Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Šodien trīs Virslīgas spēles – Ķekavā, Rīgā un Madonā

Šodien trīs Virslīgas spēles – Ķekavā, Rīgā un Madonā
Foto: Raivo Sarelainens

Šovakar Latvijas Florbola čempionātā paredzētas trīs interesantas vīriešu Virslīgas spēles – "Ķekava" uzņems "Bausku", pie "Rīgas" viesosies Kocēnu "Rubene", bet FK "Madona" savā laukumā spēkosies ar "Talsi/Triobet" florbolistiem.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 20.15 "Ķekava" – "Bauska" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekava" (4.v.) 12 spēlēs izcīnījusi deviņas uzvaras. Šobrīd ķekaviešiem ir trīs panākumi pēc kārtas, pēdējais svinēts viesos pār "Ulbroka/FS Masters" – 12:3. Rezultatīvākais Ķekavas komandas rindās ar 33 (20+13) punktiem ir Ēriks Akulovs, bet vārtsargs Ivars Dišereits atvairījis 82.95 % pretinieku metienu.
"Bauska" (6.v.) 10 spēlēs svinējusi septiņas uzvaras. Pēdējā no tām – savā laukumā pār "Ķekavas Bulldogs" (11:7). Rezultatīvākais starp baušķeniekiem ar 34 (19+15) punktiem ir Pēteris Zeltiņš, bet vārtsargs Elvis Holsts neitralizējis 83.26 % metienu.

Pulksten 20.30 FK "Rīga" – "Rubene" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
FK "Rīga" (5.v.) 12 spēlēs svinējis deviņas uzvaras. Iepriekšējā mačā rīdzinieki viesos ar 8:4 pieveica FBK "Valmiera/ViA". Rīgas komandas uzbrukuma līderis ir Virslīgas rezultatīvākais spēlētājs Alvis Dāle, kuram jau 50 (34+16) punktu. Vārtsargs Edgars Jemeļjanovs atvairījis 86.39 % pretinieku metienu.
Kocēnu "Rubene" (1.v.) 11 spēlēs piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, pirmā apļa spēlē šīvakara pretinieki tika sakauti ar 9:2. Šobrīd kocēniešiem ir piecas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām – savā laukumā pār "RTU/Inspecta" (5:2). Kocēnu komandā rezultatīvākais ar 21 (11+10) punktiem ir Atis Stepāns, bet vārtsargs Āris Aldiņš atvairījis 84.82 % metienu.

Pulksten 21.30 FK "Madona" – "Talsi/Triobet" (Madonas sporta hallē)
FK "Madona" (11.v.) 10 spēlēs ticis pie trim uzvarām. Pirms nedēļas madonieši savā laukumā ar 7:5 pārspēja "Valmiera/ViA". Rezultatīvākais Madonas komandā ar 17 (10+7) punktiem ir Elvijs Jankovskis, bet vārtsargs Valērijs Bodnieks atvairījis 79.57 % metienu.
"Talsi/Triobet" (14.v.) 11 spēlēs nav ieguvusi ne punkta. Pēdējo neveiksmi talsenieki piedzīvoja savā laukumā pret "RTU/Inspecta" – 3:10. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 11 (8+3) punktiem ir Amirs Alsaids, bet vārtsargs Markuss Plūdums atvairījis 74.11 % metienu.

LFS aicina spēļu laikā ievērot sekojošu procedūru: ŠEIT.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.