Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā četras spēles, centrālais mačs - Cēsīs

Vīriešu Virslīgā četras spēles, centrālais mačs - Cēsīs
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks četras spēles, par centrālo maču var uzskatīt divu līderu dueli – līdz šim vēl nezaudējusī "Cēsu alus/Lekrings" savā laukumā uzņems pirmās vietas īpašnieci "RTU/Inspectu".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – "Talsi/Triobet" (Ulbrokas sportā kompleksā)

"Ulbroka/FS Masters" (8.v.) piecās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras. Vakar ulbrokieši viesojās Bauskā, kur piedzīvoja samērā negaidītu un smagu zaudējumu – 4:9. Rezultatīvākais Ulbrokas komandā un sestais rezultatīvākais visā Virslīgā ar 16 (10+6) punktiem ir Edžus Ceriņš, 14 (8+6) punkti Aināram Juškēvičam. "Ulbroka/FS Masters" šobrīd ir līdere sapelnīto soda minūšu skaita ziņā – 91 minūte.
"Talsi/Triobet" (10.v.) pēc uzvaras čempionāta ievadā piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas. Pēdējā neveiksme bija pret Kocēnu "Rubeni" pretinieku laukā – 3:6. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 8 (4+4) punktiem ir Andris Blumbahs, pa 6 punktiem guvuši Krišs Treimanis un Oskars Sidra.

Pulksten 17:00 FK "Bauska" - "Rubene" (SN "Mēmele", Bauskā)

FK "Bauska" (9.v.) čempionātu sāka ar trim zaudējumiem, bet nu izcīnītas jau divas uzvaras pēc kārtas, pēdējā – vakar savā laukumā pār "Ulbroku/FS Masters" (9:4). Lai arī Bauskas komanda šobrīd nav labāko astoņniekā, divi tās spēlētāji ir starp līgas šešiem rezultatīvākajiem – 3.vietā Ģirts Laugalis ar 17 (4+13) punktiem, 5.vietā Pēteris Zeltiņš ar 16 (11+5) punktiem.
Kocēnu "Rubene" (11.v.) turnīra četrās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru. Iepriekšējā mačā kocēnieši savā laukumā ar 7:8 piekāpās "Ulbrokai/FS Masters". Rezultatīvākais Kocēnu komandā ar 9 (5+4) punktiem ir Ingars Matisons, Atim Stepānam 8 (7+1) punkti. "Rubenes" vārtsargs Āris Ulmanis ar 84.00% atvairītu metienu ir sestais labākais visā Virslīgā.

Pulksten 17:00 "Cēsu alus/Lekrings" – "RTU/Inspecta" (Cēsu sporta kompleksā)

"Cēsu alus/Lekrings" (3.v.) ir vienīgā komanda, kura šosezon vēl nav zaudējusi ne punkta – četras uzvaras. Iepriekšējā spēlē cēsnieki viesos uzvaras vārtus pret FK "Rīga" guva tikai 12 sekundes pirms pamatlaika beigām – 7:6. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 12 (2+10) punktiem ir Andris Malkavs, pa 8 punktiem Aleksandram Abramovam, Ingum Laiviņam un Andrim Rajeckim. Andris Malkavs reizē ir arī visvairāk sodītais spēlētājs visā Virslīgā – 26 noraidījuma minūtes. Abi Cēsu komandas vārtsargi ieņem vietu turnīra labāko sešiniekā – 2.vietā Normunds Krūmiņš (92.59%), 4.vietā Anrijs Vents (84.72%).
"RTU/Inspecta" (1.v.) septiņās spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras, tostarp pēdējos piecos mačos. Iepriekšējā spēlē studenti savā laukumā ar 4:2 pārspēja "Lielvārdi". Rezultatīvākais Rīgas komandas sastāvā ar 15 (6+9) punktiem ir Kārlis Bulāns, Jāņa Jansona kontā 13 (12+1) punkti. "RTU/Inspectas" vārtsargs Andis Blinds ar 93.15% neitralizētu pretinieku metienu ir labākais visā Virslīgā.

Pulksten 18:00 "Jelgavas novads" – "Ķekavas Bulldogs" (Jelgavas sporta hallē)

"Jelgavas novads" (14.v.) pie punktiem joprojām nav tikusi – Virslīgas debitantei seši zaudējumi. Rezultatīvākais starp jelgavniekiem ar 6 (4+2) punktiem ir Reinis Kundziņš, Imantam Lastovskim 5 (4+1) punkti. Viens no rezultatīvākajiem "Jelgavas novadā" ir vārtsargs Gundars Krīpēns – divas piespēles.
"Ķekavas Bulldogs" (12.v.) četrās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru pagarinājumā. Iepriekšējā mačā ķekavieši savā laukumā ar 4:7 piekāpās Liepājas "Kuršiem". Ar 5 (2+3) punktiem rezultatīvākais ir Gints Klēģers, Oskaram Eglītim un Matīsam Jansonam pa 4 punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.