Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

"CelTik/Lekrings" smaga uzvara pār rīdziniekiem

"CelTik/Lekrings" smaga uzvara pār rīdziniekiem
Artis Malkavs
Foto: Romualds Vambuts

Hipolīzings florbola virslīgā vīriešiem šodien tika aizvadīta viena spēle, kurā čempionāta līderi "CelTik/Lekrings" uzņēma turnīra pēdējās vietas īpašniekus "Rīgas lauvas/LU". Līdzīgā spēlē cēsnieki uzvaru izrāva tikai pašā mača izskaņā – 7:5.

Lai gan šīsdienas mačā favorīti uz papīra bija ļoti izteikti, tomēr pēdējās spēlēs viņiem nemaz nebija klājies tik gludi – uzvara pēcspēles metienos un zaudējums. Priecīgs noskaņojums noteikti nevarēja būt arī Rīgas komandai, jo šodien tā uzzināja, ka par neaizvadītajām spēlēm saņems tehniskos zaudējumus ar 0:5.

Spēlē Cēsīs beigās iznāca pat ļoti līdzīga. Pirmo trešdaļu savā labā pat noslēdza viesi, bet otrajā, pateicoties Artim Malkavam (divi vārti) un Ingum Laiviņam vadībā jau bija cēsnieki (4:2). Trešās trešdaļas vidū "CelTik/Lekrings" komandai joprojām bija divu vārtu pārsvars (5:3), bet tad nedaudz vairāk nekā divu minūšu laikā viesi panāca izlīdzinājumu. Vairāk nekā 400 skatītāju Cēsīs gan vēlējās savas komandas uzvaru, un to viņiem deva Artis Malkavs. Nedaudz vairāk nekā divas minūtes pirms pamatlaika beigām viņš guva ceturtos vārtus spēlē, bet īsi pirms finālsvilpes mača galarezultātu uzstādīja Aleksandrs Abramovs – 7:5.

Cēsnieku pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem kopvērtējumā jau sasniedzis astoņus punktus, bet daudz kas var mainīties jau šajā nedēļas nogalē, kad kopā tiks aizvadītas astoņas spēles.

