Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"QPR" atlaidis Souzu par informācijas noplūdi

"QPR" atlaidis Souzu par informācijas noplūdi
Paulo Souza
Foto: AP

Vakar Anglijas Čempionāta klubs ''QPR'', kuru pārstāv latviešu aizsargs Kaspars Gorkšs, no galvenā trenera amata atbrīvoja Paulo Souzu. Patiesais atlaišanas iemesls ir tas, ka portugālis esot izpaudis informāciju par kluba iekšējām problēmām.

Kā raksta ''Mirror'', Souza esot atlaists nevis komandas slikto rezultātu dēļ, bet gan tāpēc, ka viņš esot izpaudis ārpus kluba esošām personām konfidenciālu informāciju par klubā notiekošo, ko pats Souza noliedz. Kā izteikušies Souzas paziņas, Paulo esot ļoti godprātīgs cilvēks un neizpaustu citiem cilvēkiem tādu informāciju, kuru nepienākas izpaust.

Paredzams, ka Souza centīsies tiesiskā veidā no ''QPR'' panākt kompensāciju par viņa atlaišanu. Portugālis gan arī nenoliedz to, ka bijis lietas kursā par to, ka pēc sezonas viņa vietā tāpat būtu apstiprināts cits treneris.

mirror.co.uk


Slēpts komentārs: NANI27
Slēpts komentārs: dexters4
Slēpts komentārs: Djokovic
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-10 17:17, pirms 15 gadiem
kljopa rakstīja: Stulbais komentārs stulba lietotāja!

PS: esports.lv - jarunā par sportu!
ko streso aapsi ?? vinsh vnk pateica savas domas !!
, 2009-04-11 09:46, pirms 15 gadiem
dexters4 rakstīja: Neko negaidītu neredzi bija baumas jau agrāk.
Bte no baumām par realitāti pārvēties šis skandāliņš!
ko tu suuds te vavuljo!
Par tadam lietam neviens nedirsh.
Shonedelj galvenais sekuriti shevs izgaja no mashinas un vinju paspeja nofochet mediji ar slepeno informaciju.... vinjju atlaida no darba
, 2009-04-11 13:52, pirms 15 gadiem
paga paga, ja QPR atlaizh treneri tad naaks cits un tad varbuut Gorkšs tiks vairaak laukumaa, bet varbuut tieshi otraadaak
, 2009-04-11 14:23, pirms 15 gadiem
angusrocks rakstīja: paga paga, ja QPR atlaizh treneri tad naaks cits un tad varbuut Gorkšs tiks vairaak laukumaa, bet varbuut tieshi otraadaak
Vairāk - nez vai!
Vairāk kā 90 minūtes katru spēli nav iespējams!
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.