Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Par LFF atbalstītāju kļūst "Piebalgas alus"

Par LFF atbalstītāju kļūst "Piebalgas alus"
Jānis Mežeckis un Oskars Liepiņš
Foto:Lff.lv

Latvijas Futbola federācija paziņojusi par sadarbības līguma noslēgšanu ar uzņēmumu „Piebalgas alus”

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un SIA ,,Piebalgas alus’’ Valdes loceklis un tirdzniecības direktors Oskars Liepiņš parakstīja abpusēju sadarbības līgumu uz 2014.gadu, kuras ietvaros SIA ,,Piebalgas alus’’ kļuvis par LFF dažādu organizēto pasākumu atbalstītāju un kompānijas ražotās produkcijas piegādātāju.

"Esam priecīgi LFF sadarbības partneru pulkā uzņemt SIA ,,Piebalgas alus’’. Šī kompānija ar bagātīgam tradīcijām alus ražošanas nozarē Latvijā šodien ir iemantojusi mūsu valsts iedzīvotāju lielu atzinību. Ar SIA "Piebalgas Alus" mūs vieno kopēja vēlme apmierināt mūsu līdzjutēju vēlmes gan pēc pozitīviem mirkļiem valstsvienības spēlēs, gan pēc augstākās kvalitātes produkcijas pieejamības futbola spēļu laikā. Nešaubāmies, ka līdz ar Latvijas izlases spēļu un citu organizēto LFF pasākumu apmeklējumu mūsu līdzjutēji spēs atzinīgi novērtēt arī SIA "Piebalgas Alus" produkciju," pēc parakstītās vienošanās izteicās LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

"Futbols mūsu kolektīvā ir ļoti populārs sporta veids. Gan mans dēls, gan vairāku kolēģu dēli nodarbojas ar šo sporta veidu. Tāpēc esam priecīgi, ka varēsim atbalstīt gan Latvijas futbola augstāko līmeni, gan arī jauniešu pasākumus . Šī sadarbības līguma ietvaros un pasākumos, kas ar to saistīti, vēlamies parādīt, ka esam ne tikai alus, bet arī ,,Piebalgas oriģinālā kvasa’’ ražotājs.Tā kā futbola sezona tikko sākusies, vēlamies visu līmeņu Latvijas futbolistiem novēlēt veiksmīgu sezonu, gūt prieku pašiem un dāvāt prieku treneriem, līdzjutējiem un vecākiem,’’ atzina SIA ,,Piebalgas alus’’ Valdes loceklis un tirdzniecības direktors Oskars Liepiņš.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Futbola federācija


, 2014-04-09 14:01, pirms 10 gadiem
Uz to mums atkal jāiedzer

Varbūt kādu Piebalgas alu
, 2014-04-09 14:04, pirms 10 gadiem
Piebalgas alus tiks piedāvāts Virslīgas spēlēs?
, 2014-04-09 14:26, pirms 10 gadiem
Labāk šādi, nekā totalizatori
, 2014-04-09 15:27, pirms 10 gadiem
Jāsāk lietot šo produkciju. Kāda ir labākā šķirne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-09 15:36, pirms 10 gadiem
strops rakstīja: Jāsāk lietot šo produkciju. Kāda ir labākā šķirne?
Man favorīts ir Lux, bet arī parastais gaišais ir labs. Jubilejas ir tāds savdabīgs, vienu brīdi likās labs, tagad kaut kā vairs pie sirds neiet.. Mednieku diezgan šerps, man ne pārāk.. Senču arī tīri dzerams, katrā ziņā viens no labākajiem LV ražotāju senču aliem manuprāt..

Labs sadarbības partneris LFF
, 2014-04-09 17:04, pirms 10 gadiem
Papuass rakstīja: Labāk šādi, nekā totalizatori
Cik saprotu tad - LFF sponsori skaitās vairāk uz izlasi, bet Sms:Credit Virslīgas!!!
Tā, ka sanāk vien, ka toto kantoris ir joprojām Virslīgas sponsors!!!
, 2014-04-09 21:00, pirms 10 gadiem
Ambrē rakstīja: Cik saprotu tad - LFF sponsori skaitās vairāk uz izlasi, bet Sms:Credit Virslīgas!!!
Tā, ka sanāk vien, ka toto kantoris ir joprojām Virslīgas sponsors!!!
Kurā vietā Tev SMScredit.lv ir toto kantoris? haha, bet sasmīdināji, malacis!
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
38

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
1

Uzkarsušais Ramiriss ar hat-trick turpina terorizēt "Mettu"

Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa pēdējās kārtas pirmajā spēlē "Auda", pateicoties brazīlieša Režinaldu Ramirisa trim vārtu guvumiem, ar 3:1 pārspēja Rīgas "Mettu".