Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā turpinās cīņa par iekļūšanu "play-off"

ELVI līgā turpinās cīņa par iekļūšanu "play-off"
Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgā vīriešiem no astoņām vietām izslēgšanas spēļu turnīrā brīvas palikušas tikai divas. Šovakar notiks trīs spēles, tostarp FK "Rīga", kas ir viena no galvenajām pretendentēm uz iekļūšanu "play-off", savā laukumā uzņems "Bauskas" florbolistus.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:30 FK "Rīga" – "Bauska" (Rīgas OSC)

FK "Rīga" (7.) 17 mačos ieguvusi 25 punktus. Šobrīd rīdziniekiem divi zaudējumi pēc kārtas, savā iepriekšējā mačā viņi Kocēnos tikai papildlaikā ar 3:4 piekāpās "Rubenei". Rezultatīvākais ne tikai Rīgas komandā, bet arī visā līgā ar 50 (31+19) punktiem ir Toms Bitmanis. Alvim Dālem 37 (21+16) punkti un 10.vieta līgas labāko punktu guvēju sarakstā. Pirmā riņķa spēlē, kad Rīgas komanda viesojās Bauskā, uzvaru ar 6:5 svinēja rīdzinieki.
"Bauska" (11.) 19 spēlēs savākusi 15 punktus, bet tagad zaudējusi četras spēles pēc kārtas. Pēdējā neveiksme bija savā laukumā pret Stalbes "Pārgauju" - 7:8. Rezultatīvākais komandā ar 25 (15+10) punktiem ir Pēteris Zeltiņš.

Pulksten 20:15 SK "Pārgauja" – FBK "Valmiera/ViA" (Stalbes vsk.)

Stalbes SK "Pārgauja" (10.) 19 spēles tikusi pie 19 punktiem. Iepriekšējā mačā stalbieši viesojās pie "Bauskas", kur svinēja uzvaru ar 8:7. Rezultatīvākais Stalbes komandā un septītais labākais visā līgā ar 40 (21+19) punktiem ir Olafs Zvīnis. Pirmajā aplī Stalbes un Valmieras komandu duelī ar 9:4 uzvarēja valmierieši.
FBK "Valmiera/ViA" (4.) aizvadījusi 19 spēles, gūstot 35 punktus. Iepriekšējā mačā valmierieši savā laukumā ar 8:4 pieveica "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais Valmieras komandā un ceturtais labākais visā līgā ar 46 (28+18) punktiem ir Mārtiņš Broks. Valmieras komanda jau nodrošinājusi savu dalību izslēgšanas spēļu turnīrā.

Pulksten 20:15 "Ķekavas Bulldogs" – "Ulbroka/FS Masters" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi 17 mačus, savācot deviņus punktus. Iepriekšējā mačā ķekavieši viesos ar 4:8 atzina "Valmieras/ViA" pārākumu. Rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 20 (11+9) punktiem ir Oskars Repke. Tiekoties ar ulbrokiešiem viņu laukumā, ķekavieši piekāpās ar 5:11.
"Ulbroka/FS Masters" (3.) 19 spēlēs tikusi pie 36 punktiem, jau nodrošinot savu dalību izslēgšanas spēlēs. Ulbrokiešiem tagad ir piecas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta savā laukumā pār līgas līderi "Lielvārdi" - 8:7 pēcspēles metienos. Rezultatīvākais komandā un piektais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 44 (23+21) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.49% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2016-01-22 14:44, pirms 8 gadiem
Par,FK ''Rīga'',''Valmiera/ViA,''Ulbroka/FS Masters''
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.