Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: raivisg3

fifa

Blaters vēlas, lai tiktu atcelta 11 metru sitienu sērija

Šādu soli Blaters vēlas realizēt līdz 2014. gadam, kad Pasaules kausa izcīņa risināsies Brazīlijā.

Reklāma

''Komandu sporta veidos pašreiz tiek diskutēts, lai uzvarētāja noteikšanai nevajadzētu izmantot 11 metru sitienu. Manuprāt, ir netaisnīgi, ka mača likteni izšķir loterija. Savukārt spēlētājs, kurš nerealizē 11 metru sitienu, kļūst par grēkāzi,'' laikrakstā ''Sonntags Zeitung'' citēts Blaters.

''Mums ir izveidota speciāla darba grupa, kas piedāvās alternatīvus risinājumus problēmas risināšanai,'' viņš piebilda.

Jāatzīmē, ka iepriekš FIFA prezidents bija pārliecināts, ka 11 metru sitieni jāizpilda ne tikai izslēgšanas spēlēs, bet arī grupu turnīra mačos, ja pēc pamatlaika fiksēts neizšķirts, vēsta izdevums ''Sovsport.ru''.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-03 19:50, pirms 13 gadiem
pendeles manuprāt, nav nekāda loterija. Tā ir tehnika + meistarība + futbolista nervu izturība + veiksme ...

'' jāizpilda ne tikai izslēgšanas spēlēs, bet arī grupu turnīra mačos, ja pēc pamatlaika fiksēts neizšķirts '' - Neliela kļūda.. Grupu turnīrā 11m sitienus neizpilda, ja fiksēts neizšķirts pēc pamatlaika.
, 2011-01-04 18:29, pirms 13 gadiem
Sviests! Kā var tik ātri mainīt domas? Tiešām atceros, kā pirms gada vēl teica, ka grupu mačos arī vajag pendeles. Nevajag neko atcelt. 11 metru soda sitienu sērijas spēļu beigām piedod īpaši nervozu auru. Spēles uzreiz kļūst interesantākas!
"Liepājas" un Rīgas "Metta" spēle. Foto: Mārtiņš Vējš/FK Liepāja
32

Vai Pertijas krēsls sašķobījies? "Metta" pārāka otrajā puslaikā un vēlreiz uzveic "Liepāju"

Rīgas "Metta" arī otrajā savstarpējā spēlē šosezon pieveikusi "Liepājas" futbolistus – 2:1. Kurzemes vienība otrajā puslaikā izlaida pārsvaru.
Mohameds Salāhs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Salāhs ar vārtiem un piespēli palīdz ''Liverpool'' pārspēt ''Tottenham''

Šodien Anglijas Premjerlīgas 36. kārtas ietvaros uzvarēja ''Liverpool'', kas, līdz 59. minūtei iesitot četrus vārtus, ar 4:2 apspēlēja ''Tottenham''. Uzvaru ar vārtiem un piespēli veicināja Mohameds Salāhs.
Tiesnesis Kristaps Ratnieks "Audas" un "Riga" futbolistu starpā. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
7

"Auda" pirmoreiz gūst vārtus pret "Riga", Regža neparastā sitienā izcīna trīs punktus

Latvijas futbola Virslīgā "Auda" pirmoreizi nogādāja bumbu "Riga" vārtos, taču "Skonto" stadionā pārāka (2:1) izrādījās valsts vicečempione un pašreizējā vicelīdere.