Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā 3 spēles, "Lielvārde" pret "Bausku" - tiešraidē

ELVI līgā 3 spēles, "Lielvārde" pret "Bausku" - tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks trīs mači: "Mogo-RTU/Rockets" uzņems Liepājas "Kuršus", "Talsi/Krauzers" - "Ulbroku/FS Masters", bet pie "Lielvārdes" viesosies "Bauskas" florbolisti. Spēli no Lielvārdes interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 16:00 "Mogo-RTU/Rockets" - "Kurši" (SN "Pīlādzītis", Spuņciemā)

"Mogo-RTU/Rockets" (3.) sešās spēlēs tikusi pie četrām uzvarām un 12 punktiem. Šobrīd studentiem jau trīs uzvaras pēc kārtās, iepriekšējā tika svinēta viesos pār "Ulbroku/FS Masters" - 7:5. Rezultatīvākais komandā – Gvido Lauga ar 17 (11+6) punktiem.
Liepājas "Kurši" (9.) šosezon izcīnījusi septiņus punktus. Iepriekšējā mačā liepājnieki pārtrauca četru zaudējumu sēriju, viesos ar 10:9 pieveicot Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais Liepājas komandā ir Ričards Dēvits ar 13 (7+6) punktiem.

Pulksten 19:00 "Talsi/Krauzers" – "Ulbroka/FS Masters" (Talsu VĢ)

"Talsi/Krauzers" (7.) sešās spēlēs tikusi pie astoņiem punktiem. Pēdējā spēlē talsenieki viesos ar 9:6 uzvarēja Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais Talsu komandā ar 13 (10+3) punktiem ir Krišs Treimanis.
"Ulbroka/FS Masters" (5.) sešās spēlēs svinējusi četras uzvaras, tiekot pie desmit punktiem. Iepriekšējā mačā ulbrokieši savā laukumā ar 5:7 piekāpās "Mogo-RTU/Rockets" florbolistiem. Rezultatīvākais komandā joprojām ir Kaspars Šķēls ar 13 (10+3) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 82.84% atvairītu metienu šobrīd ir trešais labākais līgā.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - "Bauska" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau piecas uzvaras pēc kārtas. Pēdējais panākums tika svinēts Kocēnos pār "Rubeni" – 7:3. Trīs lielvārdieši atrodas rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā desmitniekā – 1.vietā Toms Akmeņlauks ar 20 (15+5) punktiem, 5.vietā Atis Blinds ar 18 (5+13) punktiem, bet 7.vietā Kārlis Vitkovskis ar 16 (10+6) punktiem. Lielvārdes komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 83.91% atvairītu metienu ir labākais visā līgā.
"Bauska" (11.) piecās spēlēs savākusi sešus punktus. Šobrīd Bauskas florbolistiem jau trīs zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 4:7 piekāpās Cēsu komandai "Lekrings". Rezultatīvākie ar 9 (5+4) punktiem ir Rolands Kovaļevskis. Vienā rādītājā Kovaļevskis ir pirmais visā līgā – viņš piecās spēlēs paspējis sapelnīt 50 soda minūtes. Liepājnieks Edgars Freimanis, kurš šajā sarakstā atrodas otrajā vietā, ticis vien pie 22 soda minūtēm. Līgas otrā labākā vārtsarga godā ar 82.88% atvairītu metienu šobrīd ir baušķenieks Reinis Kirilko.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2015-10-24 11:47, pirms 9 gadiem
Līgas otrā labākā vārtsarga godā ar 82.88% atvairītu metienu šobrīd ir baušķenieks Rolands Kovaļevskis.

Te radusies kļūda. Pozīcijas sajauktas.
, 2015-10-24 12:41, pirms 9 gadiem
Krizhanek rakstīja: Līgas otrā labākā vārtsarga godā ar 82.88% atvairītu metienu šobrīd ir baušķenieks Rolands Kovaļevskis.

Te radusies kļūda. Pozīcijas sajauktas.
Paldies, labots.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.