Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

Džo Kouls: "Pārnācu uz "Liverpool", lai palīdzētu Toresam"

Džo Kouls: "Pārnācu uz "Liverpool", lai palīdzētu Toresam"
Džo Kouls
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas izlases pussargs Džo Kouls atzinis, ka šovasar pametis Londonas "Chelsea", lai pievienotos "Liverpool" un palīdzētu komandas uzbrucējam Fernando Toresam gūt vārtus.

Pēc aizvadītās sezonas Koulam beidzās līgums ar "Chelsea". Neilgu laiku pēc tam viņš, būdams brīvā aģenta statusā, parakstīja četru gadu vienošanos ar citu Anglijas klubu "Liverpool". Intervijā kluba oficiālajai mājaslapai futbolists stāsta pārejas iemeslus.

"Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ pārgāju pie sarkanajiem, bija vēlme spēlēt kopā ar lieliskiem futbolistiem. Es darīšu visu iespējamo, lai sagādātu maksimāli daudz vārtu gūšanas momentu Fernando Toresam. Esmu sekojis līdzi viņa gaitām kopš pāriešanas uz "Liverpool". Bez šaubām varu teikt, ka priekšpēdējā sezonā viņš bija labākais uzbrucējs pasaulē," iesāk Kouls.

"Man patīk spēlēt ar uzbrucējiem, kuri vienmēr atrodas plecu pie pleca ar pēdējo aizsargu. Labākais no tādiem, ar kuru man bija nācies spēlēt "Chelsea", bija Ernans Krespo. Mēs lieliski spējām saprasties. Ceru, ka tieši tāpat es spēšu saprasties arī ar Toresu," sacīja Kouls.

Izmantotie resursi:
Home - Liverpool FC


, 2010-08-02 15:16, pirms 14 gadiem
Nu beidz, tikai nevajag. Viss ir dēļ naudas. Pārgāja uz Pūli tikai dēļ tā ka negribēja kapāt par 85 stabiem nedēļā.
, 2010-08-02 15:19, pirms 14 gadiem
Marka1111 rakstīja: Nu beidz, tikai nevajag. Viss ir dēļ naudas. Pārgāja uz Pūli tikai dēļ tā ka negribēja kapāt par 85 stabiem nedēļā.
Ja ,tavs Cristiano tā dara ,tad nenozīmē ,ka visi tādi ir
, 2010-08-02 15:20, pirms 14 gadiem
Chelsea uz viņa vietu ir daudz lielāka konkurence un pēdejā laikā viņš ar to nav ticis galā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-02 15:22, pirms 14 gadiem
Cerams tas palīdzēs Pool būt tur, kur viņi bija viena no TOP komandām PL un protams ČEMPIONI ČEMIONU LĪGĀ!!! Par POOL!!
, 2010-08-02 15:22, pirms 14 gadiem
ar4iks rakstīja: Ja ,tavs Cristiano tā dara ,tad nenozīmē ,ka visi tādi ir
Cristiano sanjem daudz vairāk par 85..... Viņš saņem pāri 250 štukām un atpelna katru peniju !!
, 2010-08-02 15:27, pirms 14 gadiem
Cerams ka viņam izdosies palīdzēt Toresam jo atkal gribās redzēt veco labo Toresu kāds tas bija pirms traumām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-02 15:35, pirms 14 gadiem
haa2o rakstīja: diez vai Torres buutu prieciigs sezonas laikaa guut 12 vai 13 vaartus (tieshi tik sasita Crespo speeleejot Chelsea)
Krespo tipa bijušas problēmas ar pielāgošanos PL spēles stilam, par Toresu to gan nevar teikt.
, 2010-08-02 16:23, pirms 14 gadiem
haa2o rakstīja: aamurs... laikam CR 35 speelees guutie 33 vaarti ir par maz, ne?
Ne jau individuālās statistikas dēļ CR tika pirkts, kā arī ne tāpēc lai vairāk MR kreklus pārdotu (laikam ) bet gan tāpēc lai palīdzētu komandai iegūt maksimāli daudz titulu. Un ja paskatās šādā kontekstā, tad pagājušo gadu CR nav atpelnījis neko. (izgāšanās kausā, kārtējā neveiksme playoffos ČL, jā bija cīņa par 1. vietu La liga, taču savstarpējās spēlēs ar Barcu, tā arī neko neparādīja.) Jācer , ka vēl parādīs un sevi atpelnīs šogad, Maura vadībā, bet kā viņi sastrādāsies hvz.
, 2010-08-02 16:29, pirms 14 gadiem
Un, kas attiecas uz Džo Koulu - diez vai nauda bija izšķirošā - gribētu naudu, spēlētu ASV vai AAE. Te drīzāk runa ir par spēles laiku, un iespēju dot jūtamu ieguldījumu kāda titula ieguvē - interesanti kāds izskatīsies Liverpool ar jaunu treneri, un cik spēlēs tas pats Toress. Vakar ar vienu aci gan skatījos Liverpool draudzības spēli pret Borusia MG, nu nevarētu teikt ka ļoti priecēja skatu, bet nu ko no tām draudzības spēlēm var daudz gribēt...
, 2010-08-02 18:17, pirms 14 gadiem
ui kaa mani kaitina shaadi speeleetaaju izteikumi...kjipa vinjam Toress baigais korish un vinjs par to vien kaa domaaja kaa paliidzeetu Liverpool viss tikai naudas deelj un tas arii viss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-08-03 10:49, pirms 14 gadiem
naudas dēļ, naudas dēļ, naudas dēļ. nu un? kurš tad nestrādā naudas dēļ? visi mēs rukājam tikai un vienīgi naudas dēļ, ne tāpēc, ka mums patīk rukāt. un, ja kāds piedāvā vairāk naudas kur citur, nedomājot iesim! tas pats ar futbolistiem. jā, viņi ir pārvērtēti un pelna daudz vairāk nekā tie pelna, bet, ja jau tas futbols ir tik naudu ienesošs bizness, kāpēc, lai kāds pelnītu mazāk? tāpēc jau, jo labāks darbs, jo vairāk pelna strādnieks. turklāt biezajiem zinat kādi nodokļi? ne tādi kā melnstrādniekiem. moška Džo Koulam tur īpašuma līdz pakaļai un par visu jāmaksā, a Chelsea negrib viņam dot tik daudz, lai pašam arī kādi 10 taukšķi paliek. protams, ka ies tur, kur būs vairāk. cik var čīkstēt par to naudu. ja skauž, varējāt paši normāli trenēties un tiekties uz ko tādu.
, 2010-08-03 21:41, pirms 14 gadiem
šakotnēji teica, ka pārnāca atmosfēras 'dēļ!
Lamins Korrea atzīmē vārtus. Foto: FK Metta

Virslīgas pirmā apļa noslēgumu ievadīs "Mettas" un "Audas" duelis

Šovakar sāksies Latvijas futbola Virslīgas pirmā apļa noslēdzošā kārta. Pulksten 18:00 laukumā dosies "Metta" un "Auda". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
2

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.