Hipolīzings florbola virslīga vīriešiem

CelTik/Lekrings – Rīgas lauvas/LU 7:5 (1:2, 3:0, 3:3)
Metieni 25:16

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: jomojo
, 2009-01-23 22:44, pirms 15 gadiem
Paklausies "Policija.mekle" čalīt, pirms runā, labāk padomā ko Tu runā. Lauvas spēlējot pret virslīgas otro komandu, jeb Talsiem, zaudēja tikai pagarinājumā. Talsos ir 6 izlases spēlētāji, un ņipričom te teikt, ka lekringam ir visa izlase, vai kaut puse no tās. Tas ka netiek lauvas samestas ar padsmit vārtiem vēl neko nenozīmē, tā kā labāk padomā ko Tu runā.
, 2009-01-23 23:04, pirms 15 gadiem
Ar tādu sastāvu kā LEK ir jāuzvar ar tiem +10...interesanti būtu uzzināt trenera attaisnojumu par slikti aizvadītajām pēdējām spēlēm!!!Varbūt kāds varētu noorganizēt interviju ar LEK vadību(treneri un galveno sponsoru-Eglīša kungu), lai izsaka savas domas par komandas sniegumu!!!Jo sniegums nav pārliecinošs-tas nu ir fakts!!!
, 2009-01-23 23:27, pirms 15 gadiem
Eglīša kungam ieteiktu pēc šīs sezonas varbūt labāk padomāt par trennera maiņu,nevis tērēt naudiņu uz labiem spēlētājiem.Nezinu,kura komanda,bet Lekrings, šogad atkal pateicoties Grunckim ,nez vai izcinīs zeltu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-23 23:43, pirms 15 gadiem
Uzskatīt, ka izņemot "3šajiem" viss būtu pie *irsas, ir nepareizi. Freivalds, Malkavs, Laiviņš, Belasovs ir tikai daži kas spēlē no sirds. Tā pat Laugalis ar Levīti un Preisu vēl tikai sāk spēlēt. Pirmās spēles (pirmās ~3), vēl nav iespējams līdz galam iejutušies. Priecē Abrāmova spēle, un arī Druvkalns ir manāmi progresējis. Ceru, ka līdz sezonas beigām spēle tiks savesta kārtībā, jo viss potencionāls protams, ka netiek izmantots.
, 2009-01-23 23:47, pirms 15 gadiem
Rīgas Lauvas komandas galvenais treneris N.Zejnieks labi spēja izspiest no savas komandas maksimālu atdevi un pierādīja ,ka arī ar šo ,,noīsināto,, sastāvu var spēlēt .Lai gan spēle vairāk jau gan līdzinājās anti spēlei ,bet .... ja vidējais spēlētāju līmenis ir stipri zemāks par pretinieku ...cits ne kas neatliek!Labi nokāpāja rīdzinieki pirmo spēles daļu ,labi pildīja trenera plānu - cieša spēlētāju segšana,nojaucot mājnieku saspēli ,bet baterijas sēdās.....un tālāk jau pārgāja uz pretuzbrukumiem !Kas arī nostrādaja un spēle izvērtās īstā trillerī!
Zvejnieks taktiski varbūt par ātru (2 min pirms beigām ) noņēma vārtsargu ,kad rezultāts bija 6:5 Lekringa labā ,bet Laiviņs saņēma 2. min sodu (jau līdz spēles beigām),kas deva rīdziniekiem iespēju vairākuma realizācijai. Rīdziniekiem šīs minūtes nācās spēlēt pārāk drebošām rokām ,jo aiz muguras savi vārti bija tukši .Un ne jau vienmēr sestais spēlētājs ir palīgs .....,tā tas izrādījās arī šoreiz!
Efektīvus vārtus iesita rīdzinieku uzbrucējs Arnis Lasmanis - pagriezinā ap sevi ienesot bumbiņu Lekringa vārtos .Tie bijar rīdzinieku ceturtie vārti ,kuriem sekoja arī piektie un tribīnes bija neizpratnē... 5:5!Atlikušas bija tikai apmēram tris minūtes līdz pamatlaika beigām un atmiņa vīdēja iepriekšējās spēles ....atkārtojums!Bet divu vienādu spēļu nav ...un šoreiz Lekrings izglābas pēc Arta Malkova ,,sķiliena ,, viesu vārtu augšējā stūrī...
Lekringa patreizējais sastāvs mani ne visai pārliecina ,ka ar tādu varēs turpmāk cīnīties par čempioma godu .Ir vajadzīgs pastiprinājums ,jo iespēlēt jaunos tik lielā skaitā kāds ir patreiz ...par daudz.....un uzliek pārāk lielu slodzi vecajām ,, lēcējpelēm,, , kuras pagaidām vēl velk Lekringu!
Paldies spēlētājiem par interesanto un aizraujošo spēli !
, 2009-01-23 23:53, pirms 15 gadiem
DrumB rakstīja: Uzskatīt, ka izņemot "3šajiem" viss būtu pie *irsas, ir nepareizi. Freivalds, Malkavs, Laiviņš, Belasovs ir tikai daži kas spēlē no sirds. Tā pat Laugalis ar Levīti un Preisu vēl tikai sāk spēlēt. Pirmās spēles (pirmās ~3), vēl nav iespējams līdz galam iejutušies. Priecē Abrāmova spēle, un arī Druvkalns ir manāmi progresējis. Ceru, ka līdz sezonas beigām spēle tiks savesta kārtībā, jo viss potencionāls protams, ka netiek izmantots.
Abrāmovs tehniski labs ,bet nedaudz pietrūkst kāju darbība spēlējot pie apmalēm (kā to dara Ingus ),pagaidām enerģiskā grūstīšanās ar rokām un elkoņiem noved pie noraidījumiem katrā spēlē!
, 2009-01-24 00:00, pirms 15 gadiem
LEK var un ir jāspēlē skaisti!!Bet pašlaik...bez komentāriem!Domāju daudzi piekritīs,ka spēlei kaut kas trūkst!!
, 2009-01-24 00:04, pirms 15 gadiem
betnessy...transfeeru logs jau ir ciet, taa ka izmainju nebuus. LEK ir labs sastaavs, bet probleemas mekleejamas citur, ne speeles stilaa.
, 2009-01-24 00:06, pirms 15 gadiem
Forma rakstīja: betnessy...transfeeru logs jau ir ciet, taa ka izmainju nebuus. LEK ir labs sastaavs, bet probleemas mekleejamas citur, ne speeles stilaa.
Tas tiesa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-24 00:27, pirms 15 gadiem
cerams ka Lauvas ari riit Stalbē paklups
, 2009-01-24 01:28, pirms 15 gadiem
Reinis00 rakstīja: cerams ka Lauvas ari riit Stalbē paklups
Zinot, kā Lauvas spēlēja pret RTU, Talsiem, Rubeni un tagad pret Cēsīm, domāju, ka lauvas saplosīs Pārgauju. Pārgaujai ir tikai viens spēlētājs, kurš velk komandu, bet tākā spēle notiek Stalbē un tajā debīlajā zālē, tad viskautkas var būt, un to arī tieši Cēsinieki parādīja.
Bet lai Pārgauja atslāpst, tas, ka savā debīlajā zālē spēja uzveikt Lekringu ir viens, bet to gandrīz izdarīt Cēsīs, pie viņu faniem jau ir kkas pavisam cits.
Lauvas patiešām ir parādijuši patīkamu sniegumu, un gribētos no viņiem vēl kko redzēt un sagaidīt! Tik ceru, ka tehniskie zāģi neietekmēs komandas motivāciju
, 2009-01-24 02:26, pirms 15 gadiem
Jamesons rakstīja: Zinot, kā Lauvas spēlēja pret RTU, Talsiem, Rubeni un tagad pret Cēsīm, domāju, ka lauvas saplosīs Pārgauju. Pārgaujai ir tikai viens spēlētājs, kurš velk komandu, bet tākā spēle notiek Stalbē un tajā debīlajā zālē, tad viskautkas var būt, un to arī tieši Cēsinieki parādīja.
Bet lai Pārgauja atslāpst, tas, ka savā debīlajā zālē spēja uzveikt Lekringu ir viens, bet to gandrīz izdarīt Cēsīs, pie viņu faniem jau ir kkas pavisam cits.
Lauvas patiešām ir parādijuši patīkamu sniegumu, un gribētos no viņiem vēl kko redzēt un sagaidīt! Tik ceru, ka tehniskie zāģi neietekmēs komandas motivāciju
Ja kas speele bija ceesiis kad Pargauja uzvareeja lCeltk!
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.