Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Mūsu juniori piekāpjas īriem, bet pārspēj Izraēlas izlasi

Mūsu juniori piekāpjas īriem, bet pārspēj Izraēlas izlasi
Latvijas junioru izlase
Foto: frisbee.lv

Latvijas junioru izlase vakar Nīderlandē, Eiropas jaunatnes frisbija čempionāta pirmajā dienā, piekāpās Īrijas vienībai, bet pārspēja Izraēlu. Šodien latviešiem paredzētas spēles ar Šveices un Beļģijas valstsvienībām.

Spēles pret apakšgrupas favorīti Īrijas izlasi pirmais puslaiks tika aizvadīts līdzvērtīgā cīņā, tiesa, tam noslēdzoties īri atradās vadībā ar ar divu punktu pārsvaru (6:8). Otrajā puslaikā Īrijas izlase pārgāja uz zonas aizsardzību, kas mūsu jaunajiem frisbijistiem vējainajos laika apstākļos sagādāja lielas problēmas. Latvijas juniori piekāpās īriem ar 7:15.

Otrajā spēlē latvieši spēkojās ar Izraēlas izlasi. Arī šī spēle sākās līdzīgā cīņā, bet jau pirmā puslaika izskaņā pārsvaru ieguva Latvijas komanda. Pirmās dienas noslēgumā Latvija svinēja panākumu ar 15:11. Viena uzvara divās spēlēs pagaidām latviešiem dod trešo vietu apakšgrupā, bet tāds pats punktu skaits turnīra tabulā šobrīd ir arī otrajā un ceturtajā vietā esošajām Šveices un Beļģijas izlasēm.

Šodien Latvijas juniori spēkosies ar saviem tiešajiem konkurentiem - šveiciešiem un beļģiem. Lai turpinātu cīņu par čempionāta godalgām, mūsu frisbijistiem jāizcīna vismaz trešā vieta apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |


, 2017-08-07 11:45, pirms 7 gadiem
Jāizlasa puse raksta, lai saprastu par kādu sporta veidu vispār ir šīs raksts.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv
1

Latvijas jauktā izlase Eiropas frisbija čempionātu noslēdz sestajā vietā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība piektdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas jauktajai izlasei zaudējums Eiropas frisbija čempionāta ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas jauktā valstsvienība ceturtdien Īrijā Eiropas frisbija čempionātā cīņā par vietu ceturtdaļfinālā uzvarēja Somijas izlasi, bet ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu mačā ar mājiniekiem.
Latvijas frisbija jauktā izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija izlase Eiropas čempionātā pārspēj Čehiju

LETA. Latvijas jauktā frisbija valstsvienība trešdien Īrijā Eiropas čempionāta grupu turnīra otrajā posmā ar 15:13 uzvarēja Čehijas izlasi