Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI florbola līgā sākas otrais aplis

ELVI florbola līgā sākas otrais aplis
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem lielākā daļa komandu aizvadījusi tieši pusi no regulārā turnīra spēlēm un šovakar sāks otro apli. FBK "Valmiera/ViA" uzņems "Bausku", pie "Talsiem/Krauzera" viesosies SK "Pārgauja", būs arī galvaspilsētas derbijs, kurā "Mogo-RTU/Rockets" noskaidros savas attiecības ar FK "Rīga".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:00 FBK "Valmiera/ViA" – "Bauska" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (6.) aizvadījusi 11 spēles, gūstot 17 punktus. Iepriekšējā mačā valmierieši savā laukumā ar 4:6 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 21 (15+6) punktiem ir Mārtiņš Broks. Turnīra pirmajā aplī, kad "Valmiera/ViA" viesojās pie "Bauskas", ar 5:4 pēcspēles metienos uzvarēja baušķenieki.
"Bauska" (10.) 11 spēlēs savākusi 12 punktus, bet šobrīd baušķeniekiem divi zaudējumi pēc kārtas. Iepriekšējā mačā Bauskas florbolisti Liepājā ar 5:7 atzina FK "Kurši" pārākumu. Rezultatīvākais komandā ir Valdis Vāvers, kuram 14 (9+5) punkti.

Pulksten 19:00 "Talsi/Krauzers" – SK "Pārgauja" (Talsu VĢ)

"Talsi/Krauzers" (7.) 11 spēlēs izcīnījusi 14 punktus. Iepriekšējā mačā talsenieki savā laukumā ar 7:4 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 21 (16+5) punktiem ir Krišs Treimanis. Pirmajā aplī Talsu un Stalbes komandu duelī ar 9:6 pārāki bija talsenieki.
Stalbes SK "Pārgauja" (11.) 11 spēles tikusi pie divām uzvarām un septiņiem punktiem. Šobrīd stalbiešiem pieci zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējais tika piedzīvots viesos pret "Mogo-RTU/Rockets" – 7:8. Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 21 (12+9) punktiem ir Olafs Zvīnis.

Pulksten 20:00 "Mogo-RTU/Rockets" – FK "Rīga" (SN "Pīlādzītis", Spuņciemā)

Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (2.) 11 spēlēs izcīnījusi 22 punktus. Šobrīd studentiem divas uzvaras pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 8:7 pārspēja Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais komandā un trešais labākais visā līgā ar 31 (19+12) punktiem ir Gvido Lauga. "Mogo-RTU/Rockets" un FK "Rīga" pirmā apļa spēlē ar 14:9 uzvarēja "Mogo-RTU/Rockets".
FK "Rīga" (9.) desmit mačos ieguvusi 14 punktus. Iepriekšējā spēlē rīdzinieki viesos ar 7:6 pieveica "Ulbroku/F Masters". Rezultatīvākais Rīgas komandā un otrais labākais visā turnīrā ir Toms Bitmanis, kuram 31 (19+12) punkti. Turnīra rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā ir vēl divi FK "Rīga" pārstāvji – 7.vietā ar 25 (14+11) punktiem Alvis Dāle, bet 10.vietā ar 23 (12+11) punktiem – Edijs Hammers.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.