Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Florbola tiesneši gatavi tiesāties ar LFS

Florbola tiesneši gatavi tiesāties ar LFS
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas Florbola tiesneši joprojām nav saņēmuši nopelnīto naudu no Latvijas Florbola savienības (LFS) par aizvadītās sezonas maču tiesāšanu, līdz ar to ir gatavi sūdzēt LFS tiesā. Piedāvājam tiesnešu sagatavoto vēstuli LFS.

2008.gada 1.septembrī tika noslēgts UZŅĒMUMA LĪGUMS starp „Latvijas Florbola Savienības”, turpmāk tekstā saukta „LFS”, valdes priekšsēdētāju Ilvi Pētersonu un Nikolaju Boreiko, Daini Drupu, Arsēniju Mihejevu, Vitāliju Ksenzovu, Agri Kivkuli, Uldi Līni, Dmitriju Ivanišaku, Aivaru Māliņu, Māri Kumerdanku, Kasparu Arāju, Mārtiņu Grosu, par florbola spēļu laukuma tiesneša darba veikšanu. Darām Jums zināmu, ka „LFS” nepilda savas saistības, kuras ir uzņēmušās pildīt „UZŅĒMUMA LĪGUMĀ”. Līguma 4.4. punktā ir minēts: „Par iepriekšējā kalendārajā mēnesī sniegtajiem pakalpojumiem „LFS” veic apmaksu līdz esošā mēneša 10(desmitajam) datumam, veicot attiecīgās apstiprinātās summas pārskaitījumu un katra tiesneša bankas kontu ”. „LFS” nav pilnībā veikusi pakalpojumu apmaksu par 2009.gada janvāri, 2009.gada februāri, 2009.gada martu, 2009.gada aprīli un 2009.gada maiju.

Lūdzam „Latvijas Florbola Savienību” veikt pilnu pakalpojumu apmaksu par sniegtajiem pakalpojumiem ne vēlāk kā līdz 2009.gada 28.jūlijam. Ja apmaksa netiks veikta, tad tiks iesniegts prasības pieteikums tiesā, par uzņēmuma līguma saistību neizpildi un tiks lūgts tiesai piedzīt no atbildētāja visu neizmaksāto atalgojumu par pakalpojumu sniegšanu, kā arī visu tiesas izdevumus un ar lietas izskatīšanu saistītos izdevumus.

Darām zināmu, ka florbola tiesneši atsakās tiesāt „LFS” rīkotās sacensības, kamēr netiks veikta apmaksa par pakalpojumiem, kas tika sniegti 2008./2009. gada sezonā.

Vēstuli parakstījuši 13 florbola tiesneši:
N.Boreiko, D.Ivanišaks, D.Drupa, A.Māliņš, A.Mihejevs, M.Kumerdanks, V.Ksenzovs, K.Arājs, A.Kivkulis, M.Gross, U.Līnis, P.Paudžiunas, R.Jēgers

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv


, 2009-07-21 22:46, pirms 15 gadiem
Galu galā būs tā, ka federācijai nemaz nebūs sava čempja
Ja arī būs, tad tiesās kkādi jaunie gurķi bez pieredzes un ar mīkstu raksturu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-21 22:52, pirms 15 gadiem
Skudriniek neraksti jelibas. Tachu cik atminos tad tas vecais pats is lfs valdee... Pat tur izskatas sagrabusies
, 2009-07-21 22:57, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Būtu vismaz uzrakstījuši, CIK konkrēti tas parāds kopā sastāda?
Atvērtu ziedojumu tālruni un tauta ātri saziedotu, cik tur tā darba, nav jau žēl.
Tie ir 5 tūkstoši latu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-21 23:08, pirms 15 gadiem
labi būtu, ja kāds noskaidrotu, vai klubi, kas nedomā spēlēt LFS turnīros vairāk, ir parādā savienībai?
, 2009-07-21 23:15, pirms 15 gadiem
skudriniek tu gan esi naivs par tādu tiesāšanu neatrastu pat 10 cilvēkus, kas būtu gatavi viņiem ziedot!!! tiesnešu algas treknajos gados par daudz tikušas uzskrūvētas...tas gan neattaisno nesamaksāto. tas kas tika solīts protams jāsamaksā
, 2009-07-21 23:33, pirms 15 gadiem
LFS varetu patekt pie reizes,ck klubi nav samaksajusi par pagajusho sezonu.
, 2009-07-22 01:07, pirms 15 gadiem
Edgars Turlajs rakstīja: labi būtu, ja kāds noskaidrotu, vai klubi, kas nedomā spēlēt LFS turnīros vairāk, ir parādā savienībai?
kššš
, 2009-07-22 09:11, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nezinu - ja naudas nav, vajag rīkoties. Domāju, ka ziedojumu tālrunis plus ziedot.lv šo naudu kādās 5-6 nedēļās savāktu. Cilvēki ir diezgan atsaucīgi, to pierāda daudzās ziedošanas akcijas.
nevis nav naudas, bet taa ir naudas izsaimniekoshana... kapec cilvekiem buutu jaaziedo prieksh kaadaam algaam, deelj taa, ka kkaada idiotiska savienibina nespej parvaldit finanses....
izskataas tas pats gadijums kaa LBS...

vismaz patreiz futbolaa viss mieriigi
, 2009-07-22 10:34, pirms 15 gadiem
nevis 5 tūkstoši latu, bet 10-12 tūkstoši

par virslīgas klubiem nezinu, bet zinu, ka parādā irvairāk izemāko līgu klubi.
, 2009-07-22 12:37, pirms 15 gadiem
a vai tad nebija tā ka komanda nevarēja piedalīties izslēgšanas spēlēs, ja nav nokārtojusi visas finansiālās saistības? bija kaut kāda brēka pirms play0ff man liekas. Pēc tā sanāk ka vismaz 8 virslīgas klubiem viss būtu bijis jānomaksā. ja šo pašu principu attiecina uz citām līgām, tad diezgan mazam procentam būtu jabūt tādiem kas nav samaksājuši.
, 2009-07-25 12:17, pirms 15 gadiem
Slikti ka nevar norekinaties. Kauns LFS..
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.