Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Dinaburg" un "Metalurgs" spēles laiks mainīts; Gabovs un Kuļešovs atgriezīsies

"Dinaburg" un "Metalurgs" spēles laiks mainīts; Gabovs un Kuļešovs atgriezīsies
Vladimirs Kuļešovs paliks "Dinaburg"
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

LMT Virslīgas 23. kārtas spēle starp Daugavpils "Dinaburg" un "Liepājas Metalurgs" tiks aizvadīta svētdien plkst. 15:00, nevis 18:00, kā bija paredzēts iepriekš.

Jau svētdien LMT Virslīgas 23. kārtas mačā savā starpā tiksies Daugavpils "Dinaburg" un "Liepājas Metalurgs". Šī spēle solās būt ļoti intriģējoša, jo abas komandas pēdējā laikā demonstrē labu sniegumu. Sākumā bija paredzēts, ka spēle Daugavpilī sāksies plkst. 18:00, taču tagad laiks ir mainīts - mačs sāksies 15:00. Iemesls šādām pārmaiņām ir vienkāršs - šajā pašā dienā plkst. 18:00 Daugavpils "Lokomotīve" aizvadīs Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes ar Gņežno "Start".

Komandas "Dinaburg" direktors Aleksandrs Isakovs pastāstīja arī par citiem jaunumiem komandā: "Vladislavs Gabovs, visticamāk, "Zakarpattya" nepaliks, tādēļ jau tuvākajā laikā atgriezīsies komandā. Arī Vladimirs Kuļešovs [devās uz Krievijas 1. līgas klubu "Luch-Energiya"] atgriezīsies "Dinaburg" rindās.

Ja darījums nenojuks, Vadims Žuļevs karjeru turpinās Ungārijas klubā "Lombard Papa" [Ungārijas mediji ziņo, ka līgums tiks noslēgts uz trīs sezonām]." Tāpat Isakovs pastāstīja, ka Valērijs Afanasjevs nav devies kopā ar Latvijas izlasi uz Bulgāriju, toties aizsargs Ritus Krjauklis gan. Atgādināsim, ka abus Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs izsauca uz izlases treniņnometni pirms pārbaudes spēles ar Bulgāriju, kas tiks aizvadīta jau rīt.


, 2009-08-11 18:54, pirms 15 gadiem
Kāpēc diez Afanasjevs nav devies līdzi uz Bulgāriju? Kaut kā dīvaini, ja jau treneris izsauc, tad ir jābrauc! Ceru, ka Žuļevam tad izdosies palikt Ungārijā, lai gan arī es jau domāju, ka līgums parakstīts. Žēl par Gabovu un Kuļešovu - abi labi LV līmeņa spēlētāji - ir pelnījuši spēlēt spēcīgākos klubos. Dinaburgai jau protams labi, ka līderi paliek uz svarīgām cīņām!
, 2009-08-11 18:55, pirms 15 gadiem
Par Latviju. par Bulgariju!!
, 2009-08-11 19:49, pirms 15 gadiem
tiesham vareja jau nu pateikt kapec Afanasjevs neaizbrauca, trauma?
, 2009-08-11 20:05, pirms 15 gadiem
Liquid rakstīja: tiesham vareja jau nu pateikt kapec Afanasjevs neaizbrauca, trauma?
viņa pozīcijā daudz citu spēlētāju
, 2009-08-11 20:15, pirms 15 gadiem
kk, thnx
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-12 09:56, pirms 15 gadiem
Ir svarigs, lai Kuleshovs psihologiski atkal noskanojusies uz Latvijas čempionatu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Neklātienes cīņās izšķirsies Premjerlīgas tituls un Eirokausu ceļazīmes

Šovakar pulksten 18.00 ar desmit spēlēm vienlaicīgi sāksies Anglijas Premjerlīgas 38. jeb pēdējā kārta, kurā izšķirsies čempiontituls un Eirokausu ceļazīmes. Spēļu translācijas ''Go3'' platformā.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".