Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Junioru izlase mēģinās atņemt punktus talseniekiem

Junioru izlase mēģinās atņemt punktus talseniekiem
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Savu trešo treniņnometni, kas notiek Lielvārdē, aizvada Latvijas junioru izlases kandidāti, kuru komanda ar nosaukumu "Latvija U19" startē florbola čempionāta vīriešu Virslīgas turnīrā. Arī šī sabraukuma laikā junioriem paredzētas divas spēles – šovakar pulksten 17.30 viņi mačā pret "Talsiem/Triobet" mēģinās tikt pie pirmajiem punktiem, rīt pie izlases kandidātiem viesosies "Ķekavas Bulldogs".

Pulksten 17:30 "Latvija U19" – "Talsi/Triobet" (Lielvārdes NSC)

"Latvija U19" (13.v.) vīriešu Virslīgā aizvadījusi četras spēles. Lai arī pret visiem pretiniekiem juniori daļu mača spēja cīnīties kā līdzīgi ar līdzīgiem, pie punktiem turnīra tabulā viņiem līdz šim vēl nav izdevies tikt. Iepriekšējā sabraukumā, kas notika Kocēnos, "Latvija U19" ar 5:8 piekāpās "Bauskai", bet 3:6 atzina "Rubenes" pārākumu.
"Talsi/Triobet" (11.v.) deviņās spēlēs izcīnījusi tikai vienu uzvaru (ar 8:4 pār "Jelgavas novadu"). Vēl trīs punktus talsenieki saņēma par spēles pagarinājumā piedzīvotiem zaudējumiem. Iepriekšējā mačā Talsu florbolisti viesos ar 4:10 piekāpās turnīra līderei "Cēsu alum/Lekringam". Rezultatīvākais "Talsu/Triobet" sastāvā ar 15 (10+5) punktiem ir Andris Blumbahs, Krišam Treimanim 13 (12+1) punkti.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Ja uz iepriekšējām divām treniņnometnēm junioru izlases treneri aicināja divus pilnīgi atšķirīgus sastāvus, tad no tiem 18 spēlētājiem, kuri izsaukti šoreiz, 16 jau ir spēlējuši komandas "Latvija U19" sastāvā. Debitanti ir vārtsargs Roberts Trepšs no Kocēnu "Rubenes" un aizsargs Toms Zālmanis no "Irlavas/Avant". Trīs no šiem junioriem "Latvijas U19" rindās Virslīgas turnīrā guvuši pa 3 punktiem – Leo Lapiņš, Edgars Balodis un Reino Ješēvics. Vārtsargs Markuss Plūdums, kurš komandas vārtus sargāja vienu spēli, atvairīja 84.21% pretinieku metienu.

"Latvija U19" spēlētāji:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Markuss PlūdumsVTalsi/Triobet
2.Kārlis PetrovskisAUlbroka/FS Masters
3.Ričards EglītisUFBK Valmiera/ViA
4.Toms ZālmanisAIrlava/Avant
5.Valdis VāversUFK Bauska
6.Rolands KovaļevskisUFK Bauska
7.Jānis MelderisACēsu alus/Lekrings
8.Leo LapiņšURubene
9.Matīss MālnieksARubene
10.Olafs ZvīnisUSK Pārgauja
11.Kristers EglītisUUlbroka/FS Masters
12.Reino JešēvicsUUlbroka/FS Masters
13.Ričards DēvitsAKurši
14.Pauls ErenbotsACēsu alus/Lekrings
15.Edgars BalodisULekrings
16.Ričards KornsUUlbroka/FS Masters
17.Edvards Voldemārs KažmersUValmiera/ViA
18.Roberts TrepšsVRubene

Galvenais treneris: Īro Parviainens
Treneris: Kristians Bjorkstens
Treneris: Aigars Belasovs
Vārtsargu treneris: Jānis Sīka

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.