela arii pa kreiso. Rosickis vai nu pussargu liinijaa vai pa prieksheejaas malaam var laist valjaa ka nu tikai. Dudu gan jaatur pa centru, clinical finisher. Bet var arii vajadziibasgadiijumaa pa kreiso speeleet vinjs. Buutiibaa izveeles iespeejas, ka nu tikai.

Secinaajumi: kaads centra pussarga pirkums, iespeejams, arii centra aizsarga un shii komanda ir gatava ciiniities pat (lai cik tas daudziem neskjistu jociigi) tituliem. Traumas, protams, apgruutinaas to dziivi, bet speeleejot shaadaa formaacijaa, kad visi daudz maz varees savaas pamatpoziicijaas speeleet, taam nebuut nav tik liels efekts kaa, piemeeram, speeleejot peec 4-4-2, kad ir piedziivoti visaadi pigori traumu periodos.
Ka saka, no Tavas mutes Dieva ausi! Uzskatu, ka ja nebus baigas problemas ar traumam, cetrinieka noteikti tiksim! Es ticu!
, 2009-08-14 18:48, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Print skrīni ir nokārtoti.
A, vot, beigās būs ziepes, ja autora prognoze tomēr izrādīsies pareiza.
, 2009-08-14 20:12, pirms 15 gadiem
Skyscraper50 rakstīja: A, vot, beigās būs ziepes, ja autora prognoze tomēr izrādīsies pareiza.
To jau mēs redzēsim. Vienkārši tas tā katram gadījumam, ja nu šis topiks pēkšņi tiks izdzēsts. Lai nesanāktu tādas ziepes.
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

TV4 tiešraidēs ''Metta'' uzņems ''Jelgavu'', ''Grobiņa'' cīnīsies pret ''Audu''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šodien tiks aizvadītas divas spēles. Pirmajā no tām Rīgā mājiniece ''Metta'' uzņems jelgavniekus, bet otrajā mačā ''Grobiņa'' savā laukumā eksaminēs ''Audu''. Abu maču tiešraides kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
3

Uldriķis klubu sezonu Nīderlandē noslēdz ar rezultatīvu sitienu

Nīderlandes otrās spēcīgākās futbola līgas jeb "Eerste Divisie" pēdējā kārtā Roberts Uldriķis šovakar guva Leuvardenas "Cambuur" vienīgos vārtus neizšķirtā (1:1) pret "Helmond".
Meisa Diops. Foto: Jānis Līgats
17

Eirokausiem nepielaistā "Valmiera" turpina laupīt punktus Rīgas lielklubiem

"Tonybet" Virslīgas 12. spēļu kārtā "Skonto" stadionā sezonas pirmo neizšķirtu nācās piedzīvot "Riga" futbolistiem, kuri ar 1:1 tika tikai pie punkta spēlē pret "Valmieru". Rīdziniekus otrā puslaika vidū vadībā izvirzīja Raivis Jurkovskis, bet piecas minūtes vēlāk atbildes triecienu deva Lūkass Vapne